:D

Hela jag spritter av glädje, så himla skön låt!
Videon är sådär men musiken är grym!




Svävande

Har en konstig känsla i kroppen. Den känns instängd, vet inte om det är gråt eller bara en väldigt stark känsla som jag inte riktigt kan hantera. Jag såg precis en video via www.lindaloppan.blogg.se som handlar om en man som inte ger upp, han trotsar sin redan bestämda framtid. Kika gärna på den! http://www.wimp.com/inspirationaltransformation/

Han lär sig själv att gå igen. Jag blir så berörd och påverkad. Här sitter jag och har panik över mina celluliter och ger mig ut och springer och torrborstar för att bli av med dem. Vad spelar celluliterna för roll egentligen? Det viktigaste är väl att jag rör på mig för mitt egna välmående, inte för celluliterna. Jag borde vara stolt över min kropp och skita blanka fan i minfältena på mina lår. Det finns folk i världen som skulle byta med mig anyday. Jag ska njuta istället.



2012-05-24

Idag har jag vart på praktiken och härjat de sista timmarna för den här perioden. Helt sjukt att 6 veckor kan gå så fort. Har hunnit med att göra massvis med roliga broschyrer och programblad. Kanske kan börja titulera mig som marknadsförare också? haha. Det har vart sjuhelsikes varmt idag men det tackar jag inte nej till. Efter praktiken tog jag mig en kort sväng på stan förbi alla de som skulle på bal. Jag var på jakt efter en deodorant eftersom de senaste två jag köpt sugit röv! Köpte en för 100 kr så om den här inte fungerar så sliter jag mitt hår och blir naturist! Har solat lite och även sprungit en runda, nu ska jag försöka plugga och även packa innan klockan nio då ESC börjar. Tror dock packningen får vänta tills imorgon, hatar verkligen att packa av hela mitt hjärta. Drar gärna ut på det till sista minuten. 

Tjaaarå





2012-05-23

Dagen har passerat väldigt fort känner jag. Började med att spendera några timmar i skolan och arbeta på min slutuppgift i Näringslära, den är sjukt tråkig. Kommer göra läraren besviken men jag kan verkligen inte lägga den på MVG nivå. Tror det knappt blir VG men jag orkar verkligen inte bry mig. I alla fall så åkte jag till praktiken i ett par timmar också och färdigställde lite broschyrer. Det känns så himla bra varje gång någon ger mig en komplimang för mina arbeten! Jag har nämligen gjort väldigt många informationsblad etc för min praktikplats. Snart kommer de cirkulera runt i Södra Sverige. På bussen hem peppade jag mig själv som fan till att komma ut och åka inlines när jag kom hem, självklart var mina inlines hos pappa -.- Så det blev en springtur i samhället och genom en liten skog där jag blev attackerad av 100000000 olika flugor och kryp. Ville dö. Men jag har bestämt mig för att komma i form och inte vara så "slaggig", jag må vara smal men det frodas gifter i min kropp. Har fått en massa celluliter på låren som jag ska utrota, fan så fult är det på mig! Så nyttig mat och träning som gäller nu!



Nu ska jag försöka färdigställa uppgiften från helvetet och sedan kolla på sista avsnittet av Glee. Snyft! Kommer nog gråta en skvätt misstänker jag. Bye 



Just shout it




Trumpets

Är helt slut. Har två prov imorgon, skjut mig. Har jobbat igår och idag, visste inte ens att det var möjligt att lukta såhär illa. Ska duscha nu, bye bye



Vart som helst

men inte här. Jag tillhör inte den här gatan, den här staden, det här landet. Min själ bor inte här, den är någon annanstans. Jag är faktiskt helt säker på att jag har levt ett annat liv lång bort i fjärran. Det är därför jag nu i detta liv känner en otrolig längtan bort, bort från den här platsen. Jag känner en längtan att hitta hem. Vart det nu en är någonstans. Det går inte att beskriva, jag framställer mig själv som ett freak. Men det är ungefär så jag känner mig här också. Jag tillhör ett annat land. Jag måste bara ta reda på vilket. 

Homme_large



Some nights.

I try twice as hard and I'm half as liked, but here they come again to jack my style"





Fail

Ni ska itne tro att det blev någon läsning. Nej nej, jag somnade vid sju och vaknade kvart över nio. Tummen ner för mig kan nämligen inte sova nu. Haha orkar inte.





Hehehe

Innan jag lägger mig och läser så måste jag bara lägga upp det här.

Mmm..



2012-05-14

Har vart hemma en stund nu. Kämpig dag som fan men jag har bara mig själv att skylla. I fredags var vi ett gäng som chillade, skitmysigt! Var väl hemma runt ett på natten. Sedan upp och jobba 10 till 17, hem och bara sega. Upp igen igår och jobba 10-17 men fick jobba längre så var inte där ifrån förrän vid halv nio. Från jobbet bar det av direkt mot racketcentrum där det var Ölbowling för alla barer och restauranger i Jönköping. Träffade på mängder med folk och blev lite rund om fötterna. Vart i säng vid 12(hyfsat tidigt i alla fall). Sedan vid halv fem imorses går jag upp(sov hos en kompis på Torpa) för att få tag på min mamma och möta henne kvart i sex utanför Stora hotellet för att få lite grejer, sedan skynda mig tillbaka och sova tills tjugo över åtta. Fattar ni hur jävla trött och sliten jag är just nu haha? Jönköping är väldigt stillsamt kvart i sex på morgonen btw.

Ska lägga mig i sängen nu och läsa tills läggdags tänkte jag. Ha det fint!


Snyggaste Diane Kruger <3



Lübeck del 2

Här kommer ytterligare några bilder. Resten hittar ni i inlägget nedanför.







Lübeck!

Jag skrev om att jag skulle till Lübeck för inte så längesedan. Latheten har tagit överhand och jag har inte orkat berätta om det lilla äventyret förräns nu. Som sagt så skulle jag praktisera som bussvärdinna på Hovslätts bussresor. Det var verkligen så himla roligt och resenärerna var hur trevliga som helst. Jag trivs verkligen med äldre människor(nu snackar vi 50+ på den här resan) de har så mycket att berätta och är intresserade av allt.

I alla fall Dag 1 var det uppgång vid 04.00 för att åka in mot stan där bussen skulle gå 06.00. Jag fick pricka av resenärerna och hälsa de välkomna. Påvägen mot helsinborg så serverade jag dem vad de nu önskade. Kanske en Irish coffee eller bara en kaffe och kaka. Jag körde även en väldigt uppskattad ordlek. Vi tog färjan från Helsinborg-Helsingör där jag fick checka in bussen och våra passagerare. Sedan körde vi ner genom hela Danmark för att ta färjan Rödby-Puttgarden. På den färjan åt vi lite mat jag och busschauffören som var mitt sällskap , maten var lite sådär. Den såg väldigt konstig ut. Väl framme i Tyskland så åkte vi mot Burg där vi sulle stanna vid butiken Fleggarden där det säljs billig sprit ;) Och satan vad de handlade! Men så ska det va. När vi kom fram till vårt hotell(Scandic) så checkade vi in och på mitt nyckelkort stod det "Tourleader", väldigt tjusig titel tycker jag :D Mitt hotellrum var jättefint! Jag tog en liten tupplur och duschade. På kvällen bar det av in till Lübeck för att äta middag på Kartoffelkeller. Restaurangen var fullsatt och vi fick vänta på mat i nästan en och en halv timme, men jag måste säga att det märktes inte att det tog så lång tid för atmosfären därinne var helt makalös och det var jättetrevligt. Maten var underbart god och väl värd sin tid.

Dag 2 var min lediga dag och efter frukost med busschauffören Uffe så gav jag mig ut för att upptäcka Lübeck, 7 timmars vandring,sightseeing och shopping blev det. Gud mina fötter! Jag hittade inte så mycket att handla men en väst och ett par byxor samt massa småsaker blev det i alla fall! Var inne i den kända Maria kyrkan och St.Petri kirche, även Holstenor var jag inne i och kikade. Väldigt häftigt! Lübeck som stad är hur mysig som helst, speciellt i de medeltida kvarteren. Blev allt lite kär tror jag. Snygga killar överalt var det också.

Dag 3 var hemresedagen och vi begav oss mot Sverige vid 09.00. Hemresan var precis som utresan, jag serverade och fixade med färjor och lekte ordlekar mm. Allt som allt så hade jag ett väldigt roligt äventyr!

Lite bilder. I o-ordning märkte jag nu när jag laddat upp dem -.-









Anywhere in the world.

Har en liten crush på låten "Anywhere in the world" av Mark Ronson och Katy B just nu. Jag blir så inspirerad av den. Vet äntligen vad som ska stå under min tatuering. Inget passar mer än "Anywhere in the world".  Är lite svävande idag, med det menar jag att jag har en konstig kraftig känsla inom mig. Allt är möjligt, jag kommer att nå alla mina drömmar. Jag önskar att jag hade den känslan varje dag. Är så peppad på framtiden. Peppad på sommaren. Peppad på livet. Anywhere in the world så är jag lycklig här just ikväll.

Jag är så glad över att jag har mig själv, att jag är jag. Jag vet vart jag vill och jag vet att ingen kan hindra mig. Det är en underbar känsla. Fick höra idag av en väldigt kär lärare till mig att jag var unik och inspirerade henne och gav henne energi. Att få höra det är fantastiskt kul. Jag tycker väldigt mycket om henne för hon tror så mycket på mig och verkligen ser mig och mina ambitioner. Anywhere in the world så kommer jag alltid tacka henne för den tro hon hade på mig.







1 maj

Världen härligaste dag idag. Den slår de flesta dagar med hästlängder! Och vet ni vad jag har gjort? Ingenting. Jag har inte stressat eller ansträngt mig för fem öre and I love it. Jag vaknade runt 11 inte bakis alls(praise the lord), jag gick ner och satte mig på verandan i bikini och satt sedan där i flera timmar och bara njöt av solen, tog en paus och plockade vitsippor med min lillebror. Sedan gick jag inte och satte mig vid tvn och chillade lite och njöt av världens bästa tidning Cosmopolitan. Åt lite mat, solade lite till. Sedan kom vänner till familjen och vi fikade. Och nu sitter jag här. Verkligen världens härligaste dag! Och om tre dagar åker jag till Lübeck med praktiken. Det kan inte bli bättre :D







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!