Unbelievable transformation!

I många bloggar hittar vi bara fina uppfixade foton på skitsnygga bloggerskor. De är photoshoppade och retuscherade och även på deras lataste dag så ser de ut som modeller hela bunten. Vilken tur att jag finns i alla fall. Jag tog ett kort på mig imorse. Då hade jag inte duschat på 4 dagar och hade inte borstat håret heller för den delen, jag är superförkyld och ja bilden talar för sig själv. Jag är inte alltid uppfixad och vacker. Jag har mina dagar också tro mig! Ibland ser jag helt enkelt förjävlig ut och det gör alla oavsett person. Det är bara vad vi väljer att visa för andra. Jag tog då som sagt en bild bara för att det är kul att visa vilken oerhört enorm skillnad det kan göra på en person med lite smink, kläder och ansträngning.
 
Gott Nytt År på er! Jag tackar för det här året. Jag har gått igenom tuffa perioder men de har gjort mig starkare. Nu taggar jag 2013, året med nya möjligheter. Året då jag tar studenten och framtiden börjar. 
 
Vilken skillnad, är det ens samma person?



Det går ju inteeeee

Håret, kläderna och naglarna är fixade men jag kan inte sminka mig. Det går inte. Jag nyser hela tiden och så ligger det nysar och lurar så ögonen tåras.



Fuck this shit

Jag bryter ihop, på riktigt. Jag bryter ihop var tionde minut. Tårarna bara flödar. Jag orkar inte. Det finns inget som kan få mig att känna mig så hopplös som en förkylning. Det hindrar allt jag gör. Näsan svider så jävla mycket och jag hinner inte smörja in den förrän det är dags att snyta ut hjärninnehållet igen. Näsan rinner och ögonen rinner för alla jävla äckelnysar som vägrar komma ut. Jag snyter mig hela tiden och ansiktet är helt svullet. HUR JÄVLA ÄCKLIG ÄR JAG INTE DÅ?? JAG SER SÅ JÄVLA VIDRIG UT. Jag kan inte ens se mig själv i spegeln, vem vill ens ha mig? jag ser så vidrig ut idag. Vem vill sitta jämte en jävla snormaskin? Jag är så äcklig. Och allt jävla partyhumör har försvunnnit
 
Hoppas du dör jävla gudhelvete och må du brinna i helvetets eldar för jag hatar dig.



Lite så..




Alltså...

Det här är inte ens kul ju. Är super förkyld på den näst sista dagen på 2012. Värdelöst. Har legat i sängen hela jäkla dagen. Och det ser inte ljust ut för de resterande timmarna.
Imorgon ska jag banne mig vara frisk för då blir det nyårsmiddag hos fina Tilde och sedan vidare på äventyr. 
 
Bild från förra nyår som var det bästa under mina levnadsår.



Lilla Frida

Liten och ett pain in the ass. Tjatade ihjäl den stackars skådespelerskan.
På Astrid Lindgrens värld om ni inte listade ut det själva.
 



Fuck this.

Jag är en sådan person som väldigt sällan missar ett arbetspass. Jag var som sagt redan sjuk igår men bestämde mig för att jobba idag endå. Det gick bra men var väldigt utmattad. Jag tänkte att jag mår säkert bättre imorgon men redan nu börjar det blir sämre och sämre -.- är det inte typiskt? Näsan har börjat täppa igen och jag är helt jäkla slut. Jag var tvungen att ringa och sjukanmäla mig och det suger! Känner mig dum typ. Den här sjukdomen kostar mig 500kr som jag kunde fått den 15 januari. Wohooo!!!!
 
Nu ska jag hata världen hela kvällen. Hejdå.
 



Godmorgon världen!

Sitter på jobbet nu, är en timma för tidig eheh. Men fick skjuts in så jag tog chansen. Tog med mig datorn så jag kunde pilla på den i alla fall.
 
Kör ett fem timmars pass idag och jag känner att det räcker nästan för mig med tanke på min hals. Idag kan jag i alla fall prata så jag gör framsteg. Blir ett likadant pass imorgon 12-17. Får skjuts hem idag också, så jäkla gött!! En del av släkten kommer och vi ska ha lite julfirande. Sista julklapparna nu tjoheej.
 
Sitter här osminkad(sminkar mig innan passet börjar).och allmänt gräslig.
 



Godkväll!

Godkväll allesammans. Jag hade inte så mycket mer än så att säga. Idag har jag städat min toalett och läst en bok. Jag kollade på Victoria secret fashion show också och blev lesbisk. Händelserik dag ajjemen.
 
Harry Styles och Ed Sheeran <3



Julafton på två ställen :)




Aouch

Min hals är på vad det verkar som ett suicide mission. Det gör superdupermegaont. Hurra!
Ska kolla på Victoria Secret Fashion show nu och dricka te.
 
Kram!
 
Små har blivit stora.
 
 



Mellandagsrea!

Var ute med Becca och shoppade idag. Min plånbok gråter så det skvalar. Men jag fick med mig roliga saker hem. Orkade inte ta kort på allting så ni får några smakprov på bild. Det jag köpte var om jag minns rätt nu:
  • 3 BHs
  • Kilklackar
  • Partylinne(bild)
  • Kofta (bild)
  • Silvrigt nagellack
  • Lång klänning(bild)
  • Lite kortare klänning (bild)
 



EGO

 



Snark

Jag är så sanslöst trött. Efter juldagskalaset igår så drog jag ut med Amanda och Emil. Vi stack till Sahara och chillade lite. Kom hem tjugo i tre tror jag, har väldigt vaga minnen av hemgången. Vaknade tidigt också så kroppen hinner inte riktigt med. Nu blir det stensova för att gå upp och sticka in till stan med Becca och shoppa imorgon. Det ser jag fram emot!
 
En bild som jag minns var "konstnärlig och artistisk" enligt mig haha.



Ehh

Alltså förlåt! Här kommer jag efter tre dagars uppehåll med världens deppinlägg. Jag har lugnat ner mig nu. När jag skriver vad jag tycker och känner så är det som att känslan följer med ut igenom fingrarna, och så mår jag bra igen!
 
Har haft ett par underbara dagar, jag har saknat att vara ledig. Jag har tagit mängder med bilder som ska upp på bloggen. Jag har fått massvis med paket och träffat härliga människor :) 
En vacker bild som jag tog på julafton.
 
 
 
 



Ensam är inte alltid stark.

Jag är omgiven av vänner, familj, ett hus, en utbildning, jobb och en trygg framtid. På utsidan är det en idyll. Se, hon skrattar, Ja då måste hon vara lycklig. Jag menar, varför skulle hon inte vara det? Hon har allt. "Some people are so poor that all they have is money"- okänd person. Jag har idyllen, jag lever idyllen. Men det viktigaste av allt är det som alltid fattas mig. Lyckan. Jag känner mig inte lycklig. Det är en väldigt sällsynt känsla som får mig att bli euforisk och nästan religiös. När någon ber mig att beskriva min vardag och hur jag mår så är inte ordet och känslan Lycka en del av det. Jag kan känna mig ensammast i världen. Människor vill inte veta av att jag är olycklig, människor vill inte förstå hur jag känner. Vissa vill se mig som en idylliskt person. Det är lättare så. Jag vill inte få mig själv att framstå som mer olycklig än någon annan och att jag förtjänar mer sympati än andra. Många har det värre men det är inte humant att jämföra någons olycka med en annans. Det finns ingen skala på vem som har mer rätt att uttrycka sin ångest och smärta. Under två dagar så har jag befunnit mig i Västervik, bland folk som jag tycker om. Jag har haft så sanslöst roligt och jag har bara varit. Jag lämnade allt bakom mig i Jönköping. Under de här två dagarna så har jag bara levt. Jag kunde på riktigt säga att jag var lycklig. Känslan som sköljde över mig när jag närmade mig Jönköping idag var ångest. Alla tyngder lades på mig, alla problem gjorde sig påminda. Känslan av olycka infann sig. Jag kände mig kvävd. När jag är så lycklig som jag var igår så får det mig att inse. Vad är det för liv jag lever? Jag går miste om så mycket. Vad är det jag gör som är så fel? Vad är det i min omgivning som hindrar mig från att vara lycklig? Är det jag själv eller är det staden och befolkningen?
 
Jag vet ärligt talat inte. Jag kvävs och vill bort härifrån. Men det går inte. Skolan håller mig kvar. Snälla låt tiden gå fort så att jag kan börja leva mitt liv. 
 
Tumblr_mf8co7khbl1rln8vao1_500_large



God Jul!

Nu tar jag lite julledigt från bloggen. Det dyker säkert upp ett inlägg lite då och då men jag avsäger mig allt ansvar för regelbunden uppdatering. Julafton spenderas i Habo hos släkten och juldagen+annandagen+dagenefter spenderas i Västervik och den andra släkten. God Jul mina kära vänner!
 
Kram
Frida.
 
385653_531166050236106_725229559_n_large



,,

Tumblr_mfe3weosve1qmyme5o1_500_large



Sickness

Vilka är de vanligaste biverkningarna av HPV vaccinet?

De biverkningar som beskrivits är till största delen milda och snabbt övergående. De vanligaste biverkningarna är

  • Smärta,- CHECK
  • rodnad och svullnad vid injektionsstället- CHECK
  • feber. - CHECK
  • Trötthet,- CHECK
  • muskelvärk och huvudvärk- CHECK
  • blåmärken,
  • illamående,- CHECK
  • kräkning,
  • klåda,- CHECK
  • utslag,- CHECK
  • smärta i ben och armar.- CHECK
  • andningssvårigheter- CHECK
  • nässelutslag- CHECK
 
Ska fortsätta chilla med mina vackra nässelutslag i ansiktet. 

 




Ugh

Vaccinerade mig i onsdags och jag har aldrig reagerat på ett vaccin förut men igår vaknade jag med spränghuvudvärk och feber. Mådde piss hela dagen och var helt utmattad, febern kom och gick hela dagen. Jag svettas enorma mängder och det skulle inte förvåna mig om jorden dränks i mitt svett. Euuw nej Frida stop right there. Mår lika dåligt idag så kommer ligga däckad i min säng hela dagen. Är jättesur för idag är julavslutningen i skolan. Min sista för att vara den som är den. Synd att jag missar den "/
 
Ahopp ahopp ahopp. Tjaaaråå!
Bilden har inget med texten att göra men den var så himla gullig.
 
 



Från Glöggminglet.

Här kommer tre fina bilder från glöggminglet. Med fina Kim och Jonna, systrar obviously! Det var jättemysigt att träffa de igen. Kim bor ju som sagt i Glasgow(där jag var och hälsade på).
 



Hurraa

Det här gör mig glad :D
 



Årsresumé del 2

Och såhär lyder alltså den nya! Den gamla hittar ni i inlägget nedanför.
 
 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag hängde med farbror polisen.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer du ha några nya för nästa år? Nej det gjorde jag inte, inte ens i närheten av 50kg i år heller, tyvärr.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jajjemen, fyra styckna till och med!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej

5. Vilka vänner spenderade du mest tid med? Rebecca och Annabelle utanför skolan.
6. Är det något du saknat i år som du vill ha nästa år? Kärleeeeeek och varm temperatur.
7. Vilket datum från i år kommer du alltid minnas? 24 augusti min artonsårsdag! och tre tillfällen som jag dock inte minns exakta datumet på.
8. Vad var din största framgång? Öppnat upp mig inför mina närmsta.


9. Största misstaget? Att ha lagt energi på människor som inte förtjänat det och själv mått dålig pga det.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Japp
11. Bästa köpet? Räknas tatueringen? I så fall lätt den!
12. Vad spenderade du mest pengar på? London resan, julklappar.och min mobiltelefon.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Londooooooooon :))
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om detta år? Fun med We Are Young, One Direction med LWWY och förmodligen Little Mix med Wings!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både också faktiskt! Jag har behövt vara ledsen vid stunder då lyckan har kommit efteråt.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat hehe. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit vid datorn.

18. Hur tillbringar du nyår? Ingen aning
19. Hur många fylleligg? Hehe..
20. Favoritprogram på TV? Tittar inte på tv men Jersey Shore är alltid underhållande.
21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Hatar är ett starkt ord men jag känner överväldigande avsky mot vissa. I don't hate you but if you got hit by a train I would probably be the one driving.

22. Bästa boken du läste i år? Hungerspels trilogin igen haha :) 
23. Största musikaliska upptäckten? ONE DIRECTION, LITTLE MIX, ED SHEERAN OCH JAMES ARTHUR <3
24. Något du önskade dig och fick? Upprättelse
25. Något du önskade dig men inte fick? Ett stipendium
26. Årets bästa film? Hungerspelen, Breaking Dawn och The Hobbit
27. Vad gjorde du på din födelsedag? Massvis haha! Först var jag i skolan där jag blev firad med muffins och ljus och ballonger. Sedan åt jag lunch på Jensens med pappa och fick fina presenter. Åkte hem och började fixa med huset och förberedde inför min Sweet Eighteen fest. Hade en superdupedunderbrak födelsedags fest på kvällen och det var det roligaste någonsin typ. Alla underbara vänner <3
28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer socialt umgänge med folk. Skola och jobb tar överhanden i livet.
29. Hur skulle du beskriva din stil i år? Våren var mycket jeansjacka och militärgrönt. Lite lumberjack faktiskt! Sommaren var hippie hipster rakt igenom. Älskade varje sekund av den stilen. Hösten blev stövlar med högt skaft, ordentlig fin jacka och fjällräven. Lite preppy skogsmulle. Vintern finns det ingen stil att tala om.

30. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, Sommaren och One Direction(mest för att jag fick något att fokusera på)
31. Vilken kändis var du mest sugen på? Harry Styles, Prince Harry, Niall Horan, Liam Hemsworth, Vinny från JS haha
32. Vilken politisk debatt engagerade dig mest? Regnskogen, Palmoljan och invandrarpolitiken.
33. Vem saknade du? Ett par stycken.

34. De bästa nya människorna du träffade? Alla på nyår, Linda&Tilde och massaaaaa fler
35. En värdefull läxa du lärt dig i år? Ta hand om dig själv. Du är din egen lyckas smed.
36. Citera en text som summerar ditt år. 

"Don't let what they say keep you up at night
And if they give you shhhh..
Then they can walk on by

My feet, feet can't touch the ground
And I can't hear a sound
But you just keep on running up your mouth yeah

Walk, walk on over there
Cause I'm too fly to care, oh yeah
Your words don't mean a thing
I'm not listening
Keep talking, all I know is

Mama told me not to waste my life,
She said spread your wings my little butterfly"




Årsresumé

Kikade lite i mitt arkiv och fann till min stora förtjusning ett antal frågor som jag svarat på i December för snart exakt ett år sedan. Tänkte svara på frågorna på nytt, det blir kul att jämföra förändringen.
 
Såhär löd förra årets. Jag postar den nya i nästa inlägg.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Mängder med saker :)
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer du ha några nya för nästa år?Jag hade ett nyårslöfte, samma som de 2 senaste åren. Att väga minst 50 kg. Det har inte gått så bra på den fronten.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, men nästa år :)
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, om ett djur räknas.

5. Vilka vänner spenderade du mest tid med? Annabelle,Matilda,Evelina och Rebecca tror jag.
6. Är det något du saknat i år som du vill ha nästa år? Frihet och en känsla av ren lycka.
7. Vilket datum från i år kommer du alltid minnas? Slutet av maj.
8. Vad var din största framgång? Skaffat 2 jobb helt själv och fått högsta betyg i 10/13 ämnen.


9. Största misstaget? Att ha lagt energi på människor som inte förtjänat det och själv mått dålig pga det.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej
11. Bästa köpet? Det kan jag faktiskt inte svara på.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Glasgow resan.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Glasgow resan, Västerviks resan
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om detta år? "Shake Senora"-Pitbull, "Stamp on the ground"-Italo brothers

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Var nog ledsnare. Men gladare stunder har vart stora.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Prioriterat mina vänner och livet. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat och fokuserat på framtiden.

18. Hur tillbringar du nyår? Med vänner runt om i Huskvarna.
19. Hur många fylleligg? Inga
20. Favoritprogram på TV? Ytterst sällan jag tittar på tv men jag älskade "Allt för Sverige".
21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Ohja. Det är makabert hur en individ kan framkalla så starka känslor.

22. Bästa boken du läste i år? Hungerspels trilogin.
23. Största musikaliska upptäckten? Lalehs musik! Jag har även hittat tillbaka till mina irländska band <3
24. Något du önskade dig och fick? Fina upplevelser.
25. Något du önskade dig men inte fick? En resa till påskön haha?? Hej ge mig 50 000!
26. Årets bästa film? Harry Potter och dödsrelikerna del 2
27. Vad gjorde du på din födelsedag? Det minns jag knappt. Jag gick i skolan, fikade med en massa vänner, åkte hem och fikade ännu mer och blev firad. Åkte in till stan och träffade en kompis och chillade där lite och drog sen till Matilda och sov där :)
28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Någon att älska.
29. Hur skulle du beskriva din stil i år? Våren var lite preppy, sommaren lumberjack med skjorta och jeanshorts med en hatt på huvudet. Hösten verkligen LUMBERJACK med Madicken influenser ibland. På vintern har jag fan ingen stil. Är en sommarmänniska.

30. Vad fick dig att må bra? Vidablick, mina vänner och upplevelserna.
31. Vilken kändis var du mest sugen på? Damian Mcginty, Eddie redmayne och The Moniker.
32. Vilken politisk debatt engagerade dig mest? Som alltid, invandrarpolitiken.
33. Vem saknade du? Ami! När hon var i Skottland.

34. De bästa nya människorna du träffade? Vidablicks medarbetare,Västerviks människor och Glasgow bor.
35. En värdefull läxa du lärt dig i år? Ta hand om dig själv.
36. Citera en text som summerar ditt år. "Det hjälper inte att drömma om rosor i trädgården, du måste plantera dem också"





Glöggmingel.

Done, done and done!
 



Numb

Jag borde fixa till mig och jag borde sminka om mig. Men sitter här och lyssnar på julsånger och det är mycket mysigare. Jag försöker vara så ärlig som möjligt i bloggen för om det så bara hjälper en person som känner igen sig så blir jag glad. Jag vill inte dölja något för det här ju jag. I måndags var jag på sista mötet hos min psykolog som jag har gått till i snart två år. Det kändes konstigt och jag var helt bedövad. Vid varje tillfälle vi har träffats så har jag alltid börjat med att ta av mig skorna och dragit upp benen under mig. I måndags gjorde jag inte det, jag behöll skorna på utan att tänka på det. Jag ticsade också med benen för första gången under våra möten. Det var konstigt .Hon har på något sätt vart min livlina under åren när det ha vart tufft. Hon drog up mig ur en depression. Hon drog ut mig ur den negativa virvelvinden jag var fast i. Jag är så tacksam över att jag lät henne få en del i mitt liv. Jag är stolt över mig själv som vågade be om hjälp, det var jag som sa till mig själv "nu får du fan skärpa dig och be om hjälp för det här klarar du aldrig själv". Hon har lärt mig så obeskrivligt mycket om mig själv. Jag har lärt känna mig själv tack vare henne. Hon är guld värd. Just nu är jag inne i en tuff period med mycket att reda ut. Min psykolog går på mammaledighet nästa vecka och det gör ont i hela mig att hon inte kommer kunna vara med mig igenom den här perioden. Men jag har fått lära mig hur jag ska stå på egna ben och jag har fått tillbaka tron på att jag kommer klara det här själv. Det är nu min chans kommer, att bevisa för mig själv att jag klarar allt. Jag är en krigare! Det är dags nu. Jag kommer alltid vara tacksam för det hon gjorde för mig. Until we meet again!
 
 
This is Frida Larsson signing out.



Pepparkaksbak!

Embedded image permalink



Ajajajajajaj

Har precis tagit andra vaccinsprutan mot livmoderhalscancer. Ett steg närmare zombie apokalypsen! Längtar tills skoldagen är över och jag får åka hem och mysa innan glöggmingel hos några vänner ikväll. Det kommer bli så himla mysigt ååååh.
 
Hopphoppahopp nu ska jag göra instuderingsfrågor kring EU. Hurra!



Oh christmas tree.

Nu är de sista julklapparna färdighandlade och julgranen är klädd. Den blev jättefin! Min lillebror fick lov att hänga Cars polkastänger i granen så efter lite tjat så fick jag bidra med superfina julgranskulor, hihi. 
 
 



Sluuuutaaaaaaa

Så.jävla.sexigt!!!
 



I question your existens.

Många sitter nog på twitter och stör sig på de som ständigt skriver till kändisar. "Haha, men vadå tror de verkligen att de kommer få svar hahhhh". Jag tänkte så förut också men jag har bevisat mig själv fel flera gånger. Senast var nu i torsdags. Min första kärlek när jag var liten, min stora idol som barn skrev till mig på twitter. Lyckan är total!
Det har hänt flera gånger att personer jag ser upp till har skrivit till mig och lagt märke till mig.
 
 
Och för er som inte vet vem den här fantastiska mannen är så kanske det här ger er en ledtråd.
 



Warning! Eyegasm.

Jag är väldigt svag för tatueringar och piercings. Ni kan föreställa er mina reaktioner på följande bilder. Det är alltså någon som har redigerat bilderna.
 
Embedded image permalinkEmbedded image permalink
 



Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min fina farmor år :D Jag har fått lära mig att man inte pratar om damers ålder så ni får gissa! Hon är väldigt ung i alla fall.
Grattis på födelsedagen och jag hoppas att din dag var helt utomordentligt rolig. Själv har jag jobbat hela dagen och slitit.  
 
Vet inte om jag får lägga upp en bild så det får bli den här söta bilden istället.



Old times

Det här var inte igår!
Riktigt snygg var jag.
 



Work work work

Riktigt go dag på jobbet måste jag säga! Hade inte allt för många gäster utan vi kunde chillidilla. Härliga arbetskamrater också vilket är underbart. Kvällen kommer att bestå av att försöka nöta in religionen tillsammans med pappa som förhör mig. Jag måste verkligen öva. Jag var skitsugen på att dra ut men med tanke på att jag ska upp tjugo över sju så är väl inte det optimalt haha.
 
The Hobbit igår var helt fantastiskt. Precis lika bra som Sagan om Ringen trilogin. En riktigt feel good film :)
Lite bilder från dagen.



The Hobbit

Snart åker jag in till stan för att se på The Hobbit. Är jäkligt taggad! Hoppas inte jag somnar av rastlöshet bara, eheh. Ett biobesök passar sig alldeles utmärkt efter en heeeeeel dag med pluggande. Är färdig med uppsatsen och instuderingsfrågorna till provet så nu är det bara nöta nöta nöta in skiten. 
 



Plugga plugga plugga

Värsta veckan och dagarna på länge. Mitt liv är på paus tills på tisdag för då äntligen kan jag andas ut igen. Inget skolarbete! Kommer sitta hela dagen med min uppsats och mitt religionsprov. Lika exciting dag som i onsdags, haha.
 
Ska på The Hobbit ikväll dock :D det ska bli så kul! Har hört att filmen är helt makalöst bra. 
 



Case closed.

Känslan av att falla och inte landa mjukt. Känslan av att handlöst famla i ett mörker och inte hitta ut. Känslan av att ha förlorat mot det som håller en i sina klor. Känslan av hur inälvorna vänder sig och vill hitta en väg upp ur strupen. Hur inte ens ett minsta skrik vill finnas kvar inuti. Hur ångesten vrider din kropp och kryper under ditt skinn. Hur maktlösheten klamrar sig fast och ständigt påminner dig. Du förlorade.
 
Dagen har vart ett töcken, en dimma. Har tappert försökt att le. För min och andras skull. Fick ett besked idag som jag var beredd på psykiskt men inte känslomässigt. Jag är i obalans. Jag kämpar mot mig själv. Det goda mot det onda. Mitt hjärta mot min hjärna. Jag förlorade men jag vann tillbaka mig själv och min värdighet. Känslan av maktlöshet och uppgivenhet ligger ständigt nära. Jag försöker mota bort det men jag tror att jag måste låta det här ta sin tid. Jag måste bearbeta det och låta tiden ha sin gång. 
 
Min fina kusin Elin var på besök idag. Om den lilla flickan kunde förstå vilket ljus hon är i mitt liv. Fina fina Elin <3 dagens tårar byttes mot skratt och mys.
 
Jag förstår att vissa undrar hur jag kan våga publicera texter med ett så känslomässigt innehåll. Men det här är jag. Det vore synd om ni bara fick se en sida av mig. Det finns inte alltid en glad och perfekt Frida. Det finns väldigt ofta det motsatta. Och jag tror att ibland kan det vara skönt att se att det finns mer än en sida av en person.
 
Tumblr_mez3o9mkox1qbys5to1_500_large



Skoj.

Jag måste medge att det här var mycket roligare än min uppsats hihi.
 



Frida problem

Det här är ett typiskt Frida problem. Jag ska skriva min uppsats som ska handla om samhällsproblem. Jag har självklart valt miljöhot. Problemet är att jag har så många idéer i huvudet och så mycket åsikter att jag inte kan reda ut oredan och få ner det tydligt på papper. Jag har fastnat pga att jag har för mycket idéer. Skrattretande om något!
 
Tumblr_meovmrs4rf1rmc0dvo1_500_large



12-12-12 12:12

184472_4526337030947_1587546819_n_large



Thoughts.

This is just one of those silly moments I tend to share with no other than the walls of my room. There is a reason why I chose to type this in english. In fact there are plenty of reasons. In my head english has always been my native language. Sure, I am from Sweden and I do speak fluent Swedish but that doesn't make me a Swedish soul. I often write poems and nonsense in English because of the way I can express my feelings trough the words. English has always been my escape from reality. Right now my reality is, well pretty much Swedish. From the very start my intentions has always been to master a upper class english. I'm pretty familiar with the slang words and how to write a proper fangirl tweet on twitter. But I want to learn more. English is my ticket out of here. There are no limits for where I can travel. There will always be someone, somewhere who can interact with me. That is a delirious thought.
 
But as I grow older I realise how quick time flies by. How impossible it is to grasp every moment and every day. It is like we all at some equal age eat of the forbidden fruit. We suddenly are aware of the world surrounding us. We are aware of the nature and it's growing force. And most importantly we are aware of the cruelty we humans possess. I wish I could stay forever young. I wish I could travel the world with a childs view of it. With age comes responsibility. 
 
Now I understand why Peter Pan didn't want to grow up.



Winter

Sure det är mysigt med snön och julstämningen men min köldallergi är ett pain in the ass. Och det är mörkt. Jag mår inte bra av mörker. Dels så är jag mörkrädd och dels så blir jag olycklig. Om ni går tillbaka i bloggen så är det bara deppinlägg liksom.
 
Hade ett litet lyckorus i skolan när jag fick reda på att vårt historia prov är framflyttat till efter lovet. YESSSSS!
Tänkte ägna dagen åt att plugga. 
 



James Arthur!

Tummen upp för Awa som vann i fredags men INGET slår det brittiska X factor! De leverar musikaliska genier och popfenomen. I lördags vann James Arthur. Han är så sinnesjukt bra. Jag får rysningar. Det är sättet han sjunger på, med hela sitt hjärta och sin själ. Värdig vinnare!  
 



Ehehh

Har tråååååkigt, väntar på Julbord med jobbet vid 17.30.
Tur att man kan ha skoj med webcameran, haha!
 
"Jag ser enhörningar"- Niclas.



Hemma.

Äntligen hemma efter mitt första nattpass. Jag förväntade mig kaos men det var rätt chill dock så brukar det vara mer kaosartat. I was lucky :) Börjar jobba vid 17.00 imorgon så strax ska jag gå och lägga mig och sova länge länge länge. Jag måste bara varva ner lite först. Sitter och lyssnar på Ed Sheeran och kollar lite på twitter.
 
Godnatt!
Erkänn att bilderna är rätt häftiga?



Fyfan

Den fruktansvärda olyckan som uppstår när man kollar på sitt schema och inser att man jobbar fem helger i rad. Ännu en anledning till att älska den här jävla vintern.
 
 



Owwww

Det har inte vart några roliga dagar så har valt att inte förse er med aptråkig uppdatering kring dem. 
Har sovit hela dagen och är fortfarande skittrött men får vakna till strax för ikväll blir det nattpass på jobbet! 21.00-03.00 hurraaaaaa.
Ska in till stan och äta först vilket behövs för min frukost idag bestod av tacochips, salsa och creme fraiche samt pepsi.
 
Min mammas kompis har under ett halvår planerat en möhippa för mamma som gifte sig i Juli. Jag har vart med och hjälpt till på traven och nu imorse så blev hon kidnappad och har vart med om både det ena och det andra idag haha :D
 
Well well såhär ser jag ut idag. Jävla hipster typ.
 



MEN NEJ !

KAN INTE ALLA BARA SLUTA GÖRA BILDER SOM FÅR MIG ATT SMÄLTA TILL EN PÖL PÅ GOLVET??
Tack.



Fangirling

Låter min senaste tweet tala för sig själv.
Jag klarar inte av hans awesomness.



Pyttipanna

Sitter här och äter pyttipanna som luktar svinäckligt. Har aldrig vart med om det innan haha! Jag blir så less på mig själv. Jag orkar inte ta tag i saker. Innan var jag inte alls sådan men nu är jag helt seg. Jag måste skriva min samhällsuppsats men jag kommer inte på något roligt att skriva om. Tänkte sätta mig ner och skriva på det imorgon men Spira smsade och behövde mig från fyra imorgon. Det ska bli skitkul dock eftersom jag inte vart där på säkert två månader! Uppsatsen får vänta tills inspirationen kommer till mig.  
 
Nej alltså jag kan inte fortsätta äta den här pyttipannan, fyfan. 
 
Har lyssnat ihjäl mig på den här covern. Så jäkla duktiga tjejer!
 



Statistik

Kände mig lite kreativ och använde fantasin för att skapa den här übersöta katten, haha...
Tyckte min statistik såg ut som två kattöron.
 



Oh the irony.

Är det inte rätt roligt att när jag endast uppdaterar ett inlägg(om att jag är en död sten) så får bloggen 36 unika besökare. Vad gjorde ni här inne igår? Kom tillbaka när jag bloggar om något roligt och intressant haha :D 
 
Jag sov 11 timmar inatt, det var helt obeskrivligt fantastiskt skönt! Jag vaknade vid klockan 06.00 och var faktiskt glad på livet och pigg. Jag kan dock som vanligt inte koncentrera mig i skolan. Inte lika fantastiskt.
Har en rätt stor uppsats att skriva på ca fyra a4 men det får jag väl ta igen hemma. Den ska vara inne nästa fredag så jag har lite tid på mig i alla fall.
 
Mitt hår är en rätt rolig historia. Vet inte riktigt vad för frisyr jag har idag.
Jag tror jag var påväg att säga något på bilden men äh!



Död

Jag är lika död som en sten. Jag har liksom inte gått och lagt mig än kan man säga. Skolan gick faktiskt förvånansvärt bra trots mitt komaliknande tillstånd. Nu går ögonen i kors och jag klara inte det här mer så Ciao och Hola sängen.
 
Måste förövrigt tillägga att Ed Sheeran är en legend. Hans musik är så fantastisk.



Oh my god

"Geoff Payne drove his fifteen-year old son to gigs in the rain with ten people in the audience where the money he earned went towards paying for gas.

Geoff Payne is currently watching his nineteen-year old son perform songs from his band’s two number one albums to a sold out crowd of twenty thousand people in Madison Square Garden."

 

"Maura (Nialls mum) is waving an irish flag around as niall is the first irishman to perform at MSG"


Alltså jag kreverar!




åååååh <3

Jag gråter sönder hela min kropp och själ <3 har bara sovit 2 timmar, gick upp vid halv två igen och har suttit framför olika livestreams från konserten. Känslan är helt obeskrivlig, THEY MADE IT!
 



End of discussion!

Jag diskuterade med en viktigt person i mitt liv idag. Hon är psykolog och är världens bästa när man behöver få svar på frågor och funderingar. Verkligen världsbäst!
 
Jag frågade henne angående personer som likt mig har väldigt lätt för att fastna och bli insnöad på en sak. Eller bli besatt som andra väljer att använda i negativ bemärkning. Jag använde själv ordet förr om åren men nu är det nästan sårande. Jag har alltid haft lätt att fastna vid band och personer, i synnerlighet kända personer. Jag har väl haft ca 4 perioder i mitt liv som har kretsat kring en enda sak. Det började med Chad Michael Murray i en väldigt liten skala. Sedan blev det High School Musical och speciellt Zac Efron. Det var då jag verkligen blev insnöad. Zac Efron var hela mitt liv, jag visste allt om honom och jag kunde bara inte få nog. Jag älskade honom så otroligt mycket. Jag var ett stort stort fan. Efter det så tog det ett tag innan Jonas Brothers kom in i mitt liv. Den här perioden var ännu mer insöad än med Zac Efron. Jag andades JB(jaaaa de var faktist först med att kallas för jb) och det enda jag tänkte på var JB. Det har gått fyra år sedan jag lämnade Jonas Brothers familjen. Jag gick i fyra år helt utan något speciellt intresse. Nu i mitten av september så började jag kolla upp lite One Direction videos mm och kände att oh nej oh nej oh nej nu börjas det igen. Jag kände liksom igen varningstecknena. Jag var påväg in igen. Det var tre månader sedan nu och jag kan lätt säga att det har vart de tre bästa månaderna på väldigt väldigt länge. 
 
Jag ser det inte som något negativt alls att älska ett band. Om ni vill se mig som en jobbig skrikande fanbrud så go ahead! Jag vet själv hur det är att sitta framför datorn och sucka åt alla patetiska Justin Bieber fans. Haha trust me I do! Och jag vet att jag själv inte är mycket bättre. Jag har stått på båda sidorna så jag dömmer ingen. Jag minns till och med att jag suckade åt One Direction fans.
 
Det jag diskuterade med psykologen var hur det kommer sig att vissa har mycket lättare för att fastna än andra. I mitt fall kom vi till slutsatsen att jag har ingen fast punkt i mitt liv, jag har aldrig haft det. Flängande fram och tillbaka mellan mamma och pappa, släkter och familj. Inga fasta relationer med någon. Jag har heller aldrig utövat en hobby såsom fotboll eller bild. När jag hamnar i kritiska perioder i mitt liv så behöver jag en fast trygg punkt att ty mig till och det är då jag fastnat vid ett band eller kändis. De fyller rollen som fasta punkter. Och det är inte negativt alls! Alla har vi olika liv och istället för att jag spelar fotboll så älskar jag ett band vid namn One Direction. Jag vet att det inte vara för evigt och jag vet att jag kommer gå vidare i livet utan dem men för stunden så är jag så tacksam över att ha dem.
 
Jag tycker på ett sätt synd om de som aldrig får uppleva den här överväldigande känslan som man får när man är med i ett fandom (som det kallas). Det är en så häftig känsla att dela en kärlek så stor att den räcker till månen och tillbaka med miljontals fans runt om i världen. Vi är #1Dfamily och vi står bakom varandra. Det finns så många fantastiska människor där ute som jag har kommit i kontakt med tack vare One Direction. Jag önskar att människor skulle förstå att det går att älska några man aldrig har träffat. Det går att älska i princip vad som helst utan några fasta grunder. Om jag så för en sekund kunde få er at förstå vilken lycka det ger mig att ha dem i mitt liv om än bara en kort period. Det är ingen fantasivärld vi lever i. Jag är inte på något sätt onormalt eller extrem, för att vara ärlig så är jag rätt lugn och sansad i jämfört med många andra extrema fans. Jag lever fortfarande i verkligheten men jag har något som gör mig lycklig och som får mig att ta mig igenom vardagen. Och vad är det för fel på det?
(Det är en rörlig bild, uppdatera sidan om den står stilla)
Idag är en stor dag. För två år sedan var de med i Xfactor. De auditionade var och en för sig och åkte ut. Några minuter senare blir de tillbaka kallade till jurygruppen. Det har blivit bestämt att de ska få en andra chans som ett band. De vann inte Xfactor men de lyckades erövra världen. Idag spelar de i ett utsålt Madison Square Garden, något som oftast klassas som det största i en artists karriär. Jag är så jäkla stolt över dem! 
 
 



Känslosamt

Jag är väldigt väldigt väldigt känslosam just nu. Det är som att gud faktiskt existerar korta korta stunder i mitt liv haha! Eller ödet som jag kallar det. Jag kan säga att den här dagen blev inte som jag tänkte mig. Det blev inte som jag ville och jag behöver gå igenom all psykisk press igen inom en nära framtid. Men det är bara att bita ihop.
 
Jag vill dock nämna en sak som faktiskt brought me to tears (ibland är svenska inte tillräckligt). Jag var under ett tillfälle under morgonen väldigt nervös och svimfärdig. Hjärtat dunkade alldeles för fort och mitt synfält var dimmigt. Långt borta som om det kom från mitt huvud så hörde jag en låt. Jag kunde inte lokalisera ljudet och inte heller placera låten. Efter ett tag förstod jag att det var Little Things med One Direction. Då tänkte jag att det definitivt är min hjärna som spelar mig ett spratt men nej, det kom från våningen under i huset jag befann mig i. Det fick mig att gråta, det var som att all psykisk press bara släppte. Något eller någon och det här jag säker på, ville att jag skulle höra den låten. Det var meningen. Den ligger väldigt nära hjärtat och när jag hörde den så kändes det bra. Jag lugnade ner mig och blev alldeles varm inombords.
 
Är det inte fantastiskt hur "slumpen" eller ödet bara prickar så rätt ibland? 
  



Mhm

Här sitter jag. Efter en dag med fruktansvärd migrän och ångest. Är fortfarande inte förberedd. 
Jag ska gå och lägga mig nu och försöka stänga ute omvärlden. Imorgon behöver jag vara stark.
 



Wings

Mamma told me not to waste my life
She said spread your wings my little butterfly
Don't let what they say keep you up at night
And if they give you shh... 
Then they can walk on by

My feet, feet can't touch the ground
And I can't hear a sound
But you just keep on running up your mouth, yeah

Walk, walk on over there
'Cos I'm too fly to care, oh yeah

Your words don't mean a thing
I'm not listening
Keep talking, all I know is

Mamma told me not to waste my life
She said spread your wings my little butterfly
Don't let what they say keep you up at night
And they can't detain you
'Cos wings are made to fly
And we don't let nobody bring us down
No matter what you say it won't hurt me
Don't matter if I fall from the sky
These wings are made to fly

I'm firing up on that runway
I know we're gonna get there someday
But we don't need no ready steady go, no

Talk, talk turns into air
And I don't even care, oh yeah

Your words don't mean a thing
I'm not listening
Keep talking, all I know is 
Mamma told me not to waste my life
She said spread your wings my little butterfly
Don't let what they say keep you up at night
And they can't detain you
'Cos wings are made to fly
And we don't let nobody bring us down
No matter what you say it won't hurt me
Don't matter if I fall from the sky
These wings are made to fly

I don't need no one saying hey, hey, hey, hey
I don't hear no one saying hey, hey, hey, hey, hey, hey, hey, hey
You better keep on walking
I don't wanna hear your talking, Boy'd
You better keep on walking
I don't wanna hear your talking, Boy'd

Your words don't mean a thing
I'm not listening
They're just like water off my wings

Mamma told me not to waste my life
She said spread your wings my little butterfly
Don't let what they say keep you up at night
And they can't detain you
'Cos wings are made to fly

And we don't let nobody bring us down
No matter what you say it won't hurt me
Don't matter if I fall from the sky
These wings are made to fly

And we don't let nobody bring us down
No matter what you say it won't hurt me
Don't matter if I fall from the sky
These wings are made to fly...




.




.

Det här är ingenting  man kan förbereda sig på och det är inget jag känner att jag klarar av. Endå har jag haft år på mig att växa, flera år på mig att bli stark nog. Men det är inte så. När kroppen växer och åldern blir äldre så kommer inte garantin att psyket blir starkare. Min kropp laddar ut psykiskt flera gånger i månaden. Det brister bara. Endå mår jag bra och jag kan ärligt säga att jag är lyckligare nu än vad jag har vart på flera år. Trots det så sker urladdningarna. Det är stunder då jag gömmer mig och stirrar in i väggen och intalar mig att imorgon är allt bra igen. Jag vet att morgondagen alltid är bra igen, för så är det bara.
 
"People cry, not because they're weak, It's because they've been strong for too long." Den meningen tröstar mig väldigt ofta. Gråt är ett tecken på att man är stark. Jag har likt många andra i flera år intalat mig att tårar är svaghet. Det etsar sig fast i hjärnbalken och den paniken som uppstår när man känner att ögonen tåras är en panik som bara de människor likt mig som förstår.
Just nu känner jag mig som en liten flicka, inte som 18 och ett halvt. Jag vet inte vart jag står. Jag är förvirrad och riktigt riktigt svag. Jag erkänner det, att idag är jag svag. Jag önskar att allt kunde vara frid och fröjd men det är inte så.
 
Jag står nu inför det största och det svåraste som jag har utsatts för i mitt liv. Det är imorgon 2012-12-03 som jag sätter ned foten och börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Det är imorgon som jag för första gången står upp för det jag har blivit. Jag står upp för Frida Larsson och hennes historia, nutid och framtid. Det är imorgon jag får upprättelse. Det låter för en främling som något kanske lite läskigt. Ni vet inte vad det här handlar om. Men jag svär, att en dag så kommer jag att skriva det. Jag svär för min egen skull och jag svär för de som likt mig har vart starka för länge!
 
Asdfgh_206569170_large
 
 



LOL big time.

Jaaa så detta blev mittt tusonde(min blogg, mina ordval) tweet. Självklart tänkte jag mig inte för men gjort är gjort.
LOL!
 



Prestationsångest!

Min nästa tweet blir den tusonde. Vad ska jag skriva?? Något intelligent? 
This bothers me.
 
 



Götlaboooorg!

Idag har vart en bra dag! Levde livet i Göteborg med farsgubben. Det var tänkt att jag skulle få med mig lite julklappar hem men det blev inget med det haha, men ett par klädesplagg till mig. Det känns alltid konstigt att shoppa nu förtiden. Vill hellre spara pengarna. Köpte i alla fall ett par gostofflor, 3 linnen, 1 munktröja och Seventeen magazine. Nu ska jag och pappa göra tacopizza(som jag förövrigt utan att tänka på det åt på Pizza hut tidigare idag, fail!) och sedan ska jag kika på julkalendern :D har längtat jättemycket!
 
Och ja just det! Vi fikade på Starbucks också, men det kändes konstigt för Starbucks är liksom Storbritannien för mig haha. Jösses vad jag glömmer att nämna saker. Vi gick in på "Rockshopen" och så ser jag ett ställ med bara One Direction saker. Det var som att komma till himlen men jag vägrar köpa deras merchandise för det är så kommersiellt. Enbart för att deras managment ska tjäna in pengar och jag hatar deras managment likt alla andra fans.
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!