BOMB!!

JAG SKA TILL LONDON I SOMMAR!! Jag vill skrika, hoppa och veva med armarna i luften. Tack tack tack världens bästa pappa <3 Jag är helt hysteriskt överlycklig. Vi ska gå och se Lejonkungen :D:D:D:D:D:D Det blir jag, pappa och hans flickvän Anki. Så himla roligt kommer det bli!
 
År 2013 kommer vara det bästa i mitt liv, jag känner det på mig!
Ron Pope
Island
Tatuering
Köpenhamn
One Direction
Bal
Student
London
Resa med Becca




Hipstah please!

Chillidillidill dag. Var fett taggad på att dra ut ikväll men pappa suprisade mig med en tripp till Göteborg och då kan jag ju inte vara bakis! Blir nog lite julhandling och shopping till mig själv, studiebidraget kom trots allt idag :D
 
Myser i min mysigaste outfit ikväll. Fleecetröjan är min favorit från 1992 och mössan är min stora kärlek som jag hittade längst ner i mösslådan. Haha! Släpper snart en bomb i bloggen, jag är så satans jävla överlycklig så jag tror jag spricker :D:D:D
 
 



Turn your face.

Den här låten tar andan ur mig. Från 1.20 och framåt är det gåshud över hela kroppen. Perrie Edwards är helt fantastisk.
  



En bild säger mer än tusen ord.

Ingen kommer någonsin kunna göra dig illa för mamma Issa, tant Frida och alla andra tanter kommer alltid att skydda dig!
 



Hanson och oboy!

Jag har i hemlighet en jättestor crush på Hanson brothers. Deras låtar gör mig så jäkla glad hela tiden. Vad är det med mig och boybands egentligen?Haha.
Dagen har förövrigt vart riktigt aptråkig. Var på praktiken och körde frukost och lunchpass. Nu dricker jag oboy och ska verkligen SKAAAAA redigera bilderna från dopet jag var på för snart en månad sidan. Har inte haft tid innan det är så mycket i och utanför skolan. 
 
Mina tics har verkligen vart pain in the ass den senaste tiden. Jag vet inte vad min kropp håller på med. Finnar, köldallergi och ticsdamperi. Hahaha men det är sjukt irriterande att jag börjar ticsa mer nu när jag trodde det var påväg bort. 
 
Härliga nittiotal :D
  Då...
 
Nu!!!!!! Jag smäller av.



Weheartit

Nej Frida. Kärlek är inte som den ser ut på weheartit.com. Det är bara att inse det! Det krävs lite mer.
Spyr lite på alla pluttenutt bilder :O
 
Hahaha ta inte bildern seriöst men jag var tvungen att bryta mönstret xD
 



Idag, för ett år sedan.

Kollade igenom mina filer på datorn och hittade ett word dokument med rubriken "Idag, första dagen 28 november". Det är mitt första inlägg i loggboken som jag förde under min praktik. Lite kul att läsa haha!

Första dagen 28 november

Idag hade jag min första dag som praktikant på Elite Stora Hotellet. Jag fick mest bädda sängar och titta lite på hur städerskorna arbetade. Mycket kände jag igen från lektionerna i skolan men det var också mycket nytt som jag fick lära mig. Jag fick lite mersmak på hur en dag som städerska ser ut och jag kan nog säga redan nu att det inte är något jag kommer att satsa på i framtiden. Det är slitsamt och allmänt tråkigt att städa upp andras skit, för hänsyn! det är inget gästerna tar. Det är skit överallt och täcken huller om buller. Jag bäddar alltid min säng vart jag en befinner mig. Jag gör allt för att underlätta för min näste. Elite Stora Hotellet är ett hotell som jag vistats mycket på i mina dagar just för att min mamma och hennes två väninnor jobbar där och har gjort det ett bra tag. Korridorerna springer jag vant omkring i om än något mer på allvar nu förtiden. Jag tror att det kommer blir skitkul under dem här 6 veckorna, absolut.




Mitt hjärta <3

Det går i tusen bitar.
 
"When filming Fred’s death, everyone was crying tears as their fake son, brother, friend died. But as Oliver (George) looked down at his own real brother and real best friend,he started choking on his sobs as he feared, ‘What if this was real?. After the director called cut, and James (Fred) sat up, Oliver threw his arms around him and cried into James’ shoulder. Everyone stepped away to give them a moment. Through the sobs, however, everyone was able to catch a simple “I love you, James!” James puts his arm around Oliver and squeezed him in a hug, “Good God, man. I’m not really dead!But I love you too.” Oliver sniffled, “I know…I just thought…what if you were?” James stayed quiet for a few moments, before tears fell from his eyes too, imagining what that must feel like. In that moment, the two brothers were never closer. ” I love you, Oliver,” James cried, hugging Oliver tightly to him. ” I love you too, James,” Oliver whimpered back, returning his tight embrace."
 



Hatred

Jag måste bara få uttrycka mitt hat, mot ett typsnitt. Eller font som jag säger. Jag verkligen avskyr Calibri, jag kan inte för en sekund förstå varför Wordskaparen valde Calibri som standard typsnitt. Det är så jäkla fult.
 
Times New Roman eller Baskerville Old Face ska det vara!



Wednesday!

Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag fortsätter med mina studier. Jag hade över 50 unika besökare igår, det är störthäftigt! Lite läskigt med så många men det är fortfarande kul. Jag sitter och göra historia uppgifter kring Rennässansen. Det är intressant med verkligen så uttjatat. Går vi inte igenom renässansen i varenda årskurs?
 
Jag var hos min skolsköterska idag och fick något som jag har misstänkt länge bekräftat. Jag har köldallergi som egentligen inte är en allergi utan en urtikaria. Jag har ingen koll på vad en urtikaria är för något. 
 
Såhär står det på www.netdoktor.se. Det är ett pain in the ass verkligen men jag får stå ut och hoppas att det blir bättre till sommaren.
 

Symtom: Hudpartier som exponeras för kyla reagerar med svullnader av varierande storlek, från kanske en ärtas till en enkronas eller större. Kring svullnaderna brukar en rodnad utvecklas. Klåda är ett framträdande symtom, och ibland förekommer även en brännande känsla. Symtomen kan debutera i kyligt väder utomhus och tilltar vanligen i styrka när individen kommer in i värmen. Vanligtvis varar besvären en eller högst ett par timmar. Symtomen kommer ofta från utsatta kroppsdelar som händer och fötter. När hela kroppen blir avkyld, t.ex. vid bad i kallt vatten, kan nässelutslag slå ut över hela kroppen. En kraftig sådan generell reaktion kan medföra blodtrycksfall och chock (se vidare förebyggande råd).

 

Såhär känner jag för att göra idag.




Respons

Vilken fin respons jag har fått på senaste inlägget, tack! Många besökare också, det är häftigt :)
Ska sova alldeles strax. Har inte vart på topp idag.Väldigt seg i huvudet och i kroppen.
 



Mitt nationella tal angående medicinska försök på djur.

Här nedan är det tal jag framförde under mitt nationella i svenska B. Jag är riktigt nöjd med det och det fick den effekt jag önskade. Självklart är det skillnad på att läsa det i skrift och höra det muntligt. Enjoy!


 

Jag ska berätta om en liten pojke. Hans namn är Michael och han är idag ca 2 och ett halvt år gammal. Michael har inga föräldrar och det är ingen som kan berätta vilka de var. Han bor på ett center på ön Borneo. Innan Michael kom till centret så bodde han i en liten by utanför Sebangau National Park. De som arbetade på centret fick höra om att en liten pojke fanns i byn och han var illa däran. De bestämde sig för att åka dit, de fann Miko. Han var uttorkad och hade sår på fingrar och tår. Han var skygg och tystlåten. Ingen visste vad den lilla pojken hade utsatts för.                                                                                    

Volontärerna tog med sig Michael tillbaka till centret där han fick mat och sovplats. Om nätterna vaknade han utav mardrömmar och skrek förtvivlat medan tårarna rann ned för hans kinder. Barnskötaren fick hålla om honom och stryka hans rygg innan han sakta somnade igen.  Michael tillfrisknade sakta men säkert men höll sig borta från de andra. Centret har en skola som kallas för skogsskolan. Michael blev placerad i dagisgruppen.  Han var busig och älskade att ta små tupplurer när fröken inte märkte något. Han fick så småningom en bästa vän som hette Joan. Nu efter två år går han i förskolegruppen eftersom att han har lätt för att lära sig och älskar nya utmaningar. Han är fortfarande lika busig och gömmer sig ofta för läraren.  

Den här lilla pojken har en historia som inte är ovanlig. Michael hade tur som fick komma till centret. Det finns tusentals som inte har den turen. 

 

Det finns en text i häftet som jag skulle vilja ta upp. Den heter I människans tjänst och är skriven av Ellen Heyman år 2005 för ICA-kuriren. Hon börjar sin text med, jag citerar ”När apan vaknar upp har hon fått grisceller insprutade i magen. Om en vecka är hon död. Vinsten är kunskaper som kan ge många tusen diabetespatienter bot inom några års tid”. Det Heyman talar om i sin text är försök på djur. Hon beskriver djuret i texten som en Apa. ”En grön duk täcker apan”, ”Apan är inte stor, hon väger bara 3 kg”. Det låter kanske som en helt vanligt benämning och inget man skulle reagera över egentligen. Men redan här handlar det om värderingar. Heymans val att använda Apa visar att hon inte värderar apan lika mycket som en människa. Det finns många så kallade apor som väger 3kg. Det finns många så kallade apor som blir utsatta för försök. Schimpanser, Orangutanger, Gibbonapor, Gråapor och flera därtill. Vad som får mig att reagera är sättet de stjäl de här individernas identitet. När de placeras i den trånga metallburen på forskningslabbet så förlorar den sitt namn och sin identitet och blir en apa. Ingen bryr sig. Det här påminner mig om, och nu ber jag om ursäkt för min grova liknelse. Det påminner mig om de tester och den forskning som utfördes på koncentrationslägret Sachsenhausen som ligger strax utanför Berlin. När judarna, de homosexuella och de handikappade gick igenom grindarna på lägret så förlorade de sin identitet och blev ett nummer. Det var nr 487 som fick bläck insprutat i venerna för att se om den överlevde. Det var inte en individ, det var ett nummer. 

De så kallade aporna som bor på Statens Smittskyddsinstitut i Solna är gråapor. De är uppfödda för forskningens skull i Kina. Försöken görs på gråapor, schimpanser, gibbonapor mm för att deras immunsystem liknar människans. Försöken har testats på andra djur men utan framgång. Med hjälp av försöken så har vi stor chans att hitta botemedel och vaccin mot HIV, malaria och exempelvis hantaviruset Ebola. 

 

Enligt www.forskautandjurforsok.se så finns det över 1000 schimpanser runtom i USA. Majoriteten av dessa labb bryter mot lagen. Schimpanserna lider av posttraumatisk stress och bor i små trånga burar med klämdörrar som används vid sövning och injektioner för att schimpansen inte ska kunna slita sig. De är alla tatuerade på bröstet med ett nummer och utsätts för brutala kirurgiska ingrepp och injektioner. Ännu en gång drar jag liknelsen till koncentrationslägret Sachsenhausen.

 

 Efter år av försök så pensioneras djuret. Det klassas då oftast som farligt och mentalt stört och ingen vill veta av det. För att gå tillbaka till texten I människans tjänst av Ellen Heyman så skriver hon om ett försök som förhoppningsvis ska leda till ett botemedel för Diabetes typ 1. Läkaren Annika Tibell berättar i texten att hon en gång stod nära djurrättsaktivisterna men nu på senare år sett vad forskningen kan göra för de sjuka människorna. Gråapan som Heyman skriver om är färdig med sin operation. Hon kopplas bort från sladdar och kablar och sveps in i en filt för uppvakning. Nu har hon en vecka på sig att leva. Sedan avlivas och obduceras hon för att läkarna ska kunna se om försöket har lyckats.

 

Jag har funderat mycket på det här. Vad är det som får oss människor att testa och döda ett djur som vi själva härstammar ifrån, vår egen släkt. Vad har fått oss att bli så högfärdiga att de inte längre räknas som ett djur värt lika mycket? Vi har tagit steget bort från vår historia och använder den för ett längre liv. Vi har blivit blinda och vi har fått storhetsvansinne. Schimpansen saknar förmågan att kommunicera med ord. Det gör även orangutangen och gorillan. Men de kan kommunicera med teckenspråk. De kan kommunicera sin smärta och sina känslor med teckenspråk. Vi placerar dock de i ett annat fack än döva människor. En schimpans kan fortfarande höra men inte förstå orden. Den förstår dock fortfarande teckenspråket. En person döv från födseln kan inte höra och förstå ord men den kan kommunicera med teckenspråk. Förstår ni vart jag vill komma?

 

Vi har utvecklats och tagit oss rättigheten att sätta oss över ”aporna”. Är inte det allt bra otacksamt och pinsamt? Forskningsförsöken må rädda människoliv. Men varför är det mer värt än en schimpans som kan kommunicera precis lika bra som en döv person? Försöken räddar liv men vad gör det oss till? Vi blundar för verkligheten. ”Aporna” är inte lika mycket värda.

 

I början av det här muntliga framförandet så pratade jag om en liten pojke som hette Michael. Jag har en bild jag vill visa er, den föreställer Michael. Eller Miko som han egentligen heter.

Miko.jpg

 

Det här är Miko,  en helt vanligt orangutang. Han är 2 och ett halvt år gammal och väger 10kg. Han går i skogsskolan för att lära sig att fungera ute i det vilda igen. Ingen vet vad som hände hans föräldrar. Kanske kidnappades hans mamma till förmån för djurförsök och Miko slapp undan. Ingen vet. Men jag vet att Miko har en trygg framtid. Tack vare Lone Dröscher Nielsen på Save the Orangutang så får de här orangutangerna en ny chans. De är inte längre bara apor. De är orangutanger med en personlighet, identitet och framtid.  För mig är Miko värd precis lika mycket som en liten skolpojke.




HAHAHAHA

Alltså THIS! Jag går sönder <3 
Paul Higgins är deras säkerhetsvakt. Simon Cowell, ja han behöver väl ingen presentation? Han äger skivbolaget de är signade för.
 



Girl power




Too cool for school.

Det är helt fantastiskt hur inkompetent den här skolan som jag går på är. Jag lär mig absolut ingenting. Vissa lärare ska vi inte ens tala om. Och eleverna, my god -.-
 
Studenten om 199 dagar <3 Det enda som håller mig vid liv. 
 



Suck

Så värdelöst! Jag tappar suget för bloggandet med jämna mellanrum. Kanske borde tänka mig för nu när läsarsiffran har börjat stiga(heeeej alla nya). Har haft så mycket i mitt huvud nu sista tiden men nu är nationella proven i svenska äntligen över och jag kan slappna av. Det är det enda som har cirkulerat i huvudet. Hade mitt muntliga prov idag och jag pratade om medicinska försök på djur. Jag tänkte publicera texten till talet jag hade senare. Det var jätteroligt och gruppen jag var i var superbra och jag kände mig bekväm med mina girls. Det blev känslosamt vid vissa tillfällen . 
 
Jag hänger mycket på twitter nu förtiden. Jag kände att om jag inte ska fullkomligen spamma min blogg med One Direction så behöver jag ett annat forum att uttrycka mig i. På twitter heter jag helt sonika @FridaLarsson (ja jag skaffade twitter så tidigt att det var ledigt) men jag twittrar mestadels om One Direction eftersom 90% av mina följare är 1D fans så följ inte mig om ni inte är förberedda.
 
Den här veckan händer det inte så mycket. Jag och Rebecca beställde hem jeans från New Look i Storbritannien idag. Vi köpte varsina när vi var i London och jag har nog aldrig älskat ett par jeans så mycket innan. Rebecca kände likadant så vi beställde nya likadana(haha!) tillsammans. 
 



Trött.

Jag är så sanslöst trött. Ligger i sängen och har Shutter Island på i bakgrunden, riktigt grym film det där!
Hade nationella och praktik igår. Nationella gick bra och praktiken var skitrolig. Jag var i receptionen och lärde mig om hur det fungerar där. 
 
Idag jobbade jag frukostpass på Savoy och körde eftermiddagspass på MAX. Är helt slut. Så jag ska inte göra så mycker mer nu utan bara sova för imorgon jobbar jag ett pass till på MAX.
 
 
Sötnosar! 



Time to sleep.

Dags att sova nu. Imorgon är det svenska nationella skriftligt. Från 8.10-13.00 sitter jag och skriver. Får se hur det går, skrivning är min starka sida så det är nog inga problem! Skulle kört ett dubbelpass på zumban idag men jag var så jäkla ofokuserad och trött så det blev bara ett pass. Jag och Evelina drog up till IKEA och köpte lite saker. Jag fick med mig en nattlampa. Anyways godnatt på er!
 



Zumbaa

Sådär nu har jag skrivit ett 3 sidor långt worddokument med det tal jag ska hålla på 5 minuter nu på måndag. Nu ska jag bara lära mig skiten också :P
 
Ska kasta i mig lite nudlar sedan blir det dubbelpass Zumba. Sista passet för terminen :( kommer sakna det sjukt mycket!



Svenska nationella.

Jag har haft flera veckor på mig att förbereda mig inför svenska B nationella muntlig. Men jag har dragit ut på det, väntat på inspiration. Den har tagit tid på sig kan jag lova! Idag är enda dagen jag har tid att sitta ner och öva och anteckna. Jättebra förberedning ehehh! Så det är vad jag kommer pyssla med hela dagen.
 
 
Jag kan inte hantera den här sortens bilder. Titta på honom. He's killing me.



Dagens!

Har jag lite liv eller? haha. Min toplist på mest lyssnade låtar.
 



Igång igen

Så nu har jag skrivit 1 artikel och ska städa på mitt rum nu. Det är så satans kallt på mitt rum. Springer runt i stickadtröja på stickadtröja haha. 
 
Saknar mina fina vänner <3



How ya doin

Jag får panik på mig själv. Jag är så jäkla trött hela tiden och jag tar inte tag i mina arbeten. Jävla twitter. Har två artiklar jag måste skriva och jag gör det inte. Alltså blöööööööööööööööööh
 



Smartass!

Glömde givetsvis mina glasögon hemma idag. Förstår inte hur jag kunde missa det. Hela dagen har vart suddig och ofokuserad haha!
 
Fick världens cravings efter daim marabou så här sitter jag, lycklig som en höna.
 
Och jag lyssnar på Little Mix. De är mitt favorit tjejband.  Deras röster tillsammans är helt fantastiska!
De har släppt sitt första album precis men jag hittar det inte i Sverige. Vill inte ladda ner det för det känns inte rättvist men snart så blir jag för desperat.
 
 



Tattoo

Ja då var det dags igen :) Sitter och planerar på min nya tatuering. Är så exhalterad. Avslöjar inte motivet men det är verkligen something something.
 



Åt på Jensens med fina vänner idag!






And so..

Ni anar inte vilka händelselösa dagar jag lever för tillfället. Jag gör absolut ingenting som är värt att nämnas och inspirationen är i botten. Jag längtar efter jullovet. Sedan börjar det hända grejer! Min kompis smsade mig igår och hade räknat lite på dagar och det visade sig att vi har totalt 17 skoldagar kvar tills jullovet och 87 skoldagar(exkl 17) till studenten. HUR GRYMT ÄR INTE DET? Allt händer i vår. Ron Pope, Island, One Direction, Köpenhamn, Balen, STUDENTEN.
 
Tagga tagga tagga.
 



Tisdag

Inte min favoritdag i veckan precis. Men jag kan meddela att mitt humör är mycket bättre idag än vad det var igår haha. Jag var verkligen överdrivet vrakig. Dagen hitills har bestått av ett studiebesök till systembolaget, hehe. Sedan lunchade vi några stycken på Jensen, som förövrigt är halvfabrikat. Men gott i alla fall!
 
Jag har listat mina tre favorit sångare/band. Och jag kan lätt säga att det är Ed Sheeran, Ron Pope och One Direction. Det är så kul att jag har två sing and songwriters och sedan slänger in ett mainstreem media producerat band. Men jag lyssnar inte på One Direction för att lyssna på låtar som betyder hela världen och berör utan jag lyssnar på deras musik för att jag blir så jäkla glad och upprymd av den. 
 
 



Tightrope

Nej nu säger jag och mina fruktansvärda humörsvängingar godnatt. Den här dagen går till historien, no doubt!
Glad, ledsen, arg, förbannad, glad, hysteriskt överlycklig, mentalt stört lycklig, ledsen, deppig och gråtfärdig. Så har mitt humör sett ut idag i den ordningen. Det gör mig jättetrött verkligen! 
 
Hello känslomässigt vrak eheh!
 



Legenden

Det går inte att beskriva min kärlek till Ron Pope. Han är en legend. Min musikgud!
 



Mörker

Det är tragiskt och förödande att tänka att vintern har inte ens börjat än och jag känner mig färdig med den. Då är det riktigt illa. Jag vill inte! Stopp! Jag är mörkrädd och jag fungerar inte på vintern. Speciellt inte ensam. Så come at me guys. Nej men tänk vad mysigt det vore att hitta en underbar person som man kan dela vintern med. Vad mycket lättare allt skulle bli då. Nåja! Vad är väl en bal på slottet..
 
Alla tjejer vet hur farligt det är att sitta på Weheartit.com!
 
Tumblr_lwt1kxucxz1r8xaiso1_400_large
But jag överlever :D



OH MY GOD!!!

JAG VERKLIGEN FLIPPAR SÖNDER. JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH :D:D:D:D
 
Vissa kommer att förstå och vissa inte, but i'll leave it at that!



Upprörd

Jag blir så fruktansvärt upprörd varje gång jag öppnar häftet till nationella provet i Svenska B. Till det muntliga provet så har vi som uppgift att skriva ett litet PM om vad vi ska ta upp för ämne. Jag får ont i magen och vill slå och sparka i väggen när jag läser i häftet. När jag satt för någon vecka sedan och bläddrade så kom jag fram till en sida som handlar om prostitution. På samma sida har de valt att placera en bild på Patrik Sjöbergs bok "Det du inte såg" som handlar om hans liv inom sporten där han blev sexuellt utnyttjad av sin tränare. Jag blev fruktansvärt upprörd när jag såg att de hade placerat den bilden på samma sida som en text om prostitution. Det känns som ett hån mot de som har blivit sexuellt utnyttjade. Det är ett hån mot alla de flickor och pojkar som blivit svikna av samhället och de vuxna. Dessa offer har inte på något vis förtjänat att bli jämförda och ens framställda i samma forum som prositution.
 
Uppsala Universitet hånar Sveriges och världens offer av sexuella övergrepp. De hånar de som lyckats ta sig ur dimman och ångesten, de hånar de som är starka nog att äntligen prata om det, de hånar de som i flera år har kämpat för att få bort tabu stämpeln på våldtäkter och de hånar främst de som fortfarande lever med sin hemlighet. Fyfan för dessa vider på Uppsala Universitet. Ursäkten "Bilderna har ingen koppling till texterna" faller så jävla hårt för det finns inget som kan ursäkta det dem gjort. 
 
Jag äcklas av hela det här provet. 
 
 



Truth.

Det är söndag, det är mörkt ute och jag är trött. Ni vet vad som är på gång då. En text utan någon som helst planering. Jag såg en bild härom dagen. Det var en helt vanlig bild som innehåller ett helt vanligt ordspråk som man kan se på vilket instagram konto som helst. Men det var något, orden fattas mig. Något med bilden väckte känslor inom mig. Den gick rakt in i hjärtat. Jag ser på den nu och känner hur mina ögon börjar tåras. Den bilden symboliserar mig. Eller den symboliserar mina känslor och min historia. För det är så, alla har en historia. Det går inte att jämföra med varandra för varje historia bär på sina känslor och sina upplevelser helt olika från andras. Jag har valt att inte skriva något på bloggen om den senaste veckan. Ni har fått läsa det jag har valt att publicera. I flera månader så har jag befunnit mig i ett slags vakuum. Tid och rum har existerat men jag har stått utanför. Det är en händelse som tagit upp alla mina tankar. Jag har inte kunnat uttrycka mig i ord som annars brukar vara mitt enda alternativ. Jag har inte kunnat koncentrera mig på omvärlden för min egen värld har tryckt på mig och jag kan likna det vid att punktera en lunga. Jag har inte kunnat andas på riktigt förrän några dagar sedan. Jag är inte redo att skriva något på bloggen än men en dag så ska jag göra det. För jag är en krigare! Jag krigar för min rätt att leva med den historia jag har och den framtid som finns framför mig. Jag mår inte alltid bra, precis som de flesta andra individer på den här jorden. Men som bilden nedan säger.
Stars can't shine without darkness  




Owlinacamera.

Haha
Haha
Haha



2012-11-18

Nämen tjenare! Det var längesedan. Fyra dagar närmare bestämt. Jag har saknat att skriva men ack så roligt jag har haft :D det förtjänar en smiley. Det har vart allt från praktik och party till mys och filmtittande. Helt perfekt alltså och jag är inte den som är den utan ikväll avslutar jag den här fantastiska helgen med Breaking Dawn part 2 med Becca. Och den tjejen är inte dum hon, sov hos henne fre till lör, lör -sön och ikväll så sover jag tills imorgon. Det behövdes verkligen lite quality time med henne :D 
 
Tänkte inte babbla på utan slänger in helgen i bilder istället.
Ciao!
 



yeaaah

Partyyyy




Let's be serious.

Jag är inte den som väger mig ofta. Men jag har under tre års tid haft som ett litet mål att lyckas ta mig till 50 strecket. Det är inget jag har kämpat för eller ansträngt mig mer än vanligt för att uppnå men det vore ashäftigt. Det är liksom 50kg och sedan har jag lyckats med en av det största achievement(brist på svenskt ord) i mitt liv. Det är alltid prat om att gå ner i vikt, att man ska vara smal och att strong is the new skinny. En slags ursäkt som nyligen myntas. Det ska inte pratas om skinny längre för det är inte acceptabelt. Istället ska det pratas om strong som en cover up för att vara smal. Det skrivs om att det är snyggare med former. Individer vräker ut sitt hat mot smala människor och postar bilder på Twiggy och Marilyn Monroe med rubriken "You want this, instead of this?" och syftar på att kurvor är snyggast och sexigast. Under första delen av 2000- talet var skinnyhetsen som starkast. Det var pinnsmala modeller och dödsfall inom modellvärlden. Då skulle man vara skinny, size 0. Sedan vände det. Då skulle det postas skrämsel bilder och andra bilder för att uppmuntra kvinnor att gå upp i vikt. Idealet ändrades. Tack och lov säger jag! Men med det förändrade idealet så försvinner också acceptansen för smala kvinnor. Det blev okej att vräka ur sig förolämpningar mot de smala kvinnorna. De skulle äta mer och "här ta en till godis, du ser ut att behöva det". Det blev okej att öppet håna smala kvinnor och öppet kräva att de går upp i vikt för att de är dåliga förebilder. 
 
När jag först blev medveten om det rådande skönhetsidealet så hade det redan vänt. Då skulle kvinnorna vara kurviga och benknotor var inte snyggt. Det var ett normal ideal för mig. Jag var inte snygg, jag var ett benrangel och det är väl ingen som kommer tycka om mig. Jag tittade istället på kvinnor som Marilyn Monroe, Tyra Banks och andra kvinnor. DE var snygga, fina och sexiga. De som kallade mig benrangel i skolan hade alla former och var i mina ögon hur fina som helst. Jag tog åt mig, som ett barn gör. Jag tyckte inte att jag var fin även om jag ofta fick höra "shit Frida du är så smal, fan jag önskar att jag också var det". Jag fick hela tiden höra att jag var smal. Och det var inget positivt ord i mina öron. Jag önskar att alla ni tjejer därute kunde titta er i spegeln och förstå hur fina ni är! Jag har inte tur och jag är inte lyckligt lottad. I mina ögon är det du som är det. Och tro för all del inte att min kropp är perfekt. Jag har celluliter som alla andra, jag har en kula på magen som alla andra när solen går ned. I grund och botten är vi alla lika. Vi består av kött och blod!
 



Home again

Jösses vad skönt att vara hemma redan :D ska göra lite skolarbeten nu och sedan kolla på Allt för Sverige som jag missade i söndags. Något som jag aldrig kommer att bli för gammal för är att prova mammas läppstift! hihi
 



Seg dag

När jag vaknade för en timme sedan så kände jag ett stort hat mot omvärlden. Det är inte min dag idag för jag är sååååååååååååååååååå trött. Tänkte sjukanmäla mig men tog tag i mig själv och tänkte att nej Frida du får skylla dig själv.  Jag orkade inte tvätta mig under armarna utan drog på deo, jag plattade luggen men sket i håret. Jag sminkade mig inte och jag bytte inte tröja utan jag sitter här med mitt pyjamasline och tjocktröja. Så engagerad är jag i mitt liv idag haha! Hur frustrerande är det inte när jag kommer till skolan och får reda på att alla lektioner är inställda förutom samhäll som är nu på morgonen. Men jag kommer hem tidigare i alla fall.
 



I can't even..

Alla som känner mig vet att jag har en jäkligt svag punkt för killar med lockigt hår. Och jag står inte ut! Kolla på honom bara, finns det något sötare än Harry Styles? He kills me everytime he smiles.
 



Home!

Wazzaaaaapp?? Jag är supermätt och helt dåsig. Har just betalat min studentmössa så nu kommer den om typ två månader. Är så himla taggad, jag kommer säkert att börja gråta haha. Hoppas den matchar min klänning.
 
Idag hade jag tänkt att skriva en historia artikel samt hinna redigera lite bilder från dopet i lördags. Om jag har tur så hinner jag se senaste avsnittet av Glee också, som kom ut för en vecka sedan upptagen cheeeyy..
 
Busade lite idag också, det har vart rätt mycket snack på twitter om en Harry Styles look a like som bor i New York. 



Blahaa

Jag får verkligen ingenting gjort!! Försov mig imorse och missade första lektionen. Dryckeskunskap är väl inte mitt favoritämne och jag lär mig inte så mycket så det gjorde inget. Använde ursäkten "Fint folk kommer alltid sent" och lämnade in min läxa och allt var som bortblåst ;) jag har mina knep. Har haft historia lektion i två och en halv timme nu och skrivit två meningar. High five! Jag får aldrig något gjort i skolan så jag gör allt hemma istället. Jag föredrar det för då kan jag sitta i lugn och ro. 
 
Strax är det balmöte, får se vad vi hittar på idag.
 
Ciao!
 
Hår överallt!! och en Johan



Haha!

Mitt förra inlägg innehöll 8 ord med "kör" som början. Körde, köra och övningskörde dyker upp överallt haha. Nytt favoritord?



Måndag.

Det är så att jag skäms faktiskt. Det är riktigt dåligt med uppdatering nu, förlåt! Idag har jag kört 100% med migrän och trötthet som tillslut lyckligtvis försvann. Körde väl inte allt för fokuserat i skolan men efter så körde jag och Evelina ett danspass. Det är så jäkla roligt med Zumba! Har verkligen hittat rätt träningsform. Vi funderar på att köra kickboxning och pass på något gym nästa termin. Det är onödigt att anmäla mig till Zumban igen eftersom jag är borta en månad på Island. Men Zumba finns ju på friskis t.ex. :D Eller så kör jag Zumba men jag får köra dubbelpass i två veckor eller något i den stilen. Jag får se hur jag gör!
 
Tog mig ut och övningskörde direkt när jag kom hem. Det går framåt nu, och det är positivt. Lååååång väg kvar för jag är inte alls bra men någon gång kommer väl körkortet. Nu ska jag göra skolarbete och tagga inför morgondagen som bjuder på absolut ingenting haha.
 
Jag älskar den här tumblr sidan!



Nicole Isabell Madelen Forsberg

Ett kort från dopet. Älskar det!
Nicole Forsberg 10/11-12 <3



Ahhhhhh!

Fick världen mental breakdown flipp igår när min kusin Fredric postade den här bilden på facebook. Han var i malmö och såg Peter Jöback med I love Musicals. Mitt hjärta smälter och min själ spricker av lycka. PETER JÖBACK VET OM MIN EXISTENS!
 



C'mon C'mon

Vilken underbar helg :D Fast det finns inte så mycket att skriva om faktiskt. I fredags var jag på praktiken och sedan på Symaskinsmässan på skolan. Igår var jag på dop (mer om det i ett annat inlägg) och idag var jag iväg och jobbade ett pass. Riktig chill helg after all.
 
I fredags kom min Take Me Home Yearbook edition <3 Familjen fick köra in till Jönköping och lämna den till mig hihi :D Jag har några favvis låtar. Still The One och I would är bland dem.
 
Nu väntar jag på att MTV EMA's ska börja. Hoppas mina pojkar vinner några priser!
 
Nu blev bilderna gigantiska men aja.



Give me love

Ed Sheeran- Give me love. Den är så fascinerande. Jag fastnar med blicken och bara ser.
Han är ett musikalisk under.  



herregud -.-

Ja ni märker ju själva. Jag har sagt i tre timmar att jag ska packa. Har jag börjat? Nej -.-



Ahapp!

Här vart det inte mycket uppdatering! Har duschat och känner mig som en helt ny människa. Jag fastnade framför twitter istället för att packa. Och alla vet väl att jag hatar att packa så nu ska jag svära och slita mitt hår. 
Imorgon kommer jag inte kunna uppdatera alls :( praktik första halvan av dagen och mässkonfrencier/värdinna andra halvan. 
 
Men på lördag hörs vi ju :D
Kram på er!
 



Dags att duscha!

Har vart på min nya praktik på Hotell Savoy idag. Har även vart och dansat två timmar. High five på mig själv! Hinner inte skriva så mycket mer nu för det är dags att duscha och packa ner en massa saker inför helgen. 
 
Några snabba shots av en mycker ofräsch Frida.
 



Dödläge

Jävligt tuff kväll måste jag säga. Nu blir det sängen för återhämtning. Ska för andra gången någonsin våga mig på en hashtag i ett blogginlägg.
 
#psykiskurladdning
 



Ohoj!

Sov inte många timmar inatt, trots det har jag vart supereffektiv idag! Jag ställde klockan på 03.00 för att valvaka tillsammans med typ hela världen. Jag sov och var vaken till och från under timmarnas gång. Framåt fem började det hända grejer och jag var så himla nervös. Såg på twitter att Barack Obama tackade alla och att han såg fram emot de kommande fyra åren. Jag fick flippet i min sängen och log och hoppade haha. Så fort han twittrat så var det över alla medier i hela världen. Jag sov lite till medan jag väntade på Mitt vider Romneys losing speech. Det hade såklart när jag duschade, fail! Och Obama skulle självklart prata när jag satt på tåget till skolan men men :D Jag har sett talen nu i alla fall!
 
Har vart på stan lite och fixat med hemligheter och nu har jag även beställt studentmössa. CL Seifert som är skolans leverantörer är verkligen sämst! Jag har testat 15 gånger nu sedan i måndags att försöka beställa en mössa men den har kraschat varenda gång. Helt värdelöst! Men till slut gick det.
Den blir jättefint och jag kommer säkert gråta när jag får den. 
 
Nu blir det lite läxor och annat trams.
 
Ciao!
 
Skrattade väldigt mycket åt den här idag haha!
 



Hjärteglad!

Nu är jag hjärteglad. Inte jätteglad som du antagligen väljer att läsa utan hjärteglad. Jag är glad i hjärtat och jag är glad i själen. En barndomsvän till mig skrev till mig, jag vill inte skriva vad hon skrev för det är mitt och inte världens. Men det är sällan jag får så fina komplimanger för något så enkelt som mitt skrivande. 
 
Ord är min magi. Några är bra på att spela gitarr eller sjunga. Några är fantastiska på att tala medans andra kan med hjälp av en rörelse få med en hel publik. Jag är inte någon av dessa några. Jag är värdelös på att formulera mig i tal. Jag pratar alldeles för fort och är van vid att prata lika fort som jag läser vilket innebär att det är ungefär jag och kanske en till som i slutändan förstår vad jag försöker få fram. Men i skrift, då ligger hela världen under mina fötter. Jag känner mig odödlig i skrift. Hade man kunnat debattera och argumentera enbart med skrivna ord så hade jag vart oövervinnerlig(eller känt mig som sådan i alla fall). Jag älskar att bara skriva utan att egentligen veta i förväg vad för meningar och ord som ska bildas. Jag blundar och bara skriver. Jag vill beröra människor, jag vill få de att tänka om. Likt skådespelare kan få människor att gråta genom sin insats så vill jag få människor att gråta av mina ord. Jag vill få människor att lyssna. Jag vore inte jag utan mina ord.
 
Att bli uppmärksammad för mina enkla ord är en fantastisk känsla. Jag sitter här med min lilla blogg med 20 läsare, jag svamlar mest och skriver långa inlägg. Och det finns folk som uppskattar det. Det är så otänkbart för mig. Att mina ord kan beröra någon annan? A to the mazing.
 
Tumblr_m6hsjpmjoj1r16en4o1_500_large
 



Kategori

Har suttit och knåpat ihop en ny kategori. Jag har kommit på mig själv flera gånger med att leta igenom mina blogginlägg för inspiration och funderingar. Varför inte spara alla under en och samma kategori? tänkte jag.Jag har aldrig använt mig av kategorier förutom Glasgow 2011 och London 2012. Alla andra inlägg hamnar automatiskt under personligt.
 
Den nya kategorin heter Tänkvärt och det finns ett par stycken inlägg där som är värda att läsas. 



Ingen dans på rosor idag

Riktigt dålig rubrik haha! 
 
Skrev igår att jag skulle vara hurtig och sticka iväg till dansen idag men kom precis överens med mig själv om att jag inte gör det. Jag är världens lataste person och kommer säkert kola av pinn tidigare pga det men alltså jag är ung nu. Jag orkar inte bry mig! Även om det kanske hade behövts en liten tanke då och då.
 
Ser ut som boxer Robert idag.



...

Tänk er ett sjukhusljud när någons hjärta slutar slå. Ungefär låter jag just nu. One Directions nya album landar i min brevlåda på fredag men igår lades låtarna upp på itunes för fri lyssning. Alla lyssnar men jag har bestämt mig för att hålla mig tills på fredag och sedan lyssna på albumet. MEN DET ÄR SÅ JÄVLA HJÄRTEKROSSANDE. Jag går sönder!!!
 
Emilia pekade ut en låt jag fick lyssna på, en låt! Den heter Over again och jag känner för att gråta. Den var så bra och så fin. Mitt liv kommer inte vara fullständigt förrän fredag </3
 
Nu ska jag sluta fangirla. Vill försööööka hålla det utanför bloggen för det kanske inte är det ni är intresserade av haha.
 
iiiiiiiiiiiih
 
 
Tumblr_lqlujvxne31qhbsgwo1_500_large



Header

Vill väldigt gärna byta header men har lite svårt med kreativiteten just nu. Fixade med en igår men den passade inte alls in med min bakgrund som jag inte har några planer på att byta. Såhär såg i alla fall det ratade alternativet ut:
 
 
Yup
 
Yup by endymionn on Polyvore



Ett år sedan.

Före precis ett år sedan så befann jag mig just nu på Bonfire night i Glasgow. Remember Remember 5th of November.
 
Det var så himla mysigt och jag saknar det!
 



Tired

Med tanke på den lilla sömn jag fick inatt så är jag precis skitslut just nu. Tänkte äta och sedan chilla i soffan. Orken finns inte riktigt där. Och så ska jag tvinga iväg mig själv på ett danspass imorgon. Wohoo!
 
Tittar på fina London bilder. Borde inte plåga mig själv.
 
Tumblr_luzpcgs3ou1r29t5yo1_500_large



Skön dag.

Skolan var ingenting att ha idag alltså. Det brukar den i och för sig inte vara någonsin. Vi går dit och gör ingenting och sedan går vi hem. Tummen upp!
 
Vi hade i alla fall studentmössor utprovning. Det var spännande :D Vet på ett ungefär hur min ska se ut nu.
Relaxen var så skön och avslappnande. Vi var det i tre timmar och hann med både det ena och det andra! Vi bubblade nog i säkert en timme, fotbad hann vi också med. Sedan testade vi bastusittning med asiatisk stil. Det var intressant.. och varmt.
 
 



Värdelöst!

Blogg.se appen till android är verkligen värdelös. Det ser ni själva på mina två senaste inlägg :P
 
Har svenska lektion nu och snart är den studentmösse provning. Bäckadalsgymnasiet är sådär 2 månader efter alla andra skolor. Efter skolan så ska jag och några vännor iväg till Rosenlund på relxa. Mmm <3
 
Ciao!
 



buääh

Somnade vid 4 imorse. Kunde verkligen inte somna :( är sådär pepp på livet just nu.



Gris

Jag är klarvaken. SNÄLLA LÅT MIG FÅ SOVA!! Scumbag kropp och
hjärna!!




Ron Pope.

 
Sitter här som förr om åren. Lyssnar på låt efter låt, album efter album av Ron Pope. Han är perfektion, eller hans musik är perfektion. Musik som han skriver. Låtar som han spelar in. Förr om året var jag ensam om att lyssna på honom. Det fanns vissa som kände igen A drop in the ocean. Men mer än så var det inte. Jag har skrivit ett inlägg om honom för inte så längesedan. Men han är så värd att nämnas.
 
Om ni vill och känner för det så sök efter Ron Pope på Spotify. Jag kan rekomendera de här låtarna
  • Fireflies
  • You're the reason I come home
  • Hertfelt lies
  • A drop in the ocean
  • One grain of sand
  • Everything
  • Keep me warm
  • Seven english girls
  • October Trees
De flesta är från hans första album. Då han inte hade tillgång till de inspelningsinstrument han har idag. Fantastisk!
 



Hohoho

Jag har på riktigt värk i mitt vänstra ben. Kopplingsvärk alltså, från övningsköreriet. Hoho!
 



En sådan dag.

Det blev en sådan dag igen, och med det menar jag en slapp dag. Jag vart helt chockad när jag vaknade vid ett. Då hade jag sovit i 12 timmar. Det behövdes nog tror jag. Jag har bara suttit vid datorn och läst böcker hela dagen. Fick panik på mig själv och gick ut på en promenad och lyssnade på musik. Jag kan få sådana ryck ibland, att jag går ut och går eller springer. Tyvärr blir det aldrig en vana haha. Har även övningskört lite. Och som ni nog redan vet så hatar jag det. Verkligen h.a.t.a.r bil fanskapet. Det är läskigt och fullkomligt livsfarligt att köra bil. 
 
Nu väntar jag på att Allt för Sverige ska börja(om 5 minuter). Bästa programmet :D <3
Eftersom att jag är så sjukt snuskig idag så får ni en vacker bild från förra veckan istället.
 
 



Godnatt

Nu är det verkligen dags för sängen. Har vart skittrött hela dagen men som vanligt så pressar jag mig själv till sista lågan innan jag däckar av utmattning. Har myst i soffan framför datorn heeeeeeeela kvällen. Så gött!
 
Imorgon har jag inga planer alls så det kanske blir en till slapp dag. Det gillar jag.
Godnatt kära vänner!



Ödet

Det är längesedan jag skrev något från hjärtat som berör människor. I bloggens begynnelse kom de titt som tätt men med tiden har de liksom bleknat. Jag kanske blev äldre, mognare eller gladare. Det är svårt att sätta ord på det och måla det tydligt på väggen likt många målar fan på väggen. Förut var jag en funderare och en filosof. Hon finns fortfarande inom mig. Hon fick kliva åt sidan för livet. Livet började eller det snarare svängde i nya riktningar. Då fick hon kliva åt sidan och en annan kom fram. Det kan låta blurrigt, men det är sådan jag är ibland. Lite stökig. Stökiga tankar som far omkring i hjärnan. Jag älskar att skriva när meningar likt vatten bara forsar ur mina fingrar. De flyger över tangenterna och ord skapas utan någon egentlig eftertanke. Jag fascineras av hur en text tar form utan förutbestämd riktning. När jag inte vet vad jag ska skriva utan det kommer naturligt. Det är då det berör. 
 
Men jag hade en liten tanke på vad jag ville skriva i det här inlägget. Ödet. Ödet är för många livets plan. En plan som funnits från den dagen man välkomnades in i världen. Ödet kan också vara en förklaring till händelser och ting som är för fantatstiska och underliga för att förstå, som inte kan vara slumpmäsiga. Det finns de som ser ödet som Guds handlingar, guds plan. Och de som ser ödet som sin gud eller kraft. För mig är ödet en stor del av mitt liv. Jag har ingen gud och jag har inte heller någon religion. Men jag har en stor tro till ödet. För mig är inte ödet en bestämd plan för jag vet att de val jag gör kan skapa nya vändningar i livet. Men för mig är ödet en slags tröst. Och jag har de senaste åren fått uppleva de mest fantastiska sakerna. Och varje gång blundar jag och tackar. Jag tackar ödet. För det är ju så självklart att det är så. Ödet finns. Det är en tröst när jag är ledsen. Det finns en anledning till att jag känner såhär just nu, det måste vänta något bättre runt hörnet.
 
Jag ska berätta vad jag har vart med om. Det kan för er vara små obetydliga händelser men för mig är det bara ytterligare bekräftelse på att ödet är riktigt.
I januari var jag en av fyra som blev intervjuad för två stipendium som skulle delas ut. Jag fick det inte, det var 50% chans och jag lyckades inte. Jag blev förstörd, jag ville verkligen verkligen ha stipendiumet och klandrade mig själv. Jag gick igenom intervjun flertal gånger i huvudet. Till slut sa jag mig själv på skarpen! När ett fönster stängs så måste ett annat öppnas,du måste bara ha tålamod och se vad livet för med sig.
Hade jag fått stipendiumet så hade jag inte fått uppleva de saker jag fick i somras. Jag hade inte träffat de underbara vänner jag träffade och jag hade inte fått de erfarenheter värdefulla för framtiden som jag fick. Jag kommer att söka om stipendiumet till vintern och vem vet, det kanske är nu min tur är. Det var inte meningen att jag skulle ha fått det, inte iår. 
 

Jag hade tänkt att fortsätta skriva om händelser men jag tror jag stannar där. De är trots allt mina minnen och mina upplevelser. De får nog fortsätta vara det, det känns finare då. Ödet är en tröst och en kraftkälla. Det kanske är så nära gud en ateist kan komma. Jag tror verkligen att allt händer av en anledning. 
 
Tumblr_ldbpm3gqcg1qdbbywo1_500_large



Alive

Det verkade säkert som att jag tuppade av och hamnade i koma efter att jag fick biljetter till One Direction men jag lovar att jag lever! Igår var en så sjukt bra dag. Fick värsta flippet när biljetterna släpptes. Hade telefonkontakt med pappa eftersom han fixade med biljetter också. Jag grät, jag skrek och hade mig. Lyckades fixa 3 biljetter trots att jag trodde att det var helt kört. Det var dock 3 spridda biljetter så vi kommer rocka varsinn del av arenan :D Det kommer bli sååååå fett! Liksom biljetterna till konserten släpptes, deras nya musikvideo hade premiär och de uppträdde på Xfactor Sverige.Hur bra dag som helst.
 
Åkte efter biljettsläppet in till stan en snabbis och hälsade på min fina kusinvitamin. Han är tre år äldre än mig så det är först nu på senare år som vi börjat komma överens. Jag är inte "12 och fjantig" och han "15 och tuff" längre haha. Åkte hem till mig med Becca och vi började fixa inför kvällen, Annabelle kom och vi färgade mitt hår mm. Jag var utklädd till Emilia i Lönneberga, Annabelle till Luna Lovegood och Becca till en Hippie hipster.
 
När vi kom till festen var det dock inga utklädda typ så jag blev asförbannad och bytte lite kläder men behöll myssen och byssen på. 
 
Den här dagen har jag bara chillat med Becca och vart förbi kyrkogården en sväng också. Men har inte mått bra alls, inte pga bakfylla utan jag tror jag börjar bli lite krasslig. Så det var meningen att jag skulle ut ikväll men kroppen stretade emot så nu spenderar jag kvällen på soffan istället.
 
 
Pics! Sista bilden har sjukt dålig kvalité men den är tagen från Instagram.
 
 



AAAAAAAAAH

JAG ÄR VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ JUST NU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!
 
JAG FICK BILJETTER TILL ONE DIRECTION!! MITT LIV ÄR SÅÅ BRA JUST NU. VILL HOPPA OCH SKRIKA OCH RULLA RUNT. IIIIH BÄSTA DAGEN IDAG <3 PUSS PÅ ALLA MÄNNISKOR. FEEL THE LOVE IN THE AIR.
 



Pirr i magen, Klump i halsen

Det beskriver hela mig just nu. Åååh orkar inte. Kan inte klockan bara bli imorgon så att allt är över.
 
För att fokusera på något annat. Har jag ett händelselöst liv om jag är exhalterad över att få använda min nya tandkräm och munskölj?
Yes thought so too.
 
552210_265616473561067_1531498222_n_large
1300735-12-1323981741991_large



Good Morning världen

Jag älskar svengelska! Eller egentligen önskar jag att man fick prata engelska hela tiden. 
 
Ligger i min säng och myser under täcket. Det var en svingo utekväll igår :D Fina fina vänner <3 Det blev nattkäk på Mc Dondalds innan vi fick skjuts hem. Det är så fantastiskt att åka bil. Jag somnar i Jkpg och vaknar i Mullsjö, sedan somnar jag i Mulljsjö och vaknar i Habo och allt har gått jättefort haha!
 
Är så sjukt nervös inför imorgon då One Direction biljetterna släpps. Åååh stress stress stress. Ska försöka att inte tänka på det. Idag ska Issa och Nicole komma hit och mysa lite :D Vi ska nog karva pumpor om vi hittar några att köpa. Har vart jättesugen på att göra det och det är ju Nicoles första Halloween ^^
 
Aja nu får jag ta tag i mig själv och äta frukost!
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!