Okejrråå

Jag ger mig, det blir en nördlook i alla fall. Måste ju ha på mig mina glasögon så får köra all in neerd.
 
Shitty picture men självklart dog batteriet på min systemkamera(som jag släpade fram..)
 



Partääääh

Happy Halloween! Värdelöst att Halloween är på en onsdag. Jättestort partyhumör jag är på eller? haha men jag får släpa ut mitt arsle endå, om än något ickeutklädd. Det bästa med Halloween är att man får se ut precis hur man vill. Jag är supertaggad på Fre-Lör då det blir ännu mer halloween party, då ska jag vara utklädd.
 
Jobbet gick skitbra idag, börjar komma in i rutinerna nu. Nu fixar jag mig för en kväll ute med mina gamla giiirls Issa, Fille, Jenny och Emelie :D 
 
Jag är sinnesjukt lat som bara tar kort med camen men alltså vem orkar egentligen släpa fram sin systemkamera?
Ciao!
 



Jobb

Hemma från jobbet nu. Ska sova alldeles strax för jag är såhääääär trött. Idag körde jag kassapass och det var riktigt roligt. Trixade lite med Balen imorse också, vi i kommitén träffades på stadsbiblioteket och körde järnet.
 
Här ser ni bättre hur mina nya glasögon ser ut.



Sleep

Jag har legat och degat i sängeni några timmar nu. Var för trött för att sitta upprätt. Har kollat på Allt för Sverige, min favoritserie! Är så exhalterad över de kommande 8 söndagarna. Har mina favoriter redan :)
 



Little Mix

Fortsätter obsessa över Little Mix. (Jag vet att One Direction ska ha konsert i Sverige den 8 Maj. Jag flippade ur totalt på min lunchrast. Men jag vill inte skriva för mycket om det av personliga anledningar,)
 
En annan grym låt och video :D
 
 



Position




Pojkarna!

Vilken tur att jag inte hade sminkat mig imorse innan låten premiärspelades. Tårarna rann som syndafloder ner för mina kinder. Fina älskade pojkar <3 Vill sända världens största kram som tack till Ed Sheeran för den här fantastiska låten, han skrev den vid 17 års ålder. Nu har One Direction fått äran att spela in låten. Incredible!
 
 



2012-10-29

Ni har verkligen ingen rolig uppdatering att vänta er de närmsta dagarna. Jag är helt slut. Idag var första dagen på MAX. Jag kände mig som en invalid bebis som inte kunde något. Helt apatisk typ. Men det gick bättre och bättre trots att jag inte kan komma ihåg alla de där jävla hamburgarna! Wäääh mitt minne sviker mig så jag måste komma på något system som håller min hjärna i schack.
 
Hämtade även ut min nya glasögon. Har inte bestämt mig om jag gillar dem eller inte.
 



Hemma

Sådär nu var jobbpasset avklarat. Var helt sjukt chill pass, gled runt mest kändes det som. Ska lägga mig i sängen och sova strax tänkte jag, ska bara uppdatera mig på det sociala stadiet först. Imorgon är mitt första pass på MAX. Det ska bli intressant!
 



Sunday!

Jobb från 17.00 ikväll. Men nu ska jag bara chilla järnet i soffan. Ska nog släpa mig ut 10 meter bakåt till knallemarknaden som är utanför fönstret. Det är oftast bara skit på knallemarknaderna men ibland kan man faktiskt hitta lite fint krimskrams. Har förhoppning om att hitta en tröja med ett speciellt motiv. 
 
Så så så så så så ser min dag ut. Vet inte hur taggad jag är på att börja jobba vid 5 dock :P



Little Mix

De är nästintill helt okända i Sverige, vilket är synd! För jäklar vad grymma de här tjejerna är. Älskar deras låt DNA. Låten och videon är grym och de är riktiga powerkvinnor :D
 
 



Fixelifx

Tog lite kort tidigare idag och trollade med dem i Photoscape.
 
 



Kalas

Sådär, nu var sista kalaset avklarat för den här gången och jag är helt slut. Kan ha att göra med min lätta bakfylla jag kände när jag vaknade. Jag har lärt mig att "jojja" igen, fett kul! Har glömt hur roligt jag tyckte det var med Jojos när jag var liten. Nu sitter jag och mumsar på Pringles och dricker Blå Dåre. Günther uppträder på Centrum ikväll men jag är fan inte på humör alltså. Stannar hellre inne och myser.
 



Parteeey

Blev en "tidig" kväll igår, tog en tidigare buss hem istället för sista turen. Började med förfest i Bankeryd hos en tjej som heter Elin, hon fyllde 18 år så det var all in! Vi åkte in till stan och söööp en massa. Det blev några turer till Solsidan, Amor, Sams, Centrum och O'learys. Det var rätt trevligt faktiskt men roligare utgång har man haft innan.
Jag måste säga det att fyfan vilket tråkigt uteliv Jönköping har. Jag har redan tröttnat på det haha :P
 
Knäppte några kort men det finns få som är godkända för allmänheten ;)



HPV

Nu är jag vaccinerad mot HPV. High five! 
Seg dag i skolan. Jobbat med min powerpoint hela dagen och funderar på att gå hem nu. Ikväll blir det nog förfest och sedan ut på krogen. Har ingen dricka dock förutom Tequila :P Hoppas det blir fett med nice.
 
Imorgon kommer släkten och mitt sista kalas för iår ska hållas, bara sådär 2 månader och 2 dagar efter min födelsedag haha :D men det är gött. Söndag ska jag chilla järnet innan jobb klockan 17.00
 
Så om jag uppdaterar dåligt så har ni lite koll på vart jag befinner mig.
 
 



Upp och ner!

Idag blev det inte mycket uppdatering! Men den har vart desto effektivare. Vi har något som kallas för resursdagar nu tor-fre. Om man har något kvar at göra eller vill jobba i förväg så kan man använda dagarna lite som man vill. Jag gjorde färdigt religion och samhäll, SÅ GÖTT ATT BLI AV MED DET!
 
Imorgon ska jag ägna hela dagen åt att göra ett bildspel till hotell. Ska vaccinera mig mot HPV också. Är fortfarande inte övertygad om att det för med sig något gott. Men om alla vaccinerade tjejer blir zombies om 20 år så är jag hellre en av dem istället för n ensam livrädd människa. 
 
För att fortsätta med dagen. Har shakat lite kroppsfett på Zumban och även haft något megaryck och städat hela mitt rum. Jag orkar aldrig damma så snacka om att det var på gränsen till vidrigt idag när jag dammade igenom hela rummet. Blir nog snart dammallergiker :P Möblerade även om(!!) och rengjorde på toaletten. Dammsugade så intensivt att den gick sönder haha high five :D
 




Nämen!

Vad är det som ligger där?....
 



!

Ungefär såhär känner jag nu.



Zzz

Är så himla trött! Har suttit i några timmar och hållt på med de kurser jag måste läsa innan jag går in på MAX för utbildning. Det är 32 kurser totalt och jag har gjort 13, yeeeeeey!
 
Kurserna är väl..intressanta. Haha orkar inte :(
 
Fick skolfotot idag! Fina klassen, och jag.



Herregud

Jag vet inte vad det är för period jag är inne i nu. Är värsta nostalgisk! Sitter och tänker på min barndom hela tiden, vad och varför jag gjorde vissa saker och hur det var att växa upp och hur det har påverkat mig. 
 
Har även fått dille på gamla idoler. Dunkar Jonas Brothers, Demi Lovato, Vanessa Hudgens, Miley Cyrus, Aly and AJ Michalka, Camp rock soundtrack, High school musical 1-3, Selena Gomez liksom VAD ÄR DET MED MIG? Hahaha blir tårögd av att lyssna på vissa låtar, har speciella minnen associerade med de låtarna. 
Jag var verkligen disney nerd. Jag hade koll på alla Disney Channel stjärnor! Och jag dyrkade dem som gudar bokstavligen talat. De är så vuxna nu och de har mognat. Det har väl jag också gjort i och för sig haha :)
 
Har aldrig och kommer aldrig skämmas över att Disney Channel formade hela min tonårstid <3 och jag hade inte ens Disney Channel. SUG PÅ DEN NI ;)
 
(Bilder på när de var unga, alltså då jag lyssnade på dem)



2012-10-24

Jag orkar inte med det här jäkla vinprovet!!! Det är så jävla tråkigt att lära sig om vin. Det intresserar mig inte, varför läser jag ens dryckeskunskap? Ropar inte hurra för lärarna för hitills har jag inte lärt mig någonting och jag lyssnar.
 
Vill inte lägga tid på att plugga till det här provet som var förra veckan men som jag ska göra imorgon eller på fredag. Men det tar emot att kanske inte få godkänt på ett prov. Det har aldrig hänt och kommer aldrig att hända!
Inte så länge jag får bestämma. Så jag får väl sitta här och träla hela eftermiddagen(skrev förövrigt den meningen utan att titta på tangentbordet haha skills)
 
Tumblr_mcdxytjmne1rjczhyo1_500_large



Design

Jag är pisstrött på den designen jag har nu, spyr på den! Har noll blogginspo enbart för att designen är så uttjatad. Jag har en tanke om vad jag vill ha för ny men den blir så jäkla opersonlig. Och det är personlig jag vill att bloggen ska vara. Designen och innehållet måste gå hand i hand.Jag måste klura lite på det där. Förslag tas tacksamt emot!
 
Har världens girlcrush på Diane Kruger <3
Tumblr_lvpcxaepqn1r2zzipo1_500_large
Tumblr_m74eb4uxob1qcru4eo1_1280_large



Puuuh

Vilken dag! Pustar ut i soffan helt slut. Ska strax gå och lägga mig i rena lakan. Mmmhhhm <3 Fast jag är skitig. Stackars lakan.
 
Idag har jag som sagt löst många problem och min To Do list är nästintill tom. Har bara en grej kvar att göra. Jag och mamma var inne på SmartEyes för att prova ut ett par bågar åt mig. Det var inte lätt ska jag säga, jag stod där med knallröd näsa och flötigt hår. Den optimala prova glasögon looken, eller? Hatade livet och jämrade mig men tillslut hittade jag ett par. Jag stod och valde mellan två bågar och mamma tyckte det ena paret så jag tog det andra. High five! Är inte riktigt övertygad ännu om jag gillar glasögonlooken full time. Det återstår att se.
 
För övrigt måste jag bara uttrycka min kärlek till hashtaggar! ######### fina fina hashtags. Det är som ett helt nytt sätt att uttrycka sig har uppfunnits. Man kan förklara allt med bara en hashtag. Inga jäkla förklaringar eller långa meningar utan bara en enkel #loveit
 
 



OH

Kom inte på någon bra rubrik haha! Danny Saucedos låt Amazing spelas i matsalen så det fick bli lite inspiration.
 
Sitter och väntar på att min lektion i Historia ska börja. Idag har jag löst världsproblem, eller ja problem för mig. Jag har ringt Hovslätts bussresor, ringt MAX. Senare ska jag förbi min praktikplats, förbi pappas jobb och även prova ut glasögon. Så nu slipper jag alla problem som hängt över mig!
 



Ron myfuckin'god Pope!

Jag förstår det knappt själv. Under en lång period i högstadiet så spelade Ron Pope en väldigt stor roll i mitt liv. På ett känslomässigt stadie. Jag lyssnade till hans sånger dag som natt. Jag minns så väl första gången jag lyssnade igenom hans album på youtube (spotify var inte skapat).  Jag tänkte att någon låt måste vara dålig, men för varje låt jag lyssnade på desto mer drunknade jag i min egna kärlek till Ron Pope. Det var min första starka musikupplevelse, att hitta en singer songwriter som bara gjorde bra låt. Han var inte känd på den tiden och är fortfarande inte i Sverige. I alla fall inte superkänd. Han har alltid vart min egen på något vis. Det är skönt att inte behöva dela honom med miljontals galna fans världen över. Det är inget han strävar efter att få.
 
Det gick väl två år då jag inte lyssnade på honom så mycket, jag gick vidare till andra sångare. Men för några veckor sedan upptäckte jag hans musik igen. På de åren så har han kommit ut med 3 album så ni förstår vad jag har lyssnat de senaste veckorna. Och han har gjort det igen! Helt otroligt. Jag älskar varje låt.
 
För några dagar sedan så slösurfade jag på youtube och blev länkad till Ron Popes officiella sida. Det stod om en världsturné så jag kikade på städerna som skulle få besök. Tänkte inte så mycket utan bläddrade sakta ner, längst ner så står det helt oväntat Stockholm 24 Januari. Jag flippade ur och bah jag måste köpa biljetter, kosta vad det kosta vill. Sagt och gjort, fick två biljetter för 400kr och nu ska jag och Annabelle upp till Stockholm för att se the one and only. Tårarna kommer antagligen spruta under hans fina fina låtar <3
 



Torka aldrig tårar utan handskar.

Bästa.svenska.serien.någonsin.!
 
Den är så välgjord, magisk och fantastiskt. Jonas Gardell har skapat ett mästerverk. Den är så äkta som det bara går att bli. Skådespelarna lever sig in i rollen och skapar karaktärer som påverkar ens själ och hjärta. Ikväll är det sista avsnittet och det är vemodigt. Jag vill inte se sista avsnittet för jag vet att det kommer var hjärtekrossande gripande och sorgligt. Jag klarar inte av det men måste se det. Heja Rasmus och Benjamin <3
 



Stockholm

Hotellklassen goes Stockholmstyle. Det blev en tidig morgon och trött bussresa. Sov och lyssnade på musik mestadels. Låg som en hög på stackars Niclas. Bästa busskompisen! Alla hade fått ett område/plats som vi skulle guida om antingen på uppvägen eller nervägen. Jag guidade om Ödeshög,Alvastra och något mer haha! 
 
Vid tio var vi framme, ombytta till hotelluniform på Grand Hotel. Vi fick gå in bakvägen och fotografering var förbjuden inomhus. Det var verkligen så jäkla häftigt! Och att inte tala om lyxigt. De har en svit vid namn Prinsessan Lillians svit. Den har 6 rum och kostar runt 70-80,000 kr/natten. De hade även Piccolos i entrén i frack och hög hatt med gulddetaljer. Vi blev lite knäsvaga för snyggispiccolosarna(nytt ord?). 
Efter det åkte vi med bussen till Ragnars Skafferi där vi åt mat, inte mitt favoritställe precis. Passade inte mig alls. Ragnars Skafferi ligger intill Stadshuset där vi fick gå en guidad tur. Det var jätteintressant och när vi stod i en stor sal så kunde jag inte få bort tanken att "shit, vad jag känner igen den här lokalen". Det visade sig vara salen där Nobellmidagen hålls haha! Den är mycket mindre i verkligheten och trappan är jättefjuttig.
 
Därefter blev det ingen vila utan svisch vidare till Clarion Hotell Stockholm, också ett riktigt fint hotell! Är sugen på att bo där. Vi var helt utmattade när vi blev avsläppta vid Sergels Torg med 3 timmars fritid. Jag hittade inte så mycket. En Phantom of the Opera mask, lite smycken och två linnen. 
 
Vi bodde på Quality Hotell Prince Philip som var riktigt fint. Hotellrummet var jättefint. Vi åt buffé i hotellets restaurang som hette "Calle P", bästa namnet helt klart hahaha.
 
Andra dagen började med frukost och utcheckning. Bussen tog oss till Arlanda för ett till studiebesök. Jag blev nästan gråtfärdig av att vara där inne. JAG VILL OCKSÅ FLYGA IVÄG! Vi fick gå igenom säkerhetskontrollen och kika i tax free området. Arlanda är sjukt stort O.o Skulle inte ha några problem med att tappa bort mig där.
 
När Arlanda var färdig så åkte vi vidare och åt på McDonalds och sedan var det dags för sista studiebesöket! Vi blev guidade på Engsö Slott som är hemsökt. Var svinrädd hela tiden och höll stenhårt i Evelina. Jag gillar gamla slott och kloster så det var sjukt häftigt att gå omkring i huset. Ingenting har rörts sedan 1700-talet och allt är the real deal. Bussresan hem var seriöst den segaste ever, kändes som vi aldrig skulle komma fram.
 
 
 



Excuse moi!

Min vän Becca klagade på att jag inte har bloggat på flera dagar. Jag är lat och with no inspiration. Men liksom jag har rätt till att inte blogga om jag inte känner för det. Ser dock ut som att jag har haft 11 fina besökare varje dag. Puss på er!
 
Sitter i skolan nu och har tråkigt. Får se om jag bloggryckar ikväll och det kommer hundra inlägg på rad. Det finns risk för det. Har vart i Stockholm, jobbat och slappat sedan jag sist uppdaterade. Stockholm var skitkul mer om det i ett annat inlägg.
 
Idag har jag på mig det här
 
Och lyssnar på den här grymma låten
 



Gäsp.

Gick upp 04.10 idag, det tog i kan jag säga. Fick gå och lägga mig vid halv nio redan. Sitter på bussen in till stan nu och känner att mitt klädval: tighta jeans och trånga skor inte är det mest optimala för en bussresa på fyra timmar. Vid klockan tio ska vi vara på Grand Hotell, propert klädda i vit skjorta och jeans :D fint skare va!



Stamp on the ground

Jag stampar och stampar och skriker inombords JAG HATAR ATT PACKA.
I've said it before och jag säger det igen. Hata hata hata!
 
Slänger in en söt bild istället,



October Trees

Jag är dödstrött, mina ögon orkar inte hålla sig öppna. Det tar emot att ställa alarmet på 04.15, det är inte mänskligt att gå upp så tidigt! Men vi ska till Stockholm med klassen så det gäller att masa sig upp. Bussen går från stan 06.15 så jag får sova på bussen. Har laddat med kycklingsallad, polly, tidning, godis, film och Spotify Premium så jag ska överleva bussresan. Det ska bli skitroligt att åka iväg :D Är riktigt taggad på de studiebesök vi ska göra också. Grand Hotell, Arlanda, Statshuset mm. 
 
Vi ska bo på Quality Hotell Prince Philip. Det är jättefint så det ska bli mysigt :) hade inte brytt mig om vi bodde på vandrarhem för den delen heller. Det gjorde jag i London och det var skitkul. Alla har olika behöv och smak men jag tycker det är lite fånigt när människor kräver hotell. Okej om det är en all inclusive semester där man spenderar den mesta tiden på hotellet(har aldrig förstått den grejen). Men när man endå bara ska sova där vad spelar det då för roll? I London hade vi ett rum på max 4 kvadratmeter, toa en korridor bort och delad dusch strax jämte vårt rum. Det var inga problem tycker jag :) Man måste leva lite också och inte trippa på tå. 
 
Jag svär på att jag kommer få höra minst 40 klagomål de första två timmarna på bussen. 'causr that's how our class works. Ibland asgarvar jag bara för det är så hopplöst, det finns alltid något för gnällrövarna att påpeka. Tur att jag inte behöver umgås med dem :)
 
Foto av Quality Hotel Prince Philip, Skärholmen



Happy Birthday!!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är owlinahat.blogg.ses födelsedags. Hurra! Hurra! Hurra!
 
Nu är det precis ett år sedan den här magnifika bloggen skapades. Många vackra minnen står nedskrivna i ord på den här sidan. Många fina texter som komit från djupet av mitt hjärta. Bloggen har funnits där för mig när jag har behövt ventilera. Jag har aldrig anpassat bloggen efter vad läsare efterfrågar. Jag har aldrig planerat eller ändrat något. Ibland gick det flera dagar mellan uppdateringarna och ibland så intensivt att det blev flera inlägg om dagen. Jag skriver för mig själv och ingen annan och därför får de som läser vara beredda på att det jag skriver inte alltid är inbjudande.

Lite roliga faktan:
  • När jag skapade bloggen så ville jag först inte avslöja vem jag var. Det dröjde innan jag visade en bild.
  • Jag satt med min vän Becca och spånade idéer på ett bra bloggnamn, jag minns inte vad vi hade som förslag men tillslut blev det Owlinahat eller Owl in a hat som det egentligen uttalas. Men jag erkänner, jag uttalar det också som ett ord.
  • Jag hade en idé om att alltid skriva "du/din" när jag pratade om "ni/er" just för att läsare skulle känna sig träffad.
  • Det blev dock aldrig så eftersom jag ständigt glömde bort det.
  • Jag har aldrig haft ambitionen att den ska bli stor.
  • Jag blev livrädd en gång när läsarantalet sköt i höjden upp till ca 125 läsare. Jag sket i att uppdatera ett tag för att det skrämde mig.
  • Läsarantalet ligger ofta stadigt på 8 läsare per dag. På senare tid kanske upp emot 13 läsare. Och det räcker alldeles lagom för mig.
  • Jag har ägt 4 andra bloggar vid namn karlknut, inmylalaland, fridashjartan och endymionn. Owl in a hat är faktiskt den enda jag har stannat vid.
  • Bloggen har haft 4 olika designer varav den jag har nu har stannat kvar längst.
  • De enda kategorierna jag använder är Personligt, London 2012 och Glasgow 2011
Första designen jag hade hette Kvinna i farten och var en gratis design från www.designadinblogg.se/gratisdesign
 
Den andra designen jag hade var min egen, inget speciellt men jag var stolt över att ha lyckats knåpa ihop den själv. Bilden tog jag från toppen av en byggnad i Edinburgh. Designen jag har nu är också min egen.
 
 
 



Lycklig och hysterisk stund!

Satt i fredags framför tvn med telefonen i handen och kikade lite sporadiskt på twitter. Twitter är min nya obsession. Jag hade skickat iväg ett tweet om att jag träffade Henrik Fexeus i lördags. Det var så pinsamt verkligen. Jag ska berätta vad som hände. På morgonen när jag var påväg till jobbet så funderade jag lite löst på att det vore kul att få träffa Henrik Fexeus, jag visste att han skulle ha en show på Spira under kvällen. Jag skulle gå med hittade ingen att gå med. Det var rätt stressigt under brunchtimmarna och jag sprang som en duracellkanin fram och tillbaka för att hinna fylla på mat. Dock är det rätt svårt när man är ensam eftersom det alltid är något som tar slut hela tiden. När jag är mitt uppe i springandet så får jag syn på Henrik och mitt hjärta stannar nästan. Han står med en tallrik och ska ta mat på en buffé där det inte finns något påfyllt DETTA HÄNDER INTE!!!! Varför just nu varför ska han äta precis nu för? Så jag ursäkta mig gång på gång och han var jättesnäll och förstående. Inte alls läskigt att veta att han antagligen kunde läsa minsta lilla tanke jag tänkte haha,

I alla fall back to the subject. Jag skickade iväg den här lilla tweeten och nämnde hans namn. Efter bara en halvtimme så plingar det i telefonen. DÅ HAR HAN TWEETAT TILLBAKA TILL MIG! Jag höll på att sprängas i bitar av hysteri.
 
När jag lugnat ner mig så fortsätter jag twittra lite. Ser att Tyler Ford(en deltagare i The Glee Project som ni minns att jag följde maniskt i somras) har skrivit "Must... get out.. of bed" då skrev jag tillbaka på skämt "Must... go to.. sleep" eftersom det var jättesent. Strax efter jag skickat iväg det så plingar det IGEN! DÅ HAR HAN RETWEETAT MIG! Alltså jag hoppade omkring och kvävde mina skrik hahaha. Så jäkla häftigt att jag får två kändisar att twittra till mig :D
 



Waaaaaah.

Kolla vad jag fick idag!!!!! Direkt från Glasgow. Mitt favoritgodis som jag inte kunde hitta någonstans i London. Fick 10 påsar så jag kan vara lycklig i flera veckor nu.
 
Wiiie :D



Well hello there!

Jag lever jag lever och jag är glad. Till skillnad från igår. Alltså igår sög verkligen apballe. Jag låg i soffan från 9.00-23.00 och rörde mig för toabesök och intag av föda. Anledningen? Jag fick inga biljetter till One Direction, alla biljetter sålde slut på en minut. Insane! Och så fick jag migrän också, så jag tyckte jättesynd om mig själv. 
 
Men jag är över det nu och är glad igen :) Lite snabb recap av helgen. Jag spenderade fredagen med bästa vännen Annabelle, inte klokt vad jag älskar den människan. Vi gick på second hand och fikade tills vi sprack. Besökte henne även på la jobb. Hon jobbar på Nässjös biograf, den är verkligen så jäkla mysig. Den är en typisk 50 tals biograf. Stämningen och atmosfären sitter i väggarna.
 
I lördags jobbade jag 09.30-22.50, åt ingenting på hela dagen utan överlevde på två tekakor som jag ätit till frukost. Det var inte alls kul och alla var nästan svimfärdiga. Jobbade i söndags också en snabbis på 4 timmar. 
 
Ni vet redan vad jag pysslade med igår haha! Och idag har jag bara vart i skolan och sedan pluggat/övningskört. Hatar att övningsköra med jävla skitbilen på skitvägar med min skithjärna. Det är vad jag har att säga.
 
Ciao!
 



Fuck

Tänkte inte blogga idag heller, förutom det här inlägget då. Jag borde sluta matvägra och förflytta mig från soffan nu. Men jag orkar inte för jag orkar ingenting idag. Idag är en deppdag. Sjukanmälde mig från skolan.
 
Hatar den här dagen. DÖÖÖÖ JÄVLA DAG DÖÖÖ
 
644142_450149238360672_308890602_n_large



I'm alive

Tänkte bara säga att jag lever men har inte haft någon tid att blogga! Jobbade 13 timmar igår och i fredags var jag i nässjö och idag blir det jobb igen. Vi hörs ikväll!



Ödet.

Det är konstigt ibland hur två liv kan mötas och förevigt lämna avtryck i varandras. Det finns ingen logik, ingen möjlighet eller klarhet i varför dessa två möts. Två länder och två världar. Två städer och två språk. Två liv och två själar. I timmar funderar de och i timmar försöker de få klarhet varför ödet för dem i samma riktning. År går och liv förändras men endå alltid så närvarande i varandras liv. Det är som att ingen kan slå igenom muren de byggt upp. Den finns där med en stege på var sida. Det är en mur byggd på kärlek, hat och tillit. En mur som kan korsa hav. 
För så är det och kommer för alltid att vara!
 

Så skrev jag en kväll tider tillbaka. Jag är fascinerad över att den fortfarande är fylld med sanning och äkthet. Det var inte bara något fjortissvammel. För jag sitter fortfarande här 5 år senare med en underbar vän. Jag har aldrig träffat honom och det dröjde fram till ett halvår sedan som jag för första gången hörde hans röst. Men trots det har vi alltid vart så nära varandra och funnits där ett hav emellan. Vi tappade kontakten lite under en tid men hittade tillbaka rätt fort. Han var min hemliga kärlek, min brother from another mother och min underbara vän. Det är rätt komiskt att nu på senare dagar så har jag fått reda på att han faktiskt var kär i mig också för massa år sedan. Är det inte typiskt?
 
Jag vågar inte skriva hans namn för jag vet att han kikar in här ibland. Ovetandes om vad jag skriver men ett namn känner man alltid igen. Jag är glad att kunna ha en sådan relation till en person som bor tusen mil ifrån mig.
Det är inte många som har!
 
 Tumblr_maz446s7a01rch6cqo1_500_large
 



Warrior.




.-.-.---.-.-.-.-----.....-.-.-.....,

Självklart tycker jag att det är superoligt att vara kvar i skolan i en och en halv timme.
You gotta love mina glasögon <3 Som tur är ska jag inom en snar framtid köpa ett par nya. Praise the lord! Känner mig som en kinesfluga i dem.
 



Haha!

För att clear things up så ler jag INTE på det här kortet! Har gjort den minen förut och fått kommentaren "vilket fint leende du har". Jag ler alltså inte utan det är en grimas.
 



Too cool for school.

In school. Dagen är väldigt kort och efter Hotell lektionen så blir det Zumbaaa time!
Sjukt rolig lektion vi har endå. Nu ska vi kolla på Hotel Hell med Gordon Ramsay det är ett nytt program i stil med Kitchen Hell/Nightmares? kan inte namnet. 
 
 



Bara för att!

Det finns inget jag stör mig mer på än folk som säger "Nu ska jag dejta kudden". Det låter så cheesy, speciellt agg får jag när de skriver dejta med J det ser så fult ut. Och vad är det för jävla fetisch ni har som dejtar kuddar? Sätt på något annat istället för den oskyldiga kudden.
 
WTF LIKSOM?!?! Nej jag ska nana kudden. Så säger ett riktigt badass, och sådan är ju jag.



Almost forgot!




Tics

Jag har skrivit om det här förut men det tåls att nämnas igen. Jag vore tacksam om ni tog er tid till att läsa igenom. 

Det jag har tänkt att skriva om är en sjukdom som inte uppmärksammas så mycket i Sverige, nämligen Tics som är en "biform" av Tourettes syndrom.
Jag tycker att det är lite frustrerande att det inte informeras mer om den eftersom jag själv har Tics. Människor i min närhet kanske har eller borde ha märkt att jag ofta gör grimarser eller rycker i olika kroppsdelar. Mina tics dök upp någon gång när jag var kanske 9-10 år. Då sa psykologen att det skulle försvinna med tiden och man växer ifrån det. Men tji fick hon för här sitter jag 8 år senare och har fortfarande dem där jävla ticsen.
Har satt ihop lite kort information om Tics:

-Om man har tics beror det på att man har svårt att styra och hålla tillbaka vissa rörelser eller ljud. Tics är vanligast hos barn i skolåldern, men förekommer även hos vuxna. De brukar gå över av sig själv, oftast inom ett år.

-Ticsen kan delvis kontrolleras med viljan, men det kan göra att man måste avreagera sig med ännu fler tics efteråt. Man får fler tics när man är spänd eller stressad, eller om man har varit mycket i rörelse och sedan slappnar av.

-Tics är motoriska eller vokala impulser som personen inte kan stoppa. De kan uppkomma helt spontant eller som svar på en upplevd sinnesretning. Sinnesretningen har beskrivits som en lätt kittling på huden, som utlöser en motorisk handling (själva ticset), varvid kittlingen försvinner. Dock återkommer den mycket snart igen.

Enkla Tics kan vara; blinkningar, grimaser, spänner muskler, hostar, harklar sig, grymta
Komplexa Tics kan vara: Städar och ordnar saker, upprepar vissa ord.
Vokala tics kan också vara enkla som att fnysa, hosta, vissla, grymta eller skrika.

Jag har i flera olika perioder av mitt liv haft både motoriska, vokala, enkla och komplexa tics. De jobbigaste är grimaserna jag gör i ansiktet. När jag var mindre hade jag fler vokala tics, vilket måste ha låtit väldigt konstigt. Jag har fortfarande vissa vokala tics men som jag har lärt mig att förklä så att ingen märker det så mycket.

Nu förtiden tänker jag inte på det så mycket eftersom att jag har haft det sålänge, jag har lärt mig att kontrollera dem. Men de är jobbiga och pinsamma. När jag har gått en hel dag i skolan och spänt mig(man spänner t.ex. ansiktet där jag har flest tics för kontrollera dem) så är hela ansiktet typ "trött" när jag kommer hem. Det känns som att huden hänger och jag vill bara slappna av i hela ansiktet( vilket jag inte kan göra för då dregglar jag, det gör du också om du slappnar av och öppnar munnen haha). Värst är det när ticsen kontrollerar min andning. Den kontrolleras ibland av de tvångstankar jag har också i samband med ticsen. Det kan blir riktigt jobbigt!

Det finns en sak som jag hatar och det är när folk påpekar vad jag gör. Eftersom jag själv inte är medveten om att jag gör de olika ticsen så känner jag mig nästan förudmjukad när någon påpekar dem. Bästa tipset jag har till dig som läser är att om du ser någon med tics så påpeka inte dessa för personen eftersom att det kan vara både sårande och förnedrande.
 
Over and out.
 



Something's missing!

Det är helt otroligt hur saker tycks försvinna mitt framför ögonen på mig. Ena sekunden är dem där och andra sekunden inte. I det flesta fall så handlar det om att jag har lagt dem på extremt logiska ställen men jag underskattar mig själv och letar på mindre självklara ställen. Ett exempel är när jag letade efter min telefonsladd. Jag letade överallt och hittade den tillslut i lådan där alla andra sladdar ligger. Logiskt, men inte för att vara mig själv. 
 
Saker som är försvunna
  • Min älskade svarta kofta, sist använd i Västervik I think
  • Min ögonbrynspenna
  • Mitt mobilskal
  • Min kondom jag köpte i London som det står "You want to see the Big Ben?". Inte en aning vart den har tagit vägen
Saker som jag funnit idag eller föregående dagar
  • Min concealer(låg längst ner i väskan)
  • Mitt älskade headset(låg i en fleecejacka jag inte använt på jätte
  • Mobilkvitto(låg självklart i mobilkartongen -.-)
  • Min kondomnyckelring(den är så charmig! låg i ett väskfack)
 
Tror att det var allt. Men man vet aldrig vad som  försvinner imorgon.
538664_401646076568877_1842115182_n_large



I sängen.

Slapp dag i skolan, gjorde ett prov som faktiskt gick bra trots att jag gav upp demokrati pluggandet för längesedan. Brandlarmet gick igång, det var dagens mest spännande händelse. Nu ska jag övningsköra lite.
 
Bluetooth överföring från min telefon till datorn har alltid fungerat innan. För ett tag sedan slutade det fungera. I förrgår när jag fick tillbaka min telefon så fungerade det. Men nu jävlar så fungerar det inte igen. BLIR GALEN!!
 
Ciao



Save the Orangutang! Miko

Ni som har hängt med ett tag minns säkert den adoptionen jag genomförde i våras. Jag adopterade en orangutang vid namn Miko. Du hittar inlägget här http://owlinahat.blogg.se/2012/april/save-the-orangutang.html
 
Jag har varje månad skänkt 75 kr till förmån för Orangutangerna på Borneo. Han har växt till sig och blivit jättestor, utvecklats till en riktigt charmtroll har han också.Det är stor skillnad på när han kom till "Save the orangutang" centret. Då drömde han mardrömmar om nätterna och skrek. Han fick lugnas av djurskötarna.
 
Bild från när han var liten.
 
Nytagen bild.
 
Video!



Vilken tråkigt dag!

Den här dagen är inget att hurra för. Satt från klockan 12-17.00 i köket och jobbade med Religion och Historia. Nu har jag fortfarande massvis att göra, plus ett prov imorgon i samhäll som jag inte har pluggat till. Verkligen inte likt mig men ibland blir det som det blir tyvärr.
 
Back to plugg.
 
198782_509484235731347_435919071_n_large



Beställd!

Förbokat cd skivan och en bildbok.
Take me home- Limited yearbook edition!
 



My view right now!






Good morning!

Jag har vart vaken ett bra tag nu. Idag skulle bli min pluggdag men neeeeej nu har jag en massa i huvudet. Hur ska jag kunna fokusera på läxor nu haha :D
 
Är superglad i alla fall, hoppas det håller i sig!
Vad vore livet utan oseriösa bilder?
 
 



Bildbomb nr 2!




Sleep tight!

Nu är det dags för sängen. Förut hade jag aldrig tänkt tanken på att uppdater här men bloggen har blivit min bebis på något vis. Mitt sätt att ventilera mig, innan hade jag och har visserligen fortfarande en bok där jag skrev ner allt jag tänkte på. Om jag var arg så skrev jag ner precis vad jag kände. Jag satte ord på mina känslor och det var så jag avreagerade mig. Det var jätteskönt och ett bra sätt för mig att hantera alla som hände i mitt liv. Nu gör det ont att läsa de texter jag skrev. Jag vill bara krama om lilla Frida och säga att allt kommer ordna sig. Nu när jag har en blogg så använder jag den istället. Jag anpassar den inte efter de som läser utan jag anpassar den efter mig. Jag hoppas folk förstår det.

Jag mår bra av att skriva även om jag inte skriver lika djupt och fångande längre. 
 
Sweet Dreams. 

 
 



Bildbomb Harry Potter!




London 2012!

Då var det dags! Sista dagen i fina London. 
 
Torsdag: 
 
Vi vaknade tidigt som fan. Väskorna var färdigpackade och vi åt lite frukost nere i buffén. Jag var lite ledsen över att det var sista morgonen där.Gick runt hela tiden och tänkte "sista gången jag går i den här trappan och den där korridoren". När vi fixat oss så drog vi med fanskapen till väskor ner till receptionen och checkade ut. Vi hade tänkt att kämpa oss upp till King's cross. Jag försökte ignorera det faktum att jag aldrig skulle orka med den jobbiga väskan jag hade(den hade inget uppdragbart handtag så jag fick kramp i armen och såg ut som Quasimodo). När vi kom ut på trappan så insåg vi att yeaaaaah det regnar hurra!! Då tänkte vi att nej nu unnar vi oss en taxifärd sista dagen i London. Det kostade typ 40kr och det var väääl värt det kan jag säga! När vi släpat väskorna upp till King's Cross som är rätt stort så insåg jag att jag inte kommer dra väskan enda bort till väskförvaringen. De hade vagnar man kunde låna för en pund men fan de vägrade släppa så jag stod och kämpade som en tok för att få loss en vagn. Då kommer det fram en polis som sjääääälvklart lyckas på första försöket. Lite pinsamt att att polisen rycker in :P 
 
Vi lämnade in väskorna på förvaring och gick sedan till Euston Station för att ta tåget till inget mindre än *dun dun dun* WARNER BRO'S HARRY POTTER STUDIO TOUR! Jag var sjukt excited :D När vi kom fram till stationen så fick vi vänta på att bli upplockade av Harry Potter dubbeldäckaren som var skithäftig. I bussen så spelade de en informationsfilm om Harry Potter och Warner bro's. Vi fick våra biljetter på plats och jag hade även beställt en guidebook och en digital guide som leddes av Tom Felton. Vi kikade runt lite i souvenirshopen innan vi gick in. Det var så overkligt fantastiskt sjukt underbart där inne! Jag kan inte fatta att jag har vart i The great hall eller vart vid Trolldomsministeriet. Jag har sett Hagrids hut och fått se Dumbledoors office. Man fick veta massa hemligheter och roliga faktan kring inspelningarna. Det bästa av allt var nog Hogwarts modellen som de hade byggt upp. Det är den modellen som de använde när de skulle spela in vyer på Hogwarts mm. Jag råder alla att åka dit :)
 
Efter denna roliga upptäcksfärd så bar det av hemåt, skriver jag haha menar hem till King's cross igen. Vi stannade till på Euston för att äta lite, det blev Fish'n chips. MUMS! Ja sedan bar det av mot Gatwick och flyget hem. Vi fördrev lite tid på flygplatsen och var absolut först till gaten där vi fick sitta i en timme ungefär. Det var inte alls roligt att lämna fina London som jag kom att älska så mycket. We will meet again!
 
 



Känn dig fri!




Home!

Idag var det skolfoto tajm! Det gick jättebra och tror korten blir det också. Nu ska jag slöa hela kvällen för imorgon blir det plugg. 
 
Osmickrande bilder från idag,



Inte lätt alltså!

Det sämsta med min HTC incredible S är att det inte finns några snygga skal att köpa till den. Det skär i hjärtat att se Iphone användare som inte har skal på sina telefoner. De uppskattar dem inte! haha. Min fina telefon har vart på lagning nu i en vecka ungefär och nu när jag har fått hem den så hittar jag inte mitt skal någonstans. Har beställt ett nytt nu som är något för gulligull för min smak men det är alltid något! Jag kommer säkert hitta mitt gamla skal snart så då kan jag variera mig lite. 178kr fick jag betala för den här godingen!
 
HTC Incredible S Skal - Flowers - Splash



Awkward!

Är det inte pinsamt att jag har en benägenhet att bli kär i pojkband? Först Zac Efron(visserligen ingen pojkbandsmedlem) sedan Jonas Brothers. Nu är det One Direction. Nu är jag dock lite äldre och förhoppningsvis kan jag ha ett något sundare förhållande till det här än som när jag var mindre "aaaaaahhh OH MY JONAS JAG SKULLE DÖ FÖR ER" hahahah :D  Nej men lite kärlek är väl alltid bra! Tycker de är fantastiskt härliga människor och söta hela bunten.

Nu ska jag sova. Imorgon är det skolfoto och jag har för ovanlighetens skull bestämt vad jag ska ha på mig och lagt fram det på soffan. Här finns det inte tid för någon panikpåklädning som det annars brukar bli 5 minuter innan jag måste gå haha! 
 



Yeaaaah!

Jag överlevde! Det var egentligen bara det jag skulle säga :D fick lära mig att starta i uppförsbacke och jag fick köra hem från industriområdet. Då fick jag sådan dödsångest. Blackout i hjärnan ungefär. Men det gick bra och jag fick bara ett kärringstopp :D
 
HIGH FIVE!
 
 



Let's do this!

Nu ska jag ut och övningsköra för vad blir det? fjärde gången i mitt liv. Sist jag körde var i Januari typ haha. Jag har verkligen legat på latsidan med körkortet. Jag får skylla mig själv men nu måste jag faktiskt ta tag i mig själv. Det kommer bli jäkligt tufft att kombinera skola, zumba, balkomitté, två jobb och körkort samtidigt. Jag ska ha det innan sommaren!
 
Önska mig lycka till! Är rädd för mig själv och då borde ni absolut vara rädda för era liv. Stay inside.
 



Don't you worry don't you worry child, see heavens got a plan for you!

Det här med framtiden alltså. För ett år sedan hade jag allt spikat och klart men nu trillar det sakta isär. Det är verkligen dramatiskt hahah! Jag vill så mycket men har inte råd med allt. Kommer självklart jobba ihop pengar men jag vill så mycket att jag inte vet vart jag ska börja för jag är rädd för att dö imorgon typ. Jag vill bli reseledare/guide. Då måste jag var 21 år och helst ha kunskaper inom ett annat nordiskt språk. Jag tänker inte sätta mig och lära mig någon jävla finska? Jag orkar inte vänta tills jag är 21 men jag måste. Jag skyndar mig genom livet istället för att stanna upp och njuta. Jag tror jag är rädd för att fastna, att bli kvar i Jönköping. Det är min värsta mardröm och för mig är det ett bevis på misslyckande, för mig vill jag poängtera så att ingen som läser tar illa upp.. "Jag blev nöjd och stannade kvar". Jag är livrädd för att träffa en kille i Jönköping och bli kvar här, eller bli med barn och bli tvingad till att stanna kvar. Jag vill leva innan jag stadgar mig. Jag kan inte ta med mig en bebis när jag reser jorden runt hallåå?!?! :P
 
Jag hade planerat att studera på Linnéuniversitet i ett år om turism. Men det känns som att turism är något praktiskt som man lär sig när man utför det. Inget man ska sitta i ett klassrum och lära sig så jag vill inte lägga pengar på att studera ett år. Nu efter studenten så vill jag jobba ihop pengar, massvis med pengar så att jag kan ge mig ut och resa. Jorden runt innan 23 har jag satt som mål! Jag måste bara tuffa till mig lite först så att jag kan lära mig att resa själv om jag inte hittar någon som vill resa med mig. 
 
Sedan måste jag ju plugga förr eller senare. Jag ville inte vara den "Som blev kvar". Anta att jag vid 26 års ålder har rest jättemycket. Jag har dock ingen utbildning, så har jag en kompis som är färdigutbildad med hög inkomst man och barn. Undra hur jag kommer känna då egentligen? Då kommer jag antagligen få världens ångest och glömma bort att jag faktiskt har sett hela världen endå. Det är så svåååååårt det här.
 
Vad ska jag prioritera? Vad ska jag lägga mina pengar på? Jag har just nu en väldigt stor summa som ska gå delvis till körkort men det finns fortfarande mycket pengar kvar efter det. Vill jag lägga det på en jorden runt resa? Eller vill jag lägga det på en utbildning på 7 veckor istället? Är utbildningen värd pengarna? Det är risker som jag måste överväga och tänka på. Blir tokig på det här aaaaaaaaahhhh
 



Party like a rockstar!

I am alive! Ännu en gång lyckas jag vakna utan baksmälla. Är jag grym eller vad? Fick endå i mig rätt mycket. Sitter hemma hos Tilde med några vännor och snart bär det av mot pizzeria Majstången. Jag är hungrig som en varg!
 
Ciao!
 



Dansar omkring.

Woaah vart kom alla läsare ifrån? Kul :D
 
What a day! Eller?
 
Jag var stensäker på att jag skulle sova till minst klockan ett idag eftersom jag landade i min säng kvart i fyra imorse. Halv tio vaknade jag glad och pigg på livet och kunde verkligen inte somna om. Helskumt verkligen! Jag brukar vara jätteseg.Tog med mig täcket och la mig på soffan på nerevåningen vid the big TV. One Direction Up all night konsert visades på mtv igår så mamma spelade in det åt mig så satte på den. Mös hela morgonen med mina husbands. Nu har jag städat och damsugat på min våning, det var verkligen äckligt.

Igår var jag ju som sagt ute och åt på Jensens! Det var supertrevligt(låter så vuxet) och det är så kul att umgås med de tjejerna. Det blev lite presentöppning och jag personligen tycker min och Beccas present var världsbäst. Tilde fick ett linne med One Direction på och ett födelsedagskort där killarna har spelat in ett happy birthday meddelande. Vi kved,skrek och fnissade när vi öppnade kortet och lyssnade igen och igen :D Det är kul att vi är ett litet gäng 18 åringar som fangirlar över One Direction.
 
Jag stack ut efter det. I början var det riktigt lamt men allt eftersom kvällen gick och alkoholintaget ökade så blev det riktigt party tillslut. Jag hade skitkul! Och ingen baksmälla på det heller. Det kan inte bli bättre.
 
Nu ska jag duscha, packa och fixa mig för sedan bär det av mot Huskvarna för mer party och sleepover. 
 
Ciao!
 



Come on!

Nej nu måste jag börja fixa mig. Var superglad sedan drogs jag ner i en superledsen timma. Shit hormoner alltså haha! Har suttit och fangirlat lite på youtube. Harry Styles, så fin kille <3
 
Har inte en aning om vad jag ska ha på mig,är inte så sugen på utgång längre alla dissar ju! Men det blir nog roligt om jag väl kommer ut. Ska dock inte dricka alls mycket. Det blir nog lite alkohol imorgon också så får passa mig.
 
Ciao!
 
Älskar den här bilden av mig själv. Så annorlunda och inte likt mig alls. 



FUCK YEAH!!!

JAG HAR PRECIS FÅTT REDA PÅ ATT JAG NUMERA ÄR ANSTÄLLD PÅ MAX JORDBRON!
ÄR SÅÅ GLAD :D!!!
 
Ännu mer klirr i kassan!! Kommer kombinera det med Spira of course, Spira är min lilla älskling <3
Firar med Spagetti och Köttfärssås och ett glas pepsi, classy! Haha nej men ikväll som sagt så blir det Jensens :D
 
Ciao!
 
Mycket komisk bild haha!



Långt kvar!

Jag fattar inte hur jag ska stå ut med alla nötter och gnällspikar!!! Hur många veckor och dagar som helst kvar tills studenten. Längtar efter friheten!

Hahaha det är nästan skrattretande hur mycket jag avskyr skolan x'D

Ajaaaa move on Frida! Idag ska jag ut och äta på Jensens med massa fina tjejer, vi ska fira Tilde som fyller 18 wooopwooop! Blir nog en utgång på det senare.




Haha så söt!




London 2012!

Nu har det gått mer än en månad sedan vi kom hem från London. Jag saknar det så <3 Att skriva de här inläggen hindrar mig från att glömma och släppa. Jag kan gotta ner mig lite och suga på London karamellen lite till.


Onsdag:
 
Idag var det dags för Camden market. Det var hur mysigt som helst att vandra omkring, det var lätt att gå vilse och vi såg nog inte ens hälften av alla marknadsbord och butiker som fanns. Stämningen och omgivningen var fantastisk. En del av marknaden kallas för The Stables, det luktade verkligen sadelkammare och ridhus där. Vi hittade jättemycket fina saker. 
 
Vi hade också bestämt oss för att verkligen göra Oxford Street. Vi bestämde oss för att ta bussen dit och fick hjälp av en gammal dam som var så himla snäll. Vi stod och kollade på kartan när hon kom fram och frågade "Sweethearts do you need directions?" Ville ge henne världens kram. Att åka dubbeldäckare är verkligen ett sant äventyr. Så himla roligt trots nära döden upplevelserna haha. Busschaufförerna kör som galningar med dubbeldäckarna är förvånandsvärt lättmanövrerade. Säger jag som aldrig testat... Det blev inte så många butiker på Oxford Street eftersom plånböckerna började sina lite. Näst sista dagen så det var väntat. Vi kikade på River Island, Forever 21, Topshop och Primark om jag inte minns fel. Nästa besök i London så blir det Oxford Street och Victoria's secret!

Kvällen var mycket mycket intressant. Vi började med att packa väskorna, vårt rum var pyttelitet så Becca var först ut. Jag satt som moraliskt stöd i sängen och åt godis. Sedan var det ju min tur. Det var myyyyycket som skulle ner i den resväskan. Det slutade med att vi fick packa om och ner lite i Beccas väska hehe. Vi hade ingen väskvåg med oss utan tänkte köpa den på vandrarhemmets travel shop, då var det självklart slut. Klockan var kvart i sex och vid sex stänger alla butiker så vi kutade ut på gatan och in på varenda butik och hotell men ingen sålde. Typ 5 i kom Becca på att det fanns en väskbutik vid King's Cross så vi sprang för glatta livet och va dösvettiga när vi snubblade in i butiken. Jag nästan skrek ut "Kan du hjälpa oss? Har du en väskvåg" som tur var hade han det. Lyckliga begav vi oss tillbaka.
 
Min vägde precis 20 kg vilket var den tillåtna gränsen. Efter det satte vi oss vid datorerna och planerade lite för att sedan kila ner till köket och ha knytkalas. Vi åt upp allt vi köpt. Det var ingen trevlig måltid..
 
Det var den dagen.
 
 



Skola!

Vilka slappdagar jag har haft! Fredag utgång, Lördag sova, Söndag jobb och fix. Måndag slapp och Tisdag slapp. Ni kan ju förstå vilken ångest jag har haft för att jag inte har tagit tag i mitt pluggande! Får alltid panik och känner mig stressad när jag inte jobbar med skolarbeten. Men vafan någon gång måste jag ju slappa och skita i allt :)
 
Jag har sedan i söndag lyckats tjafsa med två lärare, high five! Nej men helt ärligt så tolererar jag inte när en person i maktposition försöker sätta sig över mig på fel sätt. Jag räds inte orden och sa till på skarpen rejält. Det löste sig som tur var så ibland hjälper det att stå upp för sig själv.
 
Mitt och Sonjas projektarbete flyter på, jag kanske inte har nämnt det innan med vi planerar en bussresa till Köpenhamn. Jösses vad mycket det är som behövs göras innan vi kan sätta igång på riktigt. Tillstånd hit och ansökningar dit. Det är dock sjukt roligt! Jag har känt under de här två skolåren som passerat att "fyfan vilken misslyckad gymnasieskolgång". Jag hade föreställningen om att gymnasiet skulle bli the time of my life, att man skulle umgås med alla och ha skitroligt. Det har inte riktigt levt upp till mina förväntningar och definitivt inte skolan. Så jag har funderat en tid på att shit jag måste göra en skillnad, ett avtryck i Bäckadals historia. Lämna med stil och BAM helt enkelt. Jag tror jag kommer uppnå det i och med projektarbetet, nu har jag något att fokusera på något skitroligt. 
 
Idag hände något helt fantastiskt roligt, jag och Emilia blev tillfrågade att vara med i balkommiten. HUR KUL?!?! Det kommer bli så sinnesjukt bra och roligt. Tänk att vi får vara med att planera precis allt kring Bäckadals Bal. Det kan ju inte bli mer än awesome :D Nu har jag saker att kämpa för. Och Islandspraktik på det med.
 
Ikväll har jag gått all in på plugg. Tagit tag i demokratiprovet och svenskan, trälat med hotellarbetet. Nu ska jag stänga ner och sova. Kanske slänger in ett London inlägg föresten.
 
Ciao!
 
 



London 2012!

Jag vet att jag inte har skrivit färdigt om äventyret i London, men jag tänkte slänga in en video som jag har knåpat på i några veckor nu. 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!