Monday

Vaknade oerhört utvilad imorse faktiskt! Är sjukt taggad på onsdag då vi åker till Danmark och Tysklaaaaaaaaaand.
Ska bara kötta morgondagen så är jag på gång sedan.
 
Tänkte kolla på "Du gör mig galen" nu. Min första tanke var att plugga men sedan tänkte jag "äh fuck it". 
Bild från Islandet.



Okunskap och rädsla för något annorlunda.

Jag har ännu en gång fördrivit min tid med att läsa diverse artiklar på aftonbladet. Majoriteten är Justin Bieber relaterade. Jag har skrivit ett inlägg om detta förut men jag tror det här behövs uppmärksammas ytterligare.
Jag läste en krönika av Zandra Lundberg där hon beskriver Bieber hysterin som sund- inte konstig. I kommentarfältet är det många som motsätter sig detta och beskriver hysterin som "masspsykos, grupptryck, dumt beteende, förlorad generation" osv.
 
Jag kan inte låta bli att jämföra detta med hur jag själv känner. Jag är en directioner. Oftast håller inte directioners och beliebers sams men jag har personligen ingenting emot dessa beliebers. Att jag är ett hardcore One Direction fan är inget jag skyltar med öppet då jag inte känner något behov av detta. Men jag vet att jag skulle vara minst lika hysterisk om jag fick chansen att träffa mina idoler. Jag skulle bli hysterisk av tanken på att jag kanske kommer att få se dem runt gathörnet. Jag kan utan problem relatera till de här tjejerna vars liv upptas av Justin Bieber eller någon annan stor stjärna. Jag har haft många sådana perioder. Ett tag kretsade mitt liv kring High School Musical. Sedan hade jag en period med Jonas Brothers. Nu har jag en period med One Direction. Jag är 19 år och trots dessa hysteriska perioder av mitt liv så fungerar jag helt normalt. Jag är inte "förlorad" som många vuxna människor påstår de här tjejerna vara. Jag kan snarare titta tillbaka på mina yngre år som lyckliga. Jag var lycklig och jag stod för något. Jag hade en trygg, fast punkt i mitt liv. Jag kan tycka att det är något positivt. Det finns många som precis äntrat tonåren som är osäkra på sig själva och inte riktigt hittar en plats i samhället. De driver runt och börjar göra dumma grejer. Jag hade alltid HSM eller Jonas Brothers att fokusera på. 
"If you don't stand for something, you'll fall for anything."

Jag är en normalt fungerande 19åring som jobbar, går i skolan och har stora framtidsplaner. Jag vet vad jag vill göra med mitt liv och jag vet hur jag ska uppnå det. Jag kan inte låta bli att fundera över om det är lite tack vare dessa idoler som jag har haft. De har inspirerat mig som ung, de har skänkt mig glädje och hopp. De har givit mig tron om att allt är möjligt. Jag har vägrat ge upp. Vad spelar det för roll att One Direction råkar vara en enormt stor del av mitt liv?
 
Vuxna människor har mycket att lära utav dessa ungdomar. De står för något och de har miljoner, kanske miljarder andra fans med sig. De har en samhörighet som de flesta vuxna aldrig någonsin kommer att få uppleva. Jag är en directioner, jag har vänner över hela världen. Du som bitter vuxen pratar kanske med grannen två hus bort på sin höjd!
 
 
 



Lesbi honest!

Girlcrush!
 
Tumblr_mgwoskejcw1rhkt7so1_500_large
Tumblr_mkwb8mb3f21rf6058o1_500_large
Tumblr_mj8wnddrbb1rkumwbo1_500_large



Jahaja..

Det enda jag gör är att göra skoluppgifter, jobba med balen och jobba på mitt jobb. Finns ingen tid för inspiration eller blogginlägg. Sjukt intensiv period! På onsdag åker jag med familjen till Danmark och Legoland, jag är sinnesjukt taggad på det. Vi ska även förbi Tyskland lite snabbt. Kommer bli skönt med ett avbrott nu! Jag är hemma på lördagen och sedan på onsdagen åker jag till Stockholm med mina bruttor och går på konsert. Så jäkla nice :D har inte förstått än att jag ska få se mina män in real life.
 
Idag har jag jobbat och nu ska jag försöka göra något värdefullt av de sista timmarna på detta dygn.
Ciao :)
 
Fick mitt signerade Little Mix album häromdagen. Det är helt sjukt att jag rör ett objekt som de själva har vidrört.
Embedded image permalink
 



iPad bloggar

Testar att blogga från paddan. Haft en sjukt lång dag idag, shoppade på bikbok rean idag och fyndade en grön jumpsuit och en fin blå bikini. Hade lektion ochsedan satt jag och Emilia i skolbiblioteket i 5 timmar och fixade med inbjudningar inför balen. Vi var bara två så det var inte så effektivt. Är astrött och ska sova strax.




Whaaaaaaat?

Holy crap! Har inte kikat in på bloggen på ett dygn och nu ser att jag hade 57 unika besökare igår. Anledningen tror jag är för att jag länkade till ett inlägg via Aftonbladets kommentarsfält. Riktigt otippat att så många endå klickade sig in på bloggen.
 
Jag är ÄNTLIGEN färdig med min projektrapport! Lyckan är obeskrivlig. Nu har jag bara tusen till uppgifter kvar att göra men det löser sig haha. Betygen sätts vecka 22 och de flesta deadlines är vecka 20. 
Min familj har skaffat en Ipad och den är så rolig. Tar ohälsosamt många bilder.
 
 
 



Blir många inlägg nu!

 
Det här är också ett intressant ämne jag gillar att diskutera kring. The Beatles är "the band" av alla band som någonsin har funnits. Det är en självklarhet hos de flesta. Inget slår deras musik. De var först i sin genré och blev megapopulära. De hade en enorm fanbase över hela världen och deras musik toppade alla listor. På den tiden fanns det inte sociala medier på samma sätt som idag och de hade väldigt få konkurrenter. De representerade något nytt och fräscht, 
 
Men vem är det som har bestämt att The Beatles är oslagbara? Vem har gjort det till en hädelse att jämföra dem med ett band som etablerat sig inom musikvärlden idag? Varför är det just deras musik som är den allra bästa?
Median och samhället spelar givetvis en stor roll även här. "Det bara är så liksom, de är bäst". Är historian verkligen alltid bäst?
 
Men om vi nu tar och tittar på vad vi står inför idag så är det One Direction och Justin Bieber som är extra stora inom musikvärlden. Där det idag är sanslöst stor konkurrens till följd av den sociala medians rasande utveckling. De har enorma skaror fans runt om i världen. Deras musik toppar listor och de säljer som smör i solsken. Om vi ska jämföra så är de faktiskt i samma höjd som The Beatles. Självklart höjs arga röster kring detta "huuuuur vågar ni ens jämföra, skäms på er". Men vad säger att inte vi kommer sitta här om 50 år och skälla på våra barnbarn när de jämför något uselt band med vår generations One Direction? 
 



Sena timmar.

Jag har suttit och bläddrat runt lite på aftonbladet, har strö läst några Justin Bieber artiklar och jag blir helt förfärad. Vi lever i ett samhälle där media har individen i ett starkt grepp. Media berättar för oss vad vi ska värdesätta och bry oss om. De berättar för oss vad som är nyhetsvärde, vem som är oskyldig och vem som vi ska lägga skulden på. Som individer sitter vi där som dockor och bara nickar. Robot lika.
 
När man läser i kommentarsfälten på Aftonbladet så ser man vuxna människor. Allt från 20åringar till 50+ som skriver sarkastiska, elaka, dryga och rent hatiska kommentarer gentemot Justin Bieber. "Han har ingen talang, han är korkad, helt utspårad, knarkare, jävla tönt, idiot, slyngel yada yada yada" är bara en bråkdel av vad man kan läsa. De som kommenterar hejar på varandra med ytterligare dryga kommentarer. De nervärderar hans fans som om de vore en art med mindre hjärnkapacitet än de själva. De räknar upp argument som är direkt tagna från tidigare publicerade Justin Bieber artiklar på aftonbladet. Artiklar som i sig är skrivna utav en vuxen som medvetet vinklar orden och texten så att den framstås som något förlöjligande. Artiklarna skrivs för att väcka en känsla inom läsaren, en känsla som författaren helt har som mål att väcka OCH att behålla. För att en negativ artikel säljer mer än en positiv. En person som ställer sig starkt emot Justin Bieber eller vilken annan känd person som helst har ett inre behov av att spä på sitt "hat". De vill bekräfta att han faktiskt är dålig och värdelös, det här behovet står tidningarna klara att tillfredsställa. 
 
Men tillbaka till kommentarsfälten. Jag är inte själv ett fan av Justin Bieber, jag tycker inte om hans musik eller hans produkter men jag respekterar honom som en människa.Men det sitter alltså vuxna människor som på allvar behöver hävda sig själva med att spy hat mot en 19årig kille. Det spelar ingen roll om han är känd eller inte, det vidriga är att vuxna människor tycker det är ok att göra detta. De förklarar gärna också att Justin Biebers fans är hjärndöda små idioter. Vad de inte tänker på är att de är fortfarande barn de flesta utav dem. Kan vi som vuxna verkligen klandra en 12åring för att den är mer exhalterad över Justin Biebers nya platta istället för den stundande finanskrisen? Det är en vuxensak som vi kan fortsätta pyssla med och jag tycker vi kan låta de som fortfarande är barn få pyssla med de som faktiskt hör till barndomen. Alla generationer har haft ett stort musikfenomen med många fans. ABBA, Beatles, Roxette, Westlife, Hanson, One Direction, Justin Bieber you name it!  Glöm inte att ni också har vart unga en gång i tiden. Ta inte ifrån Beliebers det som tillhör barndomen bara för att ni själva växte upp.
 
 
Tumblr_mbq5ojfiqy1qelgc4o1_400_large
 
 
 
 



Utbildning

Sitter och gör en utbildning som heter Säker Vardag. Det är en gratis utbildning för anställda inom besöksnäringen. De ska göra utbildningen i skolan imorgon men jag kan inte komma tyvärr. Den är rätt intressant faktiskt och jag lär mig mycket.
 
Alla kan göra den på www.säkervardag.nu



Student!

Craaaaaazy days! Springer mellan möten och lektioner. Skriver på projektraporten så fort jag får tid. Gör läxor mellan andetagen och ja ni förstår min poäng. Sjukt intensiva veckor nu kan jag lova.
 
Nästa vecka jobbar jag torsdag, fredag, lördag och söndag. Veckan därpå åker jag till Danmark och Legoland i fyra dagar för att knappt hinna hem innan jag drar till Stockholm och går på One Direction konsert. Sedan är det full rulle fram tills balen. SEDAN kan jag andas ut haha!
Blir nog lite knaper uppdatering.
 
Jag var och hämtade ut min studentmössa igår och jag var hetl euforisk. Den är så fin och nu känns det verkligen på riktigt. 35 dagar i skolan och 55 dagar totalt kvar nu!



Drömma går ju!

Ni vet, det finns vissa grejer som man verkligen verkligen tycker är sååå snyggt men man vet att man aldrig kommer att lägga pengar på det? Det här är ett sådant inlägg.

Väskan är härifrån
Minnetonka skor här
Och de sista skorna härifrån
 
 



Ugh

Jag får spunk!!! Det är helt otroligt hur en skola kan vara såhär efterbliven.
Har jobbat med mitt projektarbete hela dagen men har inte blivit mycket klokare eftersom vi har fått två häften med snarlik information men de är skrivna i två helt olika tidsformer vilket gör att jag inte kan avgöra i vilken tisdform min rapport ska vara skriven i. UNBELIEVABLE!
Jag borde fan ha en direktlänk till mina lärare så jag kunde ringa dem precis när jag vill.
 
Kommer sitta här hela natten och slita mitt hår. Jag var nära på att ta sönder ytterligare en bok men hejdade mig själv.
 
Bild från i måndags!



Onsdag

Det har inte vart en jääätte effektiv dag precis men lite har jag hunnit med! Vaknade helt död vid halv tolv och gjorde smoothie och åt honungsmelon. Satt i soffan och kollade på ASPCA på Animal Planet, rätt intressant faktiskt! 
Jag var tvungen att åka in till stan en sväng eftersom jag skulle på möte angående min skolas gymnasiebal. Är ju med i balkommittén! Sedan jag kom hem så har jag pluggat lite och kollat i fotoalbum(helt hysteriskt roligt).
 
Körde lite crazy patterns idag.
 



GLÖMDE!!

AAAHH JAG KOMMER JU SE RON POPE I SOMMAR MED JU! HAN SPELAR PÅ BRÅVALLA IIIIH :D
Jag och Annabelle ska fullkomligen kaosa sönder under de tre dagarna! Like the last time.
 

 



Shit!

Förstår ni hur mycket det är som har hänt under de här veckorna som jag har vart borta? Ni har givetvis kunnat följa mig på den andra bloggen men liksom poff försvann en månad. Satte livet på paus och drog till Island.Nu taggar jag våren! För att göra det lite annorlunda. Vi kör i bilder!
 
Äntligen, 8 maj får jag se mina fem favorit idioter live! Kommer flippa.
 
Legoland!!!!!! Barndomsdröm som går i uppfyllelse.
 
Balen 2013!
 
STUDENTEEEEN!
 
London!
 
Bråvalla festival!
 
Spontantresa till okänd destination med Rebecca och kanske fler!
 
 



I'm on top of the world!

Har inget bloggsug men jag saknar att skriva. Vet inte riktigt hur det går ihop sig riktigt. Jag kan säga att jag mår betydligt bättre nu än vad jag gjorde när jag skrev det förra inlägget. Saker börjar reda sig och nu ser jag verkligen fram emot de kommande månaderna. Det är så obeskrivligt att jag tar studenten snart, jag blir helt till mig. Jag blir helt ärligt talat svimfärdig nästan yrsligt när jag tänker på hur det kommer att kännas. Att springa ut och vara fri! HELT SJUKT :D
 
Jag har "råkat" ta sönder min historiabok föresten. Eller råkat och råkat, det kändes bara jävligt skönt att drämma in den i väggen så att den flög i tre bitar! Min lärare bara skrattade åt mig när jag förklarade incidenten idag haha. Var i skolan idag på historia lektion och balmöte. Jag hann klämma in en linsundersökning också eftersom jag ska skaffa linser. Jag ska inte ha linser varje dag men vill ha engångslinser att variera mig lite med. 
 



Väggen.

Jag driver mig själv till personlig kollaps. Sitter här och vet inte vart jag ska ta vägen. Jag känner igen känslan så jävla väl. Samma känsla som alla gånger jag har kollapsat pga tyngden på mina axlar. Jag blir så jävla förbannad bara. Varför läggs allt på mig? Varför tar jag på mig ansvaret för allt? Varför måste allt kollapsa för att jag råkar vara borta en månad. Det är ju läskigt att inget fungerar utan mig i spetsen.
 
April will be the death of me. Jag vill skrika och jag vill gråta och helst vill jag bara att april ska vara över. Nyss hade jag tre helt fria veckor där jag kunde läsa igenom mina 100 sidor i boken och svara på mina 50 instuderingsfrågor samt plugga in dem så att jag skulle kunna göra Historia provet v.16. Nyss hade jag tid till att även göra min projektrapport. Nu har jag inte tid till något utav det. GNRESKDLÖTNBHGHCDBJ<Diöläc'bkzh retöclavmembdsx<knmsÖLQWPKOSHKJBMSE,GRNSDVUMBJVKNWFCHB UGZLAJVRQKnlm fxkvzjbn<lwhgrhbjuyvj xzmnaSKDIHVUCFDJ JAG BLIR SÅ JÄVLA FRUSTRERAD OCH JAG VILL SKJUTA NÅGON.
Varför vill alla ha något utav mig???? Varför har jag hand om allting? Tänk så hade jag kunnat vara en helt vanlig tjej som skulle gå på bal snart och även ta studenten. Nu måste jag ha hand om skiten också. Jävla pisshelvete.
 
Jobb jobb jobb, bal bal bal, plugga plugga plugga, student student student. Kan inte alla bara gå och dö.
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!