Oh yeah!!!



Första bilden så har jag klarat nästan allt men 15 är på fel sidan. Efter många svordomar så när jag är helt inne på att lösa siffran 12 så lyckas jag med att lösa allt. Blev så glad :D Det tog mig kanske en halvtimme att lösa hela.
 



Party och snor.

Resten av helgen har bestått av att vila, typ. Igår åkte jag in till stan en snabbis för att lämna in mitt CV till en butik.  Åkte buss sammanlagt en timme för att vara i stan i tio minuter eheh.. När jag kom hem störtdök jag ner i min säng eftersom en förkylning har smugit sig på mig. På kvällen blev det dock lite häng med de som jag har jobbat med på Vidablick i sommar. Vi grillade och åt jättegod mat! Tack Mikkan och Cråkan. Blev lite dricka och tjöt men jag åkte hem rätt tidigt eftersom hela kroppen var som en säck och mådde inte alls bra. Bussresan var ett rent nöje med mina vänner Reade, Meredith och Lelde. Vi fick lite blickar på oss eftersom vi pratade engelska(de är från USA respektive Lettland) och fjantade oss jättemycket. Kvällen var såå rolig i alla fall.


Har jag nämnt hur mycket jag hatar blogg.se?? Det går inte att få någon ordning på bilderna över huvudtaget.
 



Howdy!

I fredags blev det en tripp till High Chaparall. Det var jättevarmt så svetten bara rann. Jag tycker det är rätt roligt på High Chaparall, självklart inte som Liseberg men endå trevligt. Och rätt snygga killar som jobbade där också. 

Vi kollade på lite shower och improvisationer. Jag hade självklart på mig min snygga cowboyhatt och till det en indian inspirerad klädsel. Jag såg mest fram emot indian byn och deras uppträdande, gick loss i deras souvenirbutik men uppträdandet såg jag inte så mycket av eftersom tre smällfeta personer ställde sig framför läktaren så att de skymde ungefär 30 personers sikt. De måste ha en väldigt skev kroppsuppfattning som tror att folk ser igenom eller mellan dem. När de alla såg ut att väga över 100kg. Jag blev så asförbannad, hade jag inte suttit inträngd i mitten på läktaren så hade jag gått fram och bett dem flytta på sig. Sedan kom det fler VUXNA människor och ställde sig framför. Så himla ohyfsat, undra hur deras mamma uppfostrade de ärthjärnorna. 

Köpte i alla fall lite armband och halsband, skeeta nice. 




Torsdag

Jävla äckel blogg.se sämsta bloggplattformen någonsin! Skrev ett jättelångt inlägg innan om dagen och så får blogg.se problem med servrarna. Inte bara det, då dyker det upp en bild på en jävla kossa och så står det "ajdå, nu har en kossa tagit sig in i serverrummet. Vänligen vänta en stund så är hon snart tillbaka i sin hage". Skjut den där kossan säger jag bara -.- 

Skriver bara lite kortfattat vad som hände idag.

Var på stan, köpte en bikini och en klänning.
Var på axamobadet med några, tog ett dopp
Åkte in till stan och frös, åt på Jensens med Emilia, nachos med kyckling och smält ost.
Gick lite till på stan, köpte ytterligare en bikini
Trevlig dag, imorgon High chaparall ännu trevligare.

Ciao!




Sola och bada.

Guuuuuuuuuud vad underbar den här dagen har vart! Jenny hämtade upp mig med bilen vid halv tolv och så stack vi till Axamobadet. Det var lite småkallt i vattnet men när man väl var i så var det hur skönt som helst. Jag älskar att bada när jag väl är i, så underbart. Ett tag trodde vi att vi skulle behöva packa ihop och åka hem eftersom stora gråa moln kom emot oss men på något vis så skingrades dem och solen kom fram igen och vi kunde steka järnet. 

Sitter och nynnar på Markolioos låt "Sola och bada med pina colada, på sommarn är livet som bäst". Det stämmer verkligen. Det finns inget bättre än att sola och bada hela dagen och sedan komma hem och läsa bok och chilla :D
Ska snart lägga mig och läsa lite i min bok och senare ska jag se senaste avsnittet av The glee project. Life is good!

Morgondagen ser ut att bjuda på sol och bad igen, inte mig emot. Hihi




Kvällen

Det här med mobilinlägg är inte riktigt min grej, såg precis att mitt godnatt inlägg igår inte publicerades.

Jag hade det väldigt mysigt hos Amanda. Planen var att titta på film men det blev att vi gjorde kladdkaka och satt och mös på hennes altan istället. Vi lyssnade på nostalgimusik och firade lite att det är en månad kvar tills jag fyller år. Lite bus hade vi för oss också som jag tror kommer bli jättekul och lyckat förhoppningsvis :)






Today

Har bara göttat mig hela dagen i solen. Smörjde in mig i babyolja så det stekte på rejält. Helt röd och gosig är jag nu haha! Har precis duschat och fräschat till mig, tänkte lägga mig i skuggan och läsa min bok "De utvalda, Tankeläsaren del 1". Senare ikväll drar jag till Kråkeryd och kollar på film och snaskar med min vän Amanda. Woho.




Opa Opa

Mamma tyckte att jag kunde uppdatera min blogg nu när jag endå inte har något att göra, så jag får väl göra det.
Det var ju ett par dagar sedan jag uppdaterade hähä. Jag har vart ute på Vidablick långt bort från civilisationen under en vecka. Det var slitsamt och tröttsamt, det är inte riktigt min grej längre att jobba 24/7 under en vecka. Börjar bli gammal och gaggig haha. Jag fick i alla fall en hydda som heter Kostern tillsammans med min Lasp/ledare Erica. Vi hade 5st tjejer födda 02 och 03. Supersöta tjejer och jag hade jätteroligt. 

Nu har jag vart hemma i tre dagar och vilat mig. Umgåtts med en kär vän lite också. Nu får jag se vad veckan bjuder på, antagligen inte ett skit för jag kan inte planera något eftersom att jag är på inringning på jobbet i två veckor. Vädret suger också så det gör ju det inte bättre. Vill gärna hinna med en tripp till Liseberg innan sommarlovet är slut. Vill sola och bli brun och umgås med kompisar också. Men har inte så många jag umgås med själv sådär. 

Jaaa, det blev ju inte riktigt det sommarlovet jag planerade med men så kan det gå. Just nu är det lite tufft i privatlivet och jag behöver fundera och tänka rätt mycket. Hmm det var mina dagar det..

Lite(läs; hysteriskt många) bilder kan ju vara roligt!




Update!

Det ska bli så kul att gå tillbaka och läsa den här bloggen om några år. Läsa alla min ihoptryckta inlägg där jag sammanfattar allt jag gjort de gångna dagarna. 

Fredagen den trettonde var en fixardag, ingen otur här inte. Jag sov ut och åkte in till stan för att handla lite saker till den nya kuren jag ska börja med till mitt hår. Balsammetoden heter den, ni kan läsa mer om den på www.lockig.se den metoden verkar vara grymt bra till lockigt hår och jag har redan märkt skillnad. Man använder (precis som det låter) bara balsam. Ett tvättbalsam och ett vårdande. Det hela går ut på att inte använda sig av hårprodukter innehållande silikoner,sulfater, mineraloljor eller alkoholer. På kvällen kom Amanda och Jolla, två vänner jag var såååå tight med innan. Nu träffas vi dock inte så ofta längre, tyvärr. Vi hade det skeeeetaaa trevligt :D

Igår var det lördag och jag jobbade ett kort pass innan jag drog på förfest med my sexy babes hos Matilda. De skulle ut på krogen, snyft. Men jag skulle på fest till Taberg så vi körde fix och tequilashottar innan vi skilldes åt. 
Idag har jag bara sovit och tagit mig hem, sov i stan nämligen. Nu har jag packat det sista innan jag drar ut till Vidablick ännu en vecka. Det ska bli roooligt!!






Oväntad vändning.

När jag låg i soffan och almänt hatade allt och alla så ringde min kära far och frågade om jag ville åka till Hjo och äta glass. Jag tog tag i mitt liv och tackade ja! En snabbdusch senare var vi påväg. Det blev en promenad genom staden med Pappa och Anki, sedan åt vi mat på Restaurang Sjöterassen. All tre tog varsinn Club Sandwich. Gud så god den var. Vi försökte oss även på lite geocaching. Pappa och Anki hade hittat några i Habo och nu letade vi efter tre i Hjo som vi misslyckades med att hitta tyvärr. Men vi hittade en i Habos hembyggdspark. Rätt häftigt det där :D Nu gör jag ingenting vilket känns helt okej endå. 
 
Fan vad blogg.se buggar -.- det går inte att skriva mellan bilderna. Får väl skriva här då att jag fyndade två böcker för 50 kr och jag är allergisk mot myggbett...


Ciao!


 
 
 



Free and falling

Idag är en ledig dag, yeey. Imorgon är också en ledig dag. Har jobbat sedan i måndags. Det är så drygt nu när jag jobbar 10-17 för jag är alltid så trött att jag bara åker hem och slappar. Jag har inte umgåtts med mina kompisar sedan midsommar. Fan vad tragiskt. Och alla jobbar ju så olika så det blir aldrig att man hänger. Idag kommer jag spendera min tid i soffan liksom. Jag behöver diska, städa och packa till Vidablick. Men jag orkar inte och jag har huvudvärk. Är på jättedåligt humör och jag är äcklad av mig själv just nu. Vet inte om jag tar mig ut imogon eller. Jag är ju som jag är. Fuck this shit. Hatar mens också. Det är så vidrigt.



Hoppla!

Här var det inte mycket liv i holken. Den enda som går att skylla på är ju mig själv. Och mitt jobb faktiskt.. och en viss person hehe. Idag har jag vart ledig och bara myst i sängen, var ute en sväng på Vidablick också. Kände mig lite cool som inte skulle jobba utan bara var där och chillade. Ska dock ut på söndag för en veckas jobb. Fyfan vad jag jobbar nu. 4 veckor i sträck blir det sedan hoppas jag på lite ledigt så jag kan få bada och sola. 

Under de dagar som har strukit förbi så har jag ju som sagt jobbat. Vart och fikat med min beeezzie Becca och även vart en sväng på den internationella matfestivalen. Jag har även umgåtts mycket med en väldigt fin person. Jag har hunnit med att sola och bada också! Det får jag ju inte glömma att nämna. 

Nu ska jag kolla på Varg Veum, fallna änglar. Hoppas den inte är så läskig!



 



Måndag

Idag har jag mest bara jobbat, riktigt go dag på jobbet faktiskt! Inte lika mycket kaos som i fredags. Jag stod i kassan och tog betalt, orden "vill du ha kvittot?" ekar fortfarande i bakhuvudet och
"smaklig måltid" slinker ut så fort jag öppnar munnen, haha!

Nu har jag kikat på Harry Potter och dödsrelikerna 2 ännu en gång, har sett den för många gånger tror jag, Imorgon blir det jobb igen och sedan är jag ledig onsdag, torsdag och fredag. Chillidill alltså.

Ciao



Dalarna!


Nu har jag landat hemma igen. Shit vad det händer mycket på en och samma gång. Har knappt vart hemma något sen i torsdags. Just nu håller jag att tvätta och torktumla för fullt, var förbi affären och handlade proviant för de kommande två veckorna. Har nu insett vad dyrt allting är! Hela kalaset gick på lite över 300 kr. Och jag har lärt mig en läxa, kolla ALLTID utgångsdatumet för sjutton gubbars namn! Nu blir det att äta mycket och fort för att få pengarna värda haha. 

Nu blev jag asarg.. Läste att Al-qaida håller på att förstöra UNSECOS världsarv i staden Timbuktu. Vilka jävla efterblivna idioter??? De förstör för att de historiska tingen i staden är gudsdyrkande och UNESCO satte för några dagar sedan upp staden på världsarvslistan. Och det är Haram inom Islam. Hur dumma i huvudet får dessa hjärntvättade människorna vara? Förstöra flera tusen år gamla monument för att de är Haram. Men vadfan, för flera tusen år sedan så var folk antagligen kristna i Timbuktu, right? Varför ska de ge sig på historian. Har de fått storhets vansinne hela bunten? Ska de försöka islamisera vår historia? -.- 
Läste också att 2001 sprängde talibaner två av världens största Buddah statyer som var 1600 år gamla. Liksom varför? 

Aja, nu ska jag skriva lite kort om Dalarna. Vi var som sagt på Orsa camping. Otroligt fin camping! Enda minuset var de vidriga toaletterna och duscharna. Fick lite smått panik. Campingen ligger precis vid Orsa sjön och den sträcker ut sig bland tallar och andra träd. Väldigt fina miljöer. Jag kände mig väldigt hemma eftersom miljön påminde mycket om Vidablick. Det regnade knappt något vilket jag njöt av, här i Jönköping var det ju tydligen regnstorm haha. Vi var lite i Mora och Orsa och kikade. Vi var också i Nusnäs där den första Dalahästen skapades! Jäklar vad dyrt det är med dalahästar kan jag säga er. Det blev inget köp för mig för jag känner inte för att lägga ut 300 spänn för en liten trähäst, dock så var dem väldigt fina! Det roligaste som vi hittade på var utan tvekan Tomteland som jag tyckte var sjukt roligt! Deras koncept är ett slags äventyr som man följer från klockan tio till fyra på eftermiddagen. Man följer med på en jakt efter magiska ingredienser som ska hjälpa Nisse Krut, Alven och Sagofen att besegra Trollkungen i en magisk strid. Så det var allt från trollsafari, älvaspaning till häxskola. Det var riktigt bra skådespeleri och även Tomten själv fanns på plats. Det var nästan så att jag började tro på honom, för det var verkligen en riktigt bra tomte. 
 
Sedan blev det chill i husvagnen och lite sådant! Nu blir det bildbomb.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!