Jag spyr.

Jag typ spyr rätt ut. Är så äckligt jävla nervös att jag inte kan stå upp. 
Från och med nu så bloggar jag från devote.se FASTÄN JAG HATAR DEN BLOGGPORTALEN FY </3
Skitdåligt bilduppladdningsverktyg och allmänt plottrig sida. Längtar tills jag kan börja använda mig utav den här igen. Förstår inte varför jag skulle göra en ny blogg -.- 
 
Som ni märker så är jag bitter för att jag är nervös och trött så därför ska jag sova nu. Lika bra haha!
Massa kramar på er och kom ihåg att ni hittar mig på www.onewayoranother.devote.se
 
Om en månad är jag tillbaka! 
Puuuuuuuuuuusss <3



PARTY ROCKERS IN THE HOUSE TONIGHT

 
7 Tjejer+förfest= NU KÖR VI
 



Thank god it's Frida(y)

Ni glömmer väl inte att kolla på www.onewayoranother.devote.se ? Där skriver jag allt som rör resan. Uppdaterade lite igår för er som missat.
 
Det blev ett arbetspass idag, blev uppringd igår och det var panikkris så jag ställde upp. Blev klar med min "klädpackning" igår så nu ska jag in och ut i duschen och fixa i ordning mig för senare kommer massa fina tjejer och vi ska förfesta. Har inte vart ute i Jönköping på hundra år så kände att det var dags. 
 



Goochi goochi wooo what about you?

Mmmmjaaaa. Internet på den är äckelskolan fungerar knappt inte. WAY TO GO BÄCKADAL, WAY TO GO!! Asbra när man behöver internet för att göra sina läxor.
Ska gå på stan med Becca strax och sedan ska jag hem och packa lite tiiilll. Färga håret också!
 



Namn

Alla har vi våra favoritnamn som vi föreställer oss att våra framtida barn ska heta. Jag har alltid ett par stycken i bakhuvudet och de ändras med åren.
 
Jag har alltid haft svårt att hitta ett flicknamn som jag gillar men jag har verkligen fastnat för ett. Nämligen Gemma. Med uttalet Djemma(ni fattar vad jag menar). Vet inte varför men ju mer jag tänker på det desto mer gillar jag det. 
 
Pojknamn har jag dock hållt fast vid samma i flera år. Silas och Leopold. Mina framtida söner SKA heta detta. No matter what! Jag vet att Silas är den onda albino snubben i Da vinci koden men jag var på Kolmårdens djurpark(har jag för mig) och då såg jag världens sötaste pojke. Han var kanske tre år någonting och hade mörkbruna lockar i öronlängd och rådjursögon och han var sååååååååå söt och så ropade hans mamma SILAS KOM HIT. Jag smälte där och då. 
 
Det här är nog det konstigaste inlägget jag har gjort hitills men det blir kul att gå tillbaka i framtiden haha!
 
Har ni sett den här bilden? så sööööt.



Instagram

Följ mig gärna på Instagram: Owlinahat
Såhär snygg är datorversionen av min profil. Gillar det skarpt! Hade inte en aning om att det fungerade på datorn också men visst märker man att facebook har köpt Instagram i sättet layoten är utformad på?
 



Onsdag

Jag lyckades stänga av mitt alarm idag också??? Det måste vara något fel på min telefon. Nu hade jag visserligen ingen tid att passa men endå. Jag ska plugga lite historia och fortsätta packa. Måste fixa lite med www.onewayoranother.devote.se också.
 
Dagens låt är passande(haha) One way or another med One Direction. De har gjort en cover på Blondies låt för välgörenhets organisationen Red Nose Day Comic Relief. Jag tycker det killarna gör är så himla fint! Tårarna forsade som ett Niagarafall när jag såg videon från deras besök.
  
 



Craving!

Det är ytterst ytterst sällan jag upplever en direkt kärlek till någon materiellpryl. Det är sällan jag blir fäst och tänker "köper jag inte den så dör jag, jag bara måste ha den". Sist var det min Ed Sheeran hoodie som jag fastnade för. Men nu har det skett. Jag kan inte sluta tänka på det oh my god. Jag måste ha de här skorna, perfekta studentskorna och partyskorna!!!
 
 



The time has come! NU LAUNCHAR JAG NYTT!

WOOPWOOP!
Nu är det äntligen dags och som jag har väntat, det har kliat i mina fingrar. Jag har under några veckors tid arbetat och slitit med ett nytt projekt. Mitt sista skolprojekt någonsin. Och det ska bli stort! Jag älskar att skriva, det är min passion. Som ni vet så åker jag om 4 dagar(!!!) till Island för min praktik. Jag har tidigare haft ett skolprojekt där jag skulle planera en bussresa till Köpenhamn men allt gick åt pipsvängen och jag behövde något nytt att arbeta med. 
 
Så härmed presenterar jag min nya bebis... *drumroll* dun dun dun dun dun WWW.ONEWAYORANOTHER.DEVOTE.SE 
 
Jag kommer från och med den 24 februari till den 25 mars enbart blogga via min fina nya blogg! Det är för mitt projektarbete. Det är skrivet på engelska men om ni tycker det blir krångligt så finns google translate, bra va? :D
 



Finally!

Nu är den här helgen över äntligen! Jobbade tolv timmar igår eftersom det var så sjukt mycket folk. Kaos! Gick över en timme och var inte i säng förrän halv åtta imorse. Vid halv tre var det dags att gå upp igen och dra sig till jobbet 17-21. Nu sitter jag hemma och andas ut. Jag kommer få ett helvete med att sova nu, lite svårt att somna 23 idag när jag somnade 08.00 imorse haha. 
 
Det har vart kul dock, mitt sista arbetspass på en månad nu. Om en vecka smäller det, dags för mitt livs största utmaning! Jag har sådan resfeber, drömmer mardrömmar varje natt. Men det kan inte avskräcka mig! Imorgon börjar jag att packa för jag vet hur jag fungerar runt packning. Får panikattacker varje gång så det är lika bra att börja i tid.
 
Jag är så nervös men SÅÅÅÅÅ taggad :D
 
Kommer att introducera er till en ny spännande sak inom de närmsta dagarna! En liten sneekpeek kan jag bjuda på. 
 
 



Jobb!

Nu kommer jag vara borta härifrån tills på måndag mina vänner!
Ska strax in till jobbet och jobba 18-05 och sedan sova hos en kompis i stan. Jobbar 17-21 imorgon så det blir full rulle.
 
Ha det så bra sålänge :)
Sexy Efron!



Vilken lättnad.

Oh my god, såååååååååå skön känsla har jag inombords! Är äntligen färdig med min religions uppgift. Nu sitter jag här sju timmar senare med 7 sidor skrivna i word med 3 101 ord och jag är klar! Skrek när jag såg hur mycket jag skrivit utan att ha insett det själv. Min lärare kommer ju spy på mig. Hoppas jag får MVG. Om jag inte får det så kommer jag gråta för resten av mitt liv. Jag har ägnat en hel dag åt den här uppsatsen. 
 
Nu ska jag gå och göra något vettigt med mitt liv. 
Ciao!
 
Lyssnar på bästa Ed Sheeran.



Tjurig

Sitter och är tjurig för att jag sitter inne själv en fredagskväll. Men jag får skylla mig själv när jag har skjutit upp min religionsuppgift såpass mycket att idag är den enda chansen jag har att göra färdig den. Mitt egna fel helt och hållet. Jag måste vara uppe till typ 4 inatt också för att ställa om mitt dygn. Jobbar 18.00-05.00 lördag till söndag.
 
I can sense deppmode och film haha!
Vackra burgergirl i onsdags!
 
 



Alla hjärtans dag!

Jag var försjunken i mina egna tankar igår så det blev lite ont om blogginlägg ser jag. Jag var hos Amanda hela dagen med Jolla och Hanna. Vi åt mat(makaroner med form av snoppar, så patetiska är vi) och kollade på Titanic och tjockade oss. Jag hade förvarnat alla om att jag fullkomligen bryter ihop när jag ser Titanic. De har redan vart med om det förut och igår var inget undantag. Jag typ skrek och kvävdes av mina hysteriska gråterier hahhaha och Jolla fick någon konstig känsloreaktion så hon började gapskratta samtidigt som hon grät. Verkligen total känslomässig urladdning för oss allihopa. Det var så komiskt för vi uppträdde som psykiskt ostabila som grät och skrattade och grät igen. 
 
Efter det kollade vi på Moulin Rouge och testade balfrisyrer på mig, sov med en frisyr och sitter fortfarande här med den en dag senare. Det var en sjukt rolig dag! När jag kom hem var det inte lika roligt för då blev jag deppig men så blir det ju alltid.
 



What?

Vart tog avstängningsknappen vägen? Hur ska jag nu stänga av datorn? Wtf?
 



Natthumor

Embedded image permalink



On top of the world!

Det känns som att jag kan övervinna allt. Jag har en helt sjuk känsla inom mig, känner mig vuxen stor och bäst. Att ett litet samtal kan få mig att ändra humör sådär. Jag är så stolt att jag vågade ta tag i det. Woop woop :D
 
Det gäller att utmana sig själv och övervinna sina rädslor. Jag får alltid panik när jag ska ringa ett viktigt samtal för jag hatar att prata i telefon. Jag skjuter hellre upp det men inte den här gången inte hähä!
 
I'M ON TOP OF THE WORLD



Segt

Seg dag. Tänker ligga och slappa i soffan hela dagen, kolla lite på Geordie Shore. Behöver egentligen börja på min religions uppgift men är inte alls på humör för det. Så jag gör som jag brukar, skjuter upp det helt enkelt.
 
12 dagar kvar tills jag åker till Island också, iiiiiih. Har fjärilar i magen och världens resfeber. Jag har aldrig vart iväg en månad från mitt hem innan. Det ska bli så jäkla kul men jag har jätte mycket ångest inför packandet. Hur får jag ner en månad i 20kg? Och ni vet hur jag är med packning. Förvänta er panikattacker och explosiva gråtanfall och skrik.
 
Tror inte att jag har visat er shortsen jag köpte i Stockholm. De är görsnygga!



Woaaah

Provade precis min balklänning igen och om jag går upp ett endaste litet kilo under de här månaderna så är jag heeeeeeelt körd. Den sitter exakt exakt! Blir lite osäker när jag provar den dock, den är huuuuuur fin som helst men jag är inte van vid att vara så uppklädd så det är väl därför jag velar.
 
Har verkligen ingen vettig bild att lägga upp så det får bli en gammal från arkivet. Hängde med Yoda på en buss.



Proud!

Jag är så stolt över Ed! Han var nominerad till en grammy men den gick till gruppen Fun. Men se hur långt han har kommit. Han sjöng sin låt A-team tillsammans med självaste Sir Elton John. Nu pratar vi om killen som casually tar tunnelbannan till sina utsålda konserter. Ingen förtjänar en grammy lika mycket som Ed Sheeran.
 
Embedded image permalink



Måndag och lov.

Hade världens bästa kväll och natt igår/idag. Jag älskar dessa två brudar så mycket att jag spricker! Vi åt kladdkaka och snackade om allt mellan himmel och jord. Sedan kollade vi på Les Misérables och grät och sjöng och skrattade haha. Den är så bra! Vi bara chillade järnet och pratade lite till. Orkade inte gå hem så jag sov över och vi somnade inte förrän klockan tre. 
 
Nu är jag i alla fall hemma(Amanda bor på andra sidan skogen bara) och ska plugga lite religion. Tänkte duscha senare och testa min balklänning igen, kanske tar något kort vem vet.
 
Fina pojkar <3
Tumblr_lrkoppqxpj1qjwf6bo2_500_large



Helg.

I fredags kom Annabelle till Habo och vi kollade på film hela kvällen. Another Earth och Super 8, de var skitbra! Jag jobbade igår och åt sedan middag på Taste of Beirut och firade Amanda som fyller 19år idag. Ska till henne ikväll och kolla på film och mysa. Det är när man umgås med sina vänner från förr som man verkligen uppskattar livet på något vis. Jag blev växte upp med de under en period på fyra år. Vi blev tonåringar tillsammans och vi mognade tillsammans. Det är så synd när man tänker på att de tre senaste åren i gymnasiet så har vi knappt umgåtts. Det är som att livet har tagit en ny väg. Men men nu ska vi inte gå in mer på det. FisAmanda fyller 19år och är världens sötaste :)
 
 



Inspiration.

Idag var jag på en föreläsning på Per Brahe gymnasiet. Det var en Stewart eller supervisior som han också kallas som jobbar för Thomas Cook airlines. Han var så sjukt cool och inspirerande! Jag blev verkligen så sugen på att ta upp min flygvärdinne dröm igen. Han hade den perfekta personligheten för att vara i den här branschen. Glad och trevlig och det viktigaste av allt han fångade vårt intresse med hjälp av humor och kvickhet vilket är svårt när det sitter 16-19 åriga ungdomar i salen. Jag vann en tröja för att jag kunde skillnaden på charter och reguljärflyg, wohooo!
 



Torsdag

Jag har vart med Evelina hela eftermiddagen/kvällen. Vi åt pannkakor med nutella <3 och kollade på Les Misérables och jag är så lycklig! Grät till och med. Den är så bra och så mäktig att jag inte kan finna ord.
 



Faaaan då!

JAG ÄR SÅ ARG PÅ MIG SJÄLV. FAN I HELVETE!!! Jag har legat på min soffa i sju timmar, SJU JÄVLA TIMMAR och kollat på Geordie Shore. Vad fan är det för fel på mig? Jag har kollat nästan en hel säsong. Det är ett avsnitt kvar och JA SJÄLVKLART VERKAR DET SÅ JÄVLA SPÄNNANDE!! Och jag måste vänta tills imorgon innan jag kan se det för nu måste jag sova. Jag skulle ha pluggat på mitt turism prov som är imorgon. Jag hade kunnat plugga i sju timmar men istället glor jag på ett program där folk super, festar och kissar ner sig istället.
 
Vad händer med mitt liv och mitt omdöme????? wäääääääh.
 
 
 



OMG

JAG HAR DEN TRÖJAN JAG KAN INTE HANTERA ALLA KÄNSLOR.
 



Dagens Eddie!




Plugga plugga plugga.

Eller inte! Jag var såhäääär nära att komma jätteförsent idag. Låg i sängen och orkade inte gå upp. Jag brukar gå 35 när tåget går 47, Kvart över låg jag fortfarande i sängen. Ändrade mig plötsligt och ville komma i tid så jag flög upp och verkligen panikfixade mig. Och jag hann! Fick köpa med mig frukost till skolan dock men det är gott.
Riskakor med pizzasmak och YoggiYalla Strawberry Lime.
 
Har måldag idag igen men jag orkar inte. Ska läsa lite på turismen men min religions uppgift ska inte vara inne förrän den 18 februari(min namnsdag, hihi).
 
  



!




Tisdag

Har trott att det vart torsdag hela dagen, jätte förvirrande. Skulle ha pluggat idag men näääääähhh serru det gjorde jag inte. Har kollat på Geordie Shore season 2 hela kvällen. Jag är helt förälskad i den serien. Så sjukt mycket drama och härliga personer. Låg och kollade på ett avsnitt igår kväll och jag skrattade så mycket att det lät som att jag storgrät, vilket jag gjorde också men det var så roligt. Visade Emilia ett klipp i skolan idag och hon skrattade lika mycket som jag. Geordie Shore Charlotte <3
 
Ska gå och lägga mig snart. Är förbannad på en killkompis som beter sig om en douche. Han förstår inte svenska så därför kan jag skriva hur mycket skit om honom jag vill. Lova lova lova lova men fan aldrig hålla något.
 
Eheh, happy thoughts Frida happy thoughts!
 
Saknar konserten!



GOSA!

JAG ÄLSKAR DEN HÄR SÅNGEN! Det är lite i stil med "Haba Haba" med Stella som tävlade för Norge förra (eller 2011) året och det var min favorit. Jag blir glad och det rycker och spritter i kroppen. Svenskarna ger henne så sjukt onödig kritik. Hatet bara flödar på youtube. Det är en "dagislåt" en "jävla skitlåt". Hon är för speedad och för glad enligt vissa. Jag blir verkligen rädd för hatet som riktas mot Mary N'diaye. Har vi verkligen inte kommit längre i det svenska samhället? Det faktum att människor lägger ner energi på att leta fram en video och sedan kommentera att de inte tycker om den kommer jag A.L.D.R.I.G förstå mig på. Hon njuter för fulla muggar och älskar det hon gör. Och det märks på scenen! Om svenskarna slutade vara så gråa och konservativa så hade vi också kunnat njuta av den här låten. 
  
 



Kärlek




Super Bowl 2013

Det här kan vara något utav det häftigaste live framträdandet jag har sett. BEYONCE ÄR INTE FRÅN DENNA JORD. Shit vilken kvinna!
  



Måndag

Sitter i skolan nu och pluggar inför Turism provet som kommer handla om Mötesindustrin. Typ Incentives resor och Conventions skit. Lyssnar på Les Misérables soundtrack som har kommit ut på Spotify. Det har gått på repeat sedan igår. SÅ JÄVLA BRA LÅTAR! Jag sitter och flinar, skrattar och typ kvider ikapp med låtarna. Jag älskar musiken. 
 



Söndag.

Jag är så jävla tråkig, jag vet. Har knappt uppdatera någonting sedan förra helgen.Har visserligen vart sjuk och är fortfarande sjuk så det är min ursäkt. Den här veckan har vi "måldagar" vilket innebär att jag får frukost på Idas (mitt programhus på skolområdet) och sedan har jag ett eget schema med saker jag behöver göra eller förbereda. Jag ska plugga turism och religion tänkte jag. 
 
Jag jobbade igår och det gick bra. Jobbade idag och det var rätt inressant haha! Fick världens niagarafall näsblod när jag skulle snyta mig. Det bara forsade näsblod och usch vad vidrigt det var, en kollega föreslog att jag skulle stoppa upp en tampong för att stoppa flödet, "det gör dem ju på film". Så där stod jag med en tampong i näsan och skrattade så att tårarna sprutade istället. 
 
Melodifestivalen kommer bli en hit iår tror jag! Mina favoriter igår var David Lindgren, Gosa Gosa, Eric Gadd, Saxofonnumret och Pokemon. Sjukt bra låtar.
 
Bild på världen finaste Perrie Edwards <3



Rösta rösta rösta

I have a mission for you guys! Det råkar vara så att jag har en stencool släkting vid namn Adrian. Han är 9 år och driver en fiskeblogg. Jag blev totalt utklassad av den här unge herren på juldagen då vi utbytte bloggerfarenheter. Nu är det så att han är nominerad till Sveriges bästa sportfiskeblogg. Det vore så himla snällt av er om ni kunde gå in och rösta på Adrian! Sveriges coolaste 9åring.
 
http://www.fisheco.se/sportfiskeblogg-2012/?blogg=adrians-fiske 
 
Klicka här för Adrians blogg http://adriansfiske.blogspot.se/



Dags igen.

There was times då jag vände mig till bloggen för att ventilera. Så fort det var något så skrev jag, orden kom av sig själva. Det blev negativt tillslut. Inlägg efter inlägg. Jag vet inte om jag började akta mig för vad jag skrev i takt med att läsarantalet steg eller om känslan för det ändrades. Eller om jag mådde bättre. Jag är bara rädd för att förlora förmågan att skriva. Förr om åren var skrivandet mitt sätt att få utlopp för ilska och ledsamhet. 
 
När jag var på väg hem förut så sköljde känslan av enorm ensamhet över mig. Hur kan man känna sig så ensam i en värld med 7 miljarder invånare? Det är konstigt. Men jag känner mig så just ikväll. Jag blir ledsen av att gå i skolan. Jag blir arg och frustrerad av att gå på hotell-lektionerna. Det spelar nog ingen roll vad jag säger för det kommer alltid att viskas, suckas och himlas med ögonen bakom ryggen på mig. Jag sitter alltid längst fram för att inte själv behöva se det. Jag har inte personligen gjort någon illa i den klassen så det är absolut inte sådana problem. Jag kanske är annorlunda? Eller vad är det som gör att jag inte kan få vara mig själv lika mycket som alla andra? Det är bara jobbigt att gå till skolan på torsdagar och fredagar. Jag vill inte vara arg och hatisk.
 
Jag var med om en sak häromdagen. Jag drömde en dröm som var väldigt speciell. I drömmen fick jag känna en känsla jag aldrig aldrig aldrig känt förut. Jag var kär och kärleken var besvarad, jag älskade verkligen han i drömmen. Det var en nästintill absurd känsla. Kanske inte för er som haft kille i flera år. Men jag har aldrig vart kär och jag har aldrig känt den där riktigt sprängfyllda kärleken förut. Det är ingen känsla man kan föreställa sig i förväg hur den skulle kännas utan det vet man först när man upplever det. Jag gjorde detta i drömmen och jag blev förkrossad när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Känslan var så konstig, så ny och så spännande. Jag hoppas människor uppskattar den känslan!
 
Alltså det här inlägget är kaos. Jag har tappat förmågan att uttrycka mig på ett bra sätt. Är bara stökig.
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!