Hej

Är fortfarande sjuk och är helt utmattad. Gick inte till skolan i måndags utan pluggade lite sedan däckade jag vid åtta tiden. Försökte gå upp igår men hade feber så skippade första lektionen och åkte in för historian och balmötet. Kom hem och åt och la mig i sängen och däckade. Jag har nog aldrig sovit såhär mycket som jag gjort nu de sista dagarna! Idag var jag hela dagen i skolan men fick ställa in mina planer efteråt för jag blev för trött och snorig. Hostan är nästan borta men näsan rinner HELA tiden och jag hatar deeeeeet. Men är sjukt stolt över mig själv för jag gjord färdigt två uppsattser i eftermiddags så jag slipper tänka på dem nu. Tänkte lägga mig i sängen och vila(lär ju däcka inom en timme haha). Imorgon har jag sovmorgon och efter skolan ska jag och mamma äta på jensens innan vi går på möte angående Island.
 
Ha det bra!



Gråtfärdig

Jag stupar under snart. Jag har så sjukt mycket i skolan nu att jag inte vet hur jag ska hinna med allting. Stannade hemma från skolan idag för att jag har blivit sjuk igen(high five gud) men ni ska inte tro att jag har fått någon vila. Jag har gjort skolarbeten hela dagen och endå inte kommit någon vart. Jag blir helt gråtfärdig när jag hittar uppgifter som jag har glömt bort att vi har fått. Äckliga skola gå och dö.
 
Glad bild från London får ni i alla fall.



Treasure!




Haha!

Om jag en gång inbillade mig att jag kunde sjunga så kan jag inte göra annat än att skratta ihjäl mig åt denna dumma tanke! Sitter och kollar på de klipp jag filmade under Ron Pope konserten. Min fula sångröst förgyller nästan varje video. Jag gråter av skratt för det är så out of tune, taktlöst och fult hahaha. 
Här har ni i alla fall två klipp där jag bara hörs yttepyttelite!
 



Devote

Jag måste bara få spy ut min avsky mot devote.se. Jag har en blogg vid sidan av den här som jag snart ska "lansera" för allmänheten. Det är en reseblogg. Namnet jag ville ha fanns bara tillgängligt på just devote. Alltså sidan är bara för mycket. Jag vill ha en sida där jag kan skriva mina inlägg inte hundratals andra funktioner som jag inte bryr mig ett jävla piss om.
 
JAG SPYR PÅ DET. ÄCKLIGA JOBBIGA BLOGGVERKTYG!!!!!!
 
Jag älskar blogg.se och det är fan nästan så jag funderar på att ge mig angående namnet bara för att få använda blogg.se.
 
 



Saturday

Ska iväg på kalas i Tidaholm nu så bloggar senare!
Blev verkligen inte bra på någon bild jag försökte ta. Har i alla fall på mig en blus jag köpte för två år sedan på bik bok men aldrig har använt. Inte min stil precis men alltid bra med lite ombyte.
 
 
 
 
 



:(




Legenden!

Jag är lugn nu. Gårdagen var det sjukaste jag har vart med om, jag hade A L D R I G  I  H E L A  M I T T  L I V trott att jag skulle stå och prata med Ron Pope och hans bandmedlemmar. Jag trodde jag skulle på konsert och åka hem. Little did I know. Det är så häftigt och så ofattbart. Här sitter jag en fredagskväll och chattar lite casual med Ron Popes gitarrist, som jag brukar göra... ELLER?!?!?! Han är hur trevlig som helst.
 
Det blir svårt att toppa den här upplevelsen, det kan ni ge er fan på!
 
 



MITT LIV ÄR KOMPLETT

JAG SKRIKER, JAG SKRATTAR, JAG GRÅTER. JAG ÄR ETT PSYKISKT VRAK OCH JAG HAR ALDRIG VARIT LYCKLIGARE. MITT LIV ÄR KOMPLETT JAG KAN DÖ NU. KONSERTEN VAR MAGISK. JAG VAR FRONT ROW. BLICKARNA VI UTBÖT ÄR OBESKRIVLIGA. HANS RÖST HANS MAGI HANS SCENNÄRVARO. JAG GRÄT OCH JAG SKRATTADE OCH VI I PUBLIKEN ENADES I EN STOR EUFORISK STÄMMA. JAG OCH ANNABELLE BLEV BEKANTA MED DERAS STENCOOLA MANAGER. HON VAR SÅ HÄFTIG. JAG TRÄFFADE RON POPE, JAG PRATADE MED HONOM, VI SKRATTADE OCH JAG FICK ETT KORT MED HONOM. HAN SIGNERADE ALLA MINA SAKER. VI VAR KVAR EN TIMME OCH CHILLADE MED DERAS BANDMEDLEMMAR SOM VAR SÅ SKÖNA. JAG ADDADE EN AV DEM PÅ FACEBOOK FÖR ATT HAN VILLE DET OCH HANS KATT HETTE FRIDA. DE ÄR FRÅN LONDON OCH HERREGUUUUUUUD AAAAAAHHHHH JAG DÖR



Off we go

Nu bär det av mot Stockholm och Ron Pope. Blir en fyra timmars buss resa med Annabelle som precis kom på "men oj jag är ju åksjuk". Välplanerat... Vi är i Stockholm halv sex och då blir det snabba puckar för vid sju börjar konserten. Det blir intressant att fixa sig på så kort tid haha :D bloggar från mobilen så får inte in några bilder tyvärr!



Haha!

Common symbol for "I may make 2 sandwiches, not sure yet."
"Common symbol for "I may make 2 sandwiches, not sure yet"
 
KLOCKRENT!



Moment

Har ett moment här. Jag gråter och skrattar på samma gång. Jag tar studenten den 14 juni. JAG TAR STUDENTEN!!!!! Jag klarade det, jag är färdig, I made it. Jag har gått i skolan 24 terminer. Det är helt otroligt. Jag kommer vara klar. Jag har nått min första milstolpe i livet. Sedan börjar resten av mitt liv.
 
Och det känns helt fantastiskt. Men jag gråter endå för jag är fortfarande en liten tjej som leker med kompisar på gården och samlar på reklam i smyg. Jag är fortfarande en liten tjej som sparar på bussbiljetter som jag fått utav. Och jag är fortfarande hon som ville bli brevbärare men ändrade sig när hon fick reda på att då behöver man cykla i uppförsbackar. Jag är fortfarande hon som satt på biblioteket och läste böcker om stenåldern, bronsåldern, järnåldern och medeltiden medan de andra plöjde igenom Kitty detektiven. Jag är fortfarande den där envisa tjejen som bestämde sig för att lära sig allt om blåvalar för att vara med i Kvitt eller Dubbelt men sedan gav upp efter några sidor. Jag är fortfarande hon som fick 30kr i veckopeng och sprang fortare än vinden ner till affären och köpte Julia tidningen eller hon som stod länge i kiosken och valde noga vilket godis hon skulle köpa för den 20 lappen hon fick av sin pappa. Jag är fortfarande hon som försökte ge det taskiga killgänget två tior för att de inte skulle kasta snöbollar på mig på vägen hem till skolan. Och jag är fortfarande hon som fick det killgänget att få dåligt samvete och aldrig kasta på henne igen. 
 
Jag är fortfarande den lilla flickan men nu tar jag studenten. Jag klarade det. Det är nog inte många som förstår den ofantliga känsla jag känner. Jag trodde aldrig att jag skulle bli klar. Jag minns när jag gick i trean och tittade avundsjukt på de som började sexan för de var så stora. När jag började sexan så var niorna stencoola. Nu går jag i trean, jag är on top of the world. Under de tolv åren har jag haft med mig Becca. Under alla dessa år i nöd och i lust(haha) så har vi haft varandra. Vi har vart små och blivit stora. Och jag känner mig inte ett dugg äldre än första dagen i nollan. Vi har gått igenom allt! Och jag kan titta på henne ibland och känna mig som en stolt mamma. Tänkte på det nyss och började gråta. Hon är så stor och så vuxen. Vilken kvinna hon har blivit, men det har jag också. Det är bara så svårt att förstå.
 
Framtiden ligger vid mina fötter och det är dags att börja leva ut mina drömmar.
Den 14 juni börjar resten av mitt liv och jag kunde inte vara mer redo.
 



Hmmm

Jag kommer nog inte uppdatera så mycket den närmsta veckan nu. Jag har för mycket att tänka på och för lite tid. På torsdag åker jag till Stockholm för att ÄNTLIGEN se Ron Pope live på kulturhuset. Det ska bli så jäkla roligt!
 
Här får ni se en fin bild på mig. Ifall ni har glömt bort hur jag ser ut på en dag då jag faktiskt har brytt mig om att fixa håret och sminket haha!



Crush!

Jag trodde det inte var möjligt att bli ännu mer förälskad. Jag har vart head over heels för Eddie Redmayne sedan han medverkade i Pillars of the earth(Svärdet och Spiran). Ingen visste vem han var då. Sedan spelade han i My week with Marilyn. Jag åkte till Göteborg för att få se honom i rollen som Marilyns älskare. Han är så grym på det han gör! Igår såg jag honom i Les Misérables och fuck there's not turning back. HAN ÄR SÅ MAKALÖST VACKER OCH PERFEKT PÅ ALLA SÄTT OCH VIS. Harry Styles är inte ens i närheten av det sexappeal som Eddie sänder ut.
 
Han är rolig, smart, begåvad och så bra på att skådespela att det är läskigt. Jag hade aldrig förväntat mig att han kunde sjunga. Men herre jesus vilken pipa han har. Jag smälter till en pöl på golvet. Jag vill inte att han ska bli mer känd för det var roligare när han var min lilla hemlighet men han förtjänar det, och det ska gudarna veta! Les Misérables är nominerad till 8 oscars. 
 



Tröttsamt.

Det var hur mycket folk som helst på jobbet idag men det var skönt för då gick tiden fortare! Jag är dock väldigt trött. När jag precis hade stämplat ut på jobbet och kom upp i omklädningsrummet så fick jag så satans ont i magen att jag var tvungen att ligga ner en kvart. Försökte överleva resan hem men fy vad ont jag hade. Nu har det gått över i alla fall. Ska packa grejer nu eftersom jag sover i stan imorgon. 
 
Ciao!
 
Bästa bilden!



Work!






Mystery

Det kommer förbli ett mysterium hur man inte kan attraheras av den här mannen. Han är out of this world.
 
Tumblr_mfytaaqf841s26vxao1_500_large
Tumblr_l7zjh5mkh01qci06eo1_500_large
 



Jahaaapp

Hela den här kvällen har bestått av att vänta på att klockan blir "okej att gå och lägga sig" tid. Vilket det är nu. Jobbar imorgon och på söndag. Ska på Django Unchained med några från jobbet på söndagkväll. Det ser jag fram emot!
 
Sov gott!
 
 



Les Misérables

Det här är det sjukaste jag har vart med om. Jag är helt euforisk. Jag bestämde mig spontant för att gå och se Les Misérables efter skolan idag då jag slutade väldigt tidigt. Jag gick själv och jag ångrar inte det en sekund. Les Misérables är den mäktigaste film jag har sett. Den är så ofattbart bra. Jag saknar ord, jag är helt tagen. Känslorna, skådespelet, sången och människorna är helt utom denna värld. Jag är omtumlad. Den är så mäktig och så kraftig att jag rös konstant och fick gåshud. Det borde inte vara möjligt att bli så är påverkad av en film. Jag ville skratta, gråta, skrika och tjuta på samma gång. Men den största känslan var lycka. Jag blir lycklig av musikaler. Vissa tycker inte alls om det men för mig är det det bästa som finns. Jag kommer alltid att vara ett musical theatre kid.
 
Vem kunde ana att Hugh Jackman hade en så mäktig röst?
Vem kunde ana att Anne Hathaway sjunger som en ängel och fick mig att kämpa för att inte explodera i tårar under "I dreamed a dream"?
Vem kunde ana att Amanda Seyfried har en så fantastisk röst?
Och att Russel Crowe inte bara är snygg utan sjunger rent?

OCH VEM KUNDE ANA ATT MIN ÄLSKLING EDDIE REDMAYNE OM MÖJLIGT KUNDE BLI ÄNNU SEXIGARE ÄN FÖRUT MED SIN SAMMETLENA RÖST???? JAG KLARAR INTE AV ALLT DET HÄR.
 



Ugh




Hotell

Sitter och väntar på att min hotell lektion ska börja. Är inte supertaggad men det är jag väl aldrig haha. Har inga speciella planer för dagen så det blir väl att åka hem efter skolan och göra ingenting som vanligt.
 
Myser i min Ed Sheeran tröja idag.



Såhär kan man va.

Idag har det vart lite action. Skolan bidrog inte så värst mycket till temat action men sen hände det. Dun dun dun. Jag, Emilia och Johanna tänkte dra till Bongo(pub/nattklubb/hak) och ta några drinkar. Påväg hem så hoppade jag av i centrum och tog mig en sväng förbi biblioteket och Ica. Sprang in på Studio H och bokade tid för håruppsättning och make-up innan balen den 23 maj. När jag kom hem så hade jag fått en avi till posten och det var min efterlängtade Ed Sheeran hoodie som jag väntat på :D den är supermysig! När jag stod i köket och fiffilurade så plingade det på dörren. Då var det ett postbud med min balklänning. DEN ÄR SÅ SANSLÖST JÄKLA FIN ATT JAG VILL GRÅTA <3 lägger ut en bild när jag får en bra som gör klänningen rättvisa. När jag hade duschat och stod i underkläder så plingade på dörren igen. Blev jättepaff när det var Evelina som inte skulle följa med men hon ändrade sig som tur var! Men det blev dock ingen utgång tyvärr efter lite hinder. Jag och Eve kollade på The Hunger Games istället.
 
Rätt go kväll endå. Nu väntar jag på att Geordie Shore ska börjar och imorgon har jag sovmorgon, high five!
 



Boriiiiing!

Sitter i skolan och filosoferar. Läser en "bok" på internet som bara släpps med ett kapitel i taget. Jag hade tur att de 46 första kapitlena redan var utgivna men nu har jag väntat i över 4 veckor på nästa kapitel och idag släpptes det. HERREJÄKLAR vad bra det var. Kan inte vänta tills nästa. Den heter Dark och handlar om ett förhållande mellan Bo och Harry (hehe favoritnamnet). Harry är en boxare som har förbjudits att tävla för att han är för våldsam och stark för sin viktklass. Han är överbeskyddande och drar sig inte för att smälla till en och annan jävel. Han och Bo inleder ett förhållande som ständigt är spännande och laddat.  ALLTSÅ DET FINNS INTE EN PERSON(tjej) SOM INTE FALLER FÖR DEN HÄR BOKEN.
 
 
 



Kolla på tv!

Ska lägga mig i sängen och kolla på Geordie Shore nu. Det hade premiär igår och jag har nog väntat i ett halvår på premiären, är för lat för att ladda ner haha. Det är precis samma koncept som Jersey Shore fast det utspellar sig i Storbritannien. Alla deras spektakel och fyllor är så befriande att titta på. Det är en annan del av vardagen. Och deras dialekt är ju underbar.
 



Hihi

Jag är fjantigt glaaaaaaad!!! Och jag kan inte berätta varför eftersom det betyder otur(I min ocd hjärna)! Men shittans my god vad exhalterad jag är. Håller tummarna för att det går vägen :D
 
Photo: Smile!



Last couple of days

 
Testade drinkar på Bartekniks lektionen idag. Kom nog upp i 12 st. Dry Martini, Tequila Sunrise, San Fransisco, Blue Hawaii/Swimmingpool, Appletini, Frozen strawberry daquiri, Rom och Cola, Margarita, B52, Rosa Pantern och någon mer som jag inte minns namnet på. Skitbra, nu vet jag vad jag ska beställa på krogen nästa gång.



Tankar

Det är mycket som snurrar i huvudet. Jag kan inte riktigt reda ut det. Jag är besviken på mig själv. Det är en kvävande känsla, besvikelsen. Den upptar alla mina tankar och tränger ut i tårkanalerna. Men jag ska inte gråta, jag är bättre än så. Jag gjorde inte tillräckligt bra ifrån mig och fick inte det betyg jag ville. Det är som ett slag mot magen och jag kan inte andas. Jag var förberedd, jag vet hur dåligt jag gjorde ifrån mig på de två proven men jag kan inte undgå att bli fullkomligen asförbannad på mig själv. Varför gjorde jag inte bättre ifrån mig? Hur är det ens möjligt? Ny lärare är det också, hon vet ingenting om mig. Hon känner mig inte. Hon vet inte hur jag kan skriva. Vilka texter jag kan skapa. Hon ser bara svart på vitt vilken vidrigt dålig text jag har skrivit. Hon vet inte att jag kan mer. Hon är nöjd. Jag vägrar ta studenten med ett VG i svenska. Jag vägrar! Jag kan mer och jag är bättre än så. Men hon är nöjd? Hur fan kan hon vara nöjd. Jag har aldrig fått vg på en svenska uppgift som jag kan minnas. Svenska är mitt ämne, det jag är bäst på. Endå failade jag så stort. Och gudarna ska veta att många av ni som läser gottar er just nu och tänker "äntligen!". Gotta på ni. För nu jäklar är det krig! Jag ska ha MVG och jag vet att jag kommer att förtjäna det.



Så häftigt!






Glamour

Jag har på mig ett par mjukisbyxor som inte har tvättats på flera veckor. En tröja full med katthår. En odör som Pumbas fisar. Ett hår som ett fågelbo. En andedräkt som fick dinosaurierna att dö ut. Ett ansikte lika glansigt som modellernas hår i Schwarskophf reklamen. Jag är fit for fight helt enkelt!
 
Men en häftig sak som fick mig att heeeeeeeeelt flippa ut. Jag hittade mitt gamla twitter account från 2009. Jag var sååå söt btw!. Jag har 14 followers på det accountet. Barack Obama är en av dem. Han har 25 miljoner följare och följer 600 tusen. Jag är en av dem. Vilket är heeeeelt crazy. Att jag inte minns detta?????? 
 
Postar en bild i nästa inlägg!
 
 
 
 



Ready set go!




Waka waka

EHH EHHH! 
Jag är så trött och så ickepepp på allt. Vad ska jag göra med mig själv? haha. Ska packa ihop mina grejer nu och dra mig till pappa. Det blir en lugn utgång ikväll med Eve och Emilia. Jobbar brunch imorgon på Spira så måste vara pigg i huvudet. Skulle jobba söndag egentligen men de ringde och sa att det behövs inte, SÅ SKÖNT! Sova sova sova sova sova.
 
Tack för att ni endå klickar in här och läser.
 
 
 
 
 



Twitlonger

Här är en twitlonger jag skrev tidigare. Den är inte helt grammatiskt korrekt, är för lat för att fixa det. 
 
There is one thing I've noticed during the past couple of months here on twitter and Instagram. I haven't really interacted with people on these two social sites before. I've just been an observer. But what I see is something that is not surprising and unique but well worth mentioning. Girls are so insecure about their bodies. It's just something you're supposed to be while your publicly adore other girls bodies. I thought we had come much further in this matter, but twitter and Instagram has proven me wrong. Not a single day goes by without a tweet or picture describing flaws and hate. I often see "Okay so here's a pic of me, no hate please. Deleting soon". Just the fact that these girls has to worry about getting hate makes me want to puke. And what is it about "deleting soon"?. I interpret it to be an excuse. You want to post a picture of yourself but you're afraid of getting rude comments. So to shake it off a little you kind of excuse your whole existence so it won't feel as bad if someone post a nasty comment. It's a picture not a criminal offense. Keep the picture, don't delete it. Don't be ashamed of who you are. Don't be ashamed of your look. 

Now i'm getting real upset. As I said I used to be an observer. I still am. I saw a tweet today, it had a picture attached. The words were "I've come to realize that I'll never be happy with my body". STOP HATING YOURSELVES! It's not about having a body that you love, it's about loving the body that you have. And you have to accept your flaws but that doesn't mean you have to be unhappy. Don't spend life hating on something that your whole existence is built upon. Do you girls understand what kind of life that is? 

I grew up in Sweden. And after 19 years I can proudly say that we have come a long way. There are campaigns and lectures about insecurities and how to stop hating yourself. I have never seen anyone publicly commenting rudely about another womans body. We shouldn't have to worry about getting them. We are beautiful!

I personally think that everyone is beautiful. I am beautiful, I love my body and I love myself. And I'm proud to say that. There is no reason for me to not be. I once felt insecure about being too skinny. But I gave these thoughts up. I sent them down the trash bin. This is me and this is who I am. Take it or leave it. I will never ever apologize for my existence, yu shouldn't either.

There is more to life. You are beautiful. Tell the world I said that!



Silly

Jag tycker min skärmsläckare är astuff!
Eller hur?
 
Embedded image permalink



Instagram






Jösses!

Alltså jag har typ bloggdiarré idag. Jag har skrivit över 6 inlägg. Vas happeniiiin???
Var inne på en sida som heter www.urbandictionary.com och sökte på mitt namn( ni måste testa!)
 
Det här var förklaringarna:
 
FRIDA
- An adorable girl, who likes parties, drinkin' & quite enjoys drugs. A girl who deserves alot more than the shit shes been through. She may talk to lots of guys becuase she is a bubbly person but only loves one guy. she usally has a nice body but a beautiful heart thats just waiting to be loved. A extremely fun person that is down for anything. She dosen't trust alot, so you'll have to gain her trust.
 
-Very cute girl that likes tequila. You can say that's a really frida when you see a hot girl.
 
HAHAHAHA!
 



Bilden säger allt!




Kul på lektionen idag.






Fasiken då!

Och däääääääääääär tappade jag fokus på historian. Är det inte helt otroligt? Tappar fokus direkt.
This is not meant to be. 

Jag måste bara ta det här inlägget och tillägna det till alla fantastiska saker jag ska göra det här halvåret. 
  • Ron Pope konsert
  • Island 1 månad samt fyra veckors typ ledighet.
  • Köpenhamn
  • One Direction konsert
  • Balen
  • Studenten
  • London
Sedan har jag ingenting planerat förutom jobb. Tanken är att jag ska jobba ett år. Jag vet vad jag vill utbilda mig till, jag vet bara inte när tiden är rätt. Jag behöver ta ett sabbatsår först.



Vackert.

Den här låten får mig till tårar varje gång. Den är så vacker och fylld med smärta.
Lyssna, ta din tid! 
 
Oh if you could see me now 
(Oh if you could see me now) 

It was February fourteen, Valentine's Day 
The roses came, but they took you away 
Tattooed on my arm is a charm to disarm all the harm 
Gotta keep myself calm but the truth is you're gone 
And I'll never get to show you these songs 
Dad, you should see the tours that I'm on, 
I see you standing there next to Mom 
Always singing along, yeah arm in arm 
And there are days when I'm losing my faith 
Because the man wasn't good he was great 
He'd say music was the home for your pain 
And explain, I was young, he would say 
"Take that rage, put it on a page 
Take the page to the stage 
Blow the roof off the place" 
I'm tryna make you proud 
Do everything you did 
I hope you're up there with God 
Saying that's my kid 

I still look for your face in the crowd 
Oh if you could see me now 
(Oh if you could see me now) 
Would you stand in disgrace or take a bow 
Oh if you could see me now 
(Oh if you could see me now) 

If you could see me now would you recognise me 
Would you pat me on the back or would you criticise me 
Would you follow every line on my tear stained face 
Put your hand on a heart that's was cold 
As the day you were taken away 
I know it's been awhile but I could see you clear as day 
Right now, I wish I could hear you say 
I drink too much and I smoke too much dutch 
But if you can't see me now that shit's a must 
You used to say I won't know I will until it cost me 
Like I won't know real love till I've loved then I've lost it 
And if you've lost a sister, someone's lost a mom 
And if you've lost a dad, then someone's lost a son 
And they're all missing now, and they're all missing now 
So if you get a second to look down at me now 
Mum, Dad, I'm just missing you now 

I still look for your face in the crowd 
Oh if you could see me now 
Would you stand in disgrace or take a bow? 
Oh if you could see me now 

Oh... Oh... 
Would you call me a saint or a sinner? 
Would you love me a loser or winner? 
Oh... Oh... 
When I see my face in the mirror 
We look so alike that it makes me shiver 

I still look for your face in the crowd 
Oh if you could see me now 
Would you stand in disgrace or take a bow? 
Oh if you could see me now 

I still look for your face in the crowd 
Oh if you could see me now 
Would you stand in disgrace or take a bow? 
Oh if you could see me now 

Oh... 
You could see, you could see me now 
(You could see, you could see me now)



Historia

Har satt twitterförbud på mig fram tills klockan sju ikväll. Jag måste göra mina historia uppgifter till provet nästa vecka. Man får har med sig sina anteckningar så det krävs inget plugg egentligen vilket är SÅ skönt.
 
Har sovmorgon imorgon och börjar inte förrän klockan 12.00 och PRAISE THE LORD I NEED THAT SLEEP!



Ballooooong




Wednesday tjohej!

Sämst rim i rubriken jag vet. Har faktiskt inget inspirerande eller intressant att skriva om tyvärr. Har samhällskunskap och det är meningen att vi ska göra instuderingsfrågor, bahahaha!
 
Jag gör allt annat istället.
Ciao!
 



Back to school.

It is painful. 
Kom till skolan och ville genast hem. Skolan bara osar negativitet. Det ska bli så skönt att bryta med skolan och Jönköping helt i framtiden. Jag har mått så bra under jullovet. För då har det vart på mina villkor. Inte skolan och inte eleverna som går där.
 
Tanken på skolan får mig att vilja klösa ut mina ögon. Fyfan för den. Jag trodde aldrig att jag skulle sluta tycka om skolan, när jag var yngre så älskade jag den. Helt ofattbart nu.
Såhär såg jag i alla fall ut minus tofflorna.
 



Hhahaha!!




HAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

JAG KLARAR INTE DET HÄR HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BÄSTA VIDEON NÅGONSIN. ALLTSÅ HERREGUD HAHAHA <3
 
NÄR LIAM SPRINGER BAKOM MOTORCYKELN ELLER NÄR HARRY HÅLLER FÖR SINA FYRA BRÖSTVÅRTOR(HAN HAR 4ST!!) ELLER NÄR NIALL BARA ASGARVAR I BAKGRUNDEN OCH ÄR SÅ JÄVLA SÖT. ELLER NÄR ZAYN VERKLIGEN BJUDER PÅ HELA SIG SJÄLV GOODBYE "THE MYSTERIOUS AND SHY ONE" RYKTET. HAHA JAG ÄLSKAR DE HÄR FINA UNDERBARA IDIOTERNA <3
  



Värt att fundera över!

Idag sminkade jag mig för första gången i mitt liv. Mamma sa att jag var för ung för det, men foundation och kajal är ju ett måste nu för tiden. När ska mamma växa upp? Dessutom fick jag en kyss av den snygga killen på lekis idag. Han sa att han tyckte jag var sexig, vad nu det betyder. Imorgon ska jag och min kompis testa att röka. Jag har hört att det ska vara såå coolt! Till helgen ska jag supa mig full, det är tydligen det man ska göra på helgerna! Helst ska man spy också, det är ett tecken på att man dricker bra. Jag funderade även på om man skulle låna mammas BH och stoppa upp på festen. Jag har ju inte fått några bröst än, men det skulle fylla ut min klänning lite bättre.

P.S Jag vill bli av med oskulden NU, det är ju pinsamt annars! D.S




Wtf?

Något har hänt med min stilmall och jag har ingen aning om vad. När man bläddrar ner på bloggen så blir det som en grå ram runt inläggen. Jättefult!! Hur får jag bort det?
 



Scream and Shout.

Mitt huvud exploderar snart i tusen bitar av migrän. Och spyr nog upp mina inälvor också. Blaaaaaaaaaah!!!
Sitter och försöker trixa med min externa hårddisk. Det är helt sjukt vad mycket skit jag har på den. Över 50 000 objekt. Försök själva att rensa och organisera där liksom.
 
Var i Mullsjö idag och åt tacos och pratade i några timmar. Nu sitter jag och taggar inför One Directions nya musikvideo som släpps klockan 21.00! 
 
 



Bara 3 timmar kvar!!!




Surprise!

Känner mig som en redig daredevil! Har suttit och bläddrat runt på diverse balklännings sidor på internet hela kvällen. Hittade en klänning som jag fastnade för rejält och den var jäkligt billig. Tänkte att jo men den beställer jag nu i veckan. Men så gick jag in nu och kollade på den igen och såg att Shit! det är bara 8 timmar kvar på rean. Eheh. Så jag köpte den precis. Det får bära eller brista och brister det så är det skit rent ut sagt men 1300kr är inte jättefarligt endå. Men den är beställd efter mina mått så förhoppningsvis så kan de räkna. 
 
Den ska levereras innan januari är slut så jag lägger ut en bild på den då. En ledtråd är kungsblå!
Nu ska jag sova för imorgon blir det att åka till Mullsjö och äta tacos.
 
Godnatt!
 
Jag vet att jag är oemotståndlig!



Hähäh

Inte för att skryta eller något menneeeee det där är Niall Horan's(One Direction för er n00bs) kusin :D



Hell yeaaaaaaah!!!

Resan är bokad! Dissar midsommar i Sverige och firar den på The Lion King i London. Är i extas, helt hyperaktiv!!!!! VI SES IGEN ÄLSKADE STAD <3
 



Mardrömmmm

Jag känner mig superstressad över balklännings jakten. Det tar 3-4 månader att få in en klänning. Jag måste bestämma mig inom en vecka typ. Vill verkligen ha klänningen i de föregående inläggen men har inte råd med det priset. Lite för saftigt tycker mamma :(



Drömklänningen 3840 kr





Sweet Dreams!








omgggg

Hallå 49 unika besökare, vad är ni för människor?? Jag skrev ett inlägg om en balklänning. Jag kan inte låta bli att älska er ibland alltså haha :) <3 Har flyttat in hos Becca för helgen. Vi kallar oss för Agda och Ragnar. Vi är som ett gift par så lika bra att döpa oss därefter. Vi kollade på filmen LOL i eftermiddags och grannarna måste trott att vi hade sex med varandra så högt som vi stönade åt Douglas Booths enorma sexappeal, killen är ju inte mänsklig. Linda och Tilde har vart här hela kvällen. Vi dansade och spelade in fula videoklipp till CakeMakers masterpiece. Kvällen slutade med lite hemligt sångskrivande, woho!!
 
En del av kvällen var dock inte alls rolig blev deprimerad och hade dödsångest. Liam Payne, Louis Tomlinson och Andy Samuels (de två förstnämnda är med i One Direction för er n00bs) var i Sverige på hemlig blixtvisit över dagen och mitt hjärta sprack i tusen bitar, eheh. 
 
Ska jobba imorgon men nu ska jag hoppa i säng med min fina Ragnar. 
Godnatt och Ciao allihopa!
 



Promdress!

Var ute på balklänningsjakt idag med mindre framgång. Var på tre olika butiker som ligger i Jönköping. Ella brud och fest, Kristina "någonting" och Diamar brud och fest. Ella och Diamar var lätt de bästa. Jättesnälla tjejer som hjälpte mig att prova och även mäta mig så att storleken blev bra. 
 
Problemet jag nu står inför är att jag är storlek 00. Det motsvarar ungefär storlek 32. Då är bysten 30cm, midjan 24 cm och höfterna 30. Jag har dock bystmått 27 så vad för klänning jag en köper så måste jag sy in lite tyvärr.
Som sagt problemet är storlek 00. Tjejen på Diamar sa att förra året sålde hon bara två stycken 00or. Det är ovanligt att någon är så liten. TYDLIGEN. Varken Ella eller Diamar hade några 00or inne så jag får kolla på internet och så får de beställa in. Blir lite frustrerad för det tar någon månad att få in en beställning. Så jag har bråttom nu eheh.
 
Hittade i alla fall ett par fina som jag var intresserad av. En var verkligen klänningen med stort K. Så jäkla fin men den var för dyr.
 



Men va?

Gick in och såg att jag hade 26 besökare, och då har jag inte uppdaterat idag. Vas happenniiing? haha.
Är som sagt med Issa och hennes dotter Nicole. Vi är trötta och sega och lyssnar på Ed Sheeran.
 
Mer intressant än så var det inte!
 
 



<3




Chillidill

Chillar med min pärla :D <3



Ehm

Tvätta sängkläder snart eller? :P
 



Näääämeeeen!

Hähähähä
 



Cravings!

Jag är så jäkla sugen på att köpa den! Ska jag? Ska jag? Ska jag? Ska jag?
 
Tree Hoodie Athletic Grey



Ursäkta mig medan jag fullkomligen smäller av.

 



Det jag brinner för!

Just nu sitter jag och gör det jag älskar mest. Känslan och euforin som infinner sig är som en drog! Jag sitter och planerar resan till London med min pappa och hans flickvän Anki. Jag är i mitt esse. Jag har ansvaret och jag sitter och knepar och knåpar för att få de bästa priserna. Inga turistfällor här inte! Lite har jag lärt mig i skolan hehe.
Det finns inget bättre, jag skulle kunna sitta och göra sådant som det här hela dagarna. Adrenalinet pumpar innan betalningen är genomförd och sedan spänningen och nervösheten, kommer något gå fel? Har jag antecknat ner alla viktiga saker som står i det finstilta längst ner på sidan? Är allt 100% nu? Jag vet hur jag satt sist jag skulle till London och för att inte tala om Glasgow när jag var världen rookie. 
 
I FREAKING LOVE IT!!! 
 
Wohooo jag och pepsiburken kommer ha roligt ikväll. Även fast jag har ett hostel klart att bo på så kan jag inte låta bli att undersöka alla andra hostel ut i knutspetsarna haha.
 
Helt klart bästa pepsireklamen!



Farewell

Ska gå och lägga mig nu. Hoppas på att jag är frisk imorgon för jag har inte vart lika sjuk idag. Jag är mest fascinerad över hur mycket snor min kropp kan producera. Helt sanslöst!
Imorgon åker jag till Nässjö och ska hängelihänga med Belle hela dagen. Vi ska fika och så :D
 
Bild från min 18års fest.



xx




Hoppsansa!

Har helt glömt bort att berätta vad jag fick i julklapp. Jag fick så jäkla bra presenter, är jätteglad! Kommer använda alla flitigt.
 
En lista på det jag fick.
  • Tomte+tomtemor prydnad
  • Peter Jöback bok med en tillhörande skiva
  • Signerat Peter Jöback album+ "I love musicals" disktrasa
  • One Direction bok+ t-shirt
  • 2400kr
  • TV+DVD+hdmi kabel
  • Christina Aguilera parfym+body lotion+shower gel
  • Bild av fina Elinpelin inramad
  • Öronhängen
  • Partytop
  • Underkläder
  • Bok om 1000 ställen att besöka innan jag dör
  • Fritidskort
  • Fjärrutlösare till kameran
  • Linne
  • Deodorant
  • Kökskniv
  • Skärbräda
  • Iphonevantar
  • Julpysselbok
  • Smyckesskrin
  • Lasse Åberg julkula
  • Biobiljetter+ Godiskorg
Jag är jättetacksam!



Nyår

Mitt nyår i punktform.
  • Jag satt på en Netto parkering bakom en container och kissade. Det gjorde inte ni!
  • Sjöng all mmmm bopppelibopp i MMMBOP med Hanson.
  • Utförde Macarena dansen exemplariskt.
  • Åt Ceasar sallad.
  • Dansade till bra musik.
  • Satt still till pissdålig musik.
  • Shottade tequila
  • Blåste i tutor
  • Kollade på fyrverkerier
  • Cruisade runt i en bil
  • Nyårskyssade Becca, nyårskyssade hemlig.
  • Skrek så att halsen värkte
  • Tog massvis med kort
  • Tröståt chips i en soffa
 
 
 
 



Gott Nytt År!!!!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!