On our way

nu är vi påväg!



Bomb

Lite fler bilder från festen.




THANK GOD IT'S FRIDA!

JAG ÄR 18 FUUUUUUCK YEAAAAAAAAH!!!


Gårdagen var så obeskrivligt jävla INSANE! Har aldrig haft så roligt i hela mitt liv :D 
Dagen började med att mamma, P-A och Vilgot kom upp och sjöng för mig. Jag vaknade tio i sex och låg och väntade till halv 7 innan de kom. Kände mig som 5 år igen haha! 
I skolan fick jag en gigantisk jättesöt chokladmuffin som det stod grattis på ^^ Så himla god och fin! Fina vänner jag har <3
 
Efter skolan åt jag och pappa på Jensens. Jag fick välja precis vad jag ville så det blev Laxfilé med smörstekt potatis och örtkryddssås och till efterrätt Belgisk choklad kaka med mjukglas och sylt. Drack även Sommersby cider men servitrisen frågade aldrig om leg -. Hur som haver så var det jättegott och mumsigt. Fick en liten present av pappa, vi ska fira mig när jag kommer hem från London. Han sa "här får du en liten present" jag fick en bok och 95 pund. DET är inte litet ska jag säga er haha! Blev jätteglad ^^ Undra vad jag får när jag kommer hem :D

När jag kom hem så började jag fixa i ordning inför min Sweet 18 fest som jag kallade Thank God It's Frida! Mycket fyndigt hihi. Hela festen blev så otroligt lyckad :D har inte haft så roligt på år och dar. Njöt hela festen igenom. Jag hade en filmhörna där man kunde klä ut sig och spela in en hälsning till mig eller bara dansa och sjunga. Hade också en "Mina vänner" boksstation där folk kunde fylla i. Det kommer bli många vackra minnen och systemkameran var i högsta hugg :D
 
Har haft fullt upp hela dagen eftersom jag åker mot London kvart över tre inatt. Skulle ha fått en resväska i tisdags som jag beställde men den kommer nu på måndag, så dåligt! Så fick panikpacka i en annan resväska igår och idag då. Ska se om jag hinner lägga upp en bildbomb från festen senare. Eller nu haha. Nu kommer det sjukt många bilder!







WTF?

Något har hänt med min blogg och jag har inte en aning om vad. Och jag har definitivt inte tid att fixa det. Håller tummarna att det är blogg.se plattformen som buggar. Och att det är fixat imorgon!



18 and life you got it!

Idag är det torsdag. Inte en vanlig torsdag utan torsdagen den 23 augusti 2012. Det är torsdagen innan fredagen som i år råkar vara den 24 augusti 2012. Det innebär min födelsedag och inte vilken födelsedag som helst utan min 18 års dag. Hela mitt liv har lett fram till den här stunden då jag officelt tar klivet in i vuxenvärlden. Som jag har väntat! Jag har längtat i 18 år på att den här dagen ska komma. Inte torsdagen utan fredagen såklart. Jag har alltid vart lillgammal, den som säger något annat ljuger så att tungan blir blå. Jag ha alltid velat växa upp så fort som möjligt trots mångas råd att "ta det lugnt, var barn så länge du kan". Men jag har slått dövörat till. Jag vill bli 18 så att jag får bestämma vem jag är, vart jag är, vad jag är och hur jag är. Och ingen annan kan ta dessa beslut åt mig. 
Trots min starka längtan genom åren så är jag inte riktigt nöjd. Jag gillar att längta efter saker. Jag gillar känslan. Men när jag nu sitter här 17 år och ca 345 dagar senare så känner jag mig snuvad på vinsten. Vad ska jag nu längta till? Den där pirriga känslan och de sömnlösa nätterna infinner sig inte längre. Jag har planerat, städat och packat hela veckan, det var nästan så att jag glömde bort varför jag gjorde allt det här. Jag fyller ju år. Jag känner lite stress för jag vill få ut så mycket som möjligt av min 18års dag för den kommer aldrig mer igen. Det är den första stora födelsedagen för mig. Men jag blir helt caught up in Carpe Diem. Hur ska jag göra för att fånga min 18års dag på bästa sätt? Det är så att man kan drunkna i alla dessa tankar haha. Hur som haver så är jag riktigt jävla taggad på imorgon!!!! Feeeeeeest.





Sista dagen på resten av mitt nya liv!

Idag var vi i hotellklassen på frukost hos min lärare Johanna i Taberg. Sedan gick vi till gruvan för en guidad tur, tycker det var lika häftigt som tidigare gånger jag har gått. När vi kom tillbaka till skolan blev vi bjudna på trerätters av restaurangklasserna. Skagen toast till förätt, Grillad kyckling med morotspuré och potatiskaka till varmrätt och hallon/blåbär/rabarber paj med glass till efterätt. MUMMA!
 
Bilder från dagen 
 



Back from the dead!

Skolan har börjat igen, yeeeey! Not. Eller jag har faktiskt längtat efter att skolan ska börja men det är bara för att jag fyller år och jag ska till London. Var lite småseg i tisdags och skolan var om möjligt ännu segare. Dock fick jag åkar glidarcab till skolan, kände mig häftig när vi gled in på skolområdet. Fint skare va! Efter skolan tog jag mig in till city och mötte upp Reade för en avskeds hang-out. Vi chillade vid kanalen, gav honom en present som han uppskattade väldigt mycket tror jag. Sa även hejdå till hans flickvän Meredith. Känns fel på något vis att de kommer vara på andra sidan jordklotet nu, jag vet inte när jag får träffa dem igen. Knas! 
 
Igår var det onsdag, vi körde några patetiska sammarbetsövningar med hela trean. Det kändes som att alla treor enades och blev sams via den negativiteten vi alla kände mot sammarbetsövningarna. Sjukt kul! Pratade med människor jag aaaldrig trodde jag skulle prata med. Trevliga individer!

Lite pictures från tis-ons.




Måndag!

Jag utser den här dagen till århundradets tråkigaste dag. Det har verkligen inte hänt någonting idag. Jag sliter mitt hår!

Imorgon börjar skolan, kommer väl vara pisstråkigt de första dagarna som trots att vi börjar trean kallas för "introduktionsdagar". Jag kan förfan vartenda hörn på den där skolan. Efter det blir det att fika med min vän Reade. Känns lite vemodigt eftersom han och hans flickvän åker tillbaka till USA på torsdag. Jag vet inte när jag får träffa dem igen liksom "/

Veckan är helt fullproppad med saker! Det ska packas, det ska handlas, det ska städas, det ska fixas, det ska planeras, det ska förberedas. You name it! Fredag är det partyparty, lördag städa och packa. Söndag ADIOS SWEDEN! 
 
Avslutar det här inlägget med dagens humor! Jag har fnittrat och jag har skrattat! Hoppas ingen tar illa upp av bilden.




Barnkalas

Kom hem jättesent igår så jag sov fram till 13.00, nu har jag vart på barnkalas för mina två kusiner 4 och 9 år gamla. Fulla muggar och ett evigt tjohej! Har burit omkring och lekt med alla kusiner. Tycker bara att det är kul :) Körde några varv på studsmattan också, har glömt hur kul det är. Jag hade en innan men den gjorde vi oss av med, den var så "hård" i studsen så det gjorde skitont när man landade på rumpan. Nu ska jag varva ner med The last song(filmen) och kanske lite TV efter det. Ciao!







Kräftskiva!

Det var verkligen jätteroligt igår! På slutet var det bara jag som åt och de andra kände väl sig lite smått äcklade av mitt non-stop kräftätande. Jag gillar Kräftor, that's all haha!




Tonight tonight, there's a party on the rooftop on top of the world!

Vaknade runt tio idag och fortsatte läsa The Last Song av Nicholas Sparks. Det var ingen bra idé, jag låg och storbölade för mig själv eftersom jag kom till slutet. Jag har sett filmen men boken blir ännu verkligare och hjärtgripande. Bra start på dagen haha! Har dsuchar och fixat mig lite och ska snart dra in till stan. Ska på en kräftskiva miniversion. 4 st blir vi. Är supertaggad trots min klädångest jag har genomlidit idag. Har verkligen inte kunnat bestämma mig för vad jag ska ha på mig, skitjobbigt.Har en thing för utsvängda byxor just nu så jag envisades med att ha byxorna, lever i the denial men jag SKA ha på mig byxorna! nu sitter jag här färdigpåklädd och färdigfixad men bussen går inte än på 40 minuter så chillar lite med Hot Chelle Ray.





Westbay.

Har nu kommit hem från Westbay, Väster om viken, Östra väster om viken. Eller Västervik som man också kan säga. Det var 3 lata och sköna dagar. Solade, shoppade och läste bok. Det var ungefär vad jag gjorde, åt god mat också. Jag älskar Västervik så obeskrivligt mycket, jag tror det är där jag kommer sluta som pensionär. Det är min oas, tillflyktsort. Jag slappnar alltid av när jag är där. Fina vackra underbara lilla stad <3




ord

Jag känner mig som elefanten, men fåglarna fattas. Skulle behöva dem.
Ensam är inte alltid stark, även om det är vad jag är bäst på.
 
Tumblr_lwo7zywz8i1qgpezho1_500_large



AAAAH

BLAKE VANN THE GLEE PROJECT SEASON 2!!!! Jag är sååååååååå glad!! Fast jag hejade på Ali och tycker hon var bäst genom hela tävlingen men ååh Blake är världens mumsbit och han är grym på att skådespela och sjunga. Woohooooo <3 Nu ska jag gråta lite till. Sedan back to being eighteen. hihi






I am alive!

Det är så himla skönt att vara i Västervik, jag slappnar verkligen av till hundra. Jag känner inte den här stressen kring telefonen och internet. Hur skönt som helst. Igår kunde jag läsa en bok utan att känna mig stressad. De flesta vet nog vilken stress jag menar.

Nu ska jag avrunda kvällen med finalen av The Glee Project. Jag är så nervös och så övertaggad att jag går sönder iiiiiiiih. Jag har vart isolerad från sociala medier i tre dagar för att inte av misstag få reda på vinnaren. Avsnittet sändes ju i USA i tisdags men Pirate Bay länkarna kommer inte förrän på torsdagar.

Såhär taggad är jag!




Wäääh

Hatar att packa!




Blindhet.

Sådär nu har jag vart på min första blinddate. Tänker inte avslöja något om honom mer än att jag "kände" till honom sedan tidigare. Min kompis Amanda är visst en liten lurifax. Det var skitkul att åka flotte och det var mysigt att fika efteråt. Jättebra date!

Nu ska jag packa och trixa för imorgon åker jag spontant(känns som att sommaren har bestått av spontana resor) till farmor i Västervik. Onsdag-fredag blir det. Det ska bli kul att komma iväg en sista gång innan skolan börjar. Om 11 dagar fyller jag 18 och om 13 åker jag till London weeeeeeiii!!! Är supertaggad.

Jag rockade den här outfiten idag.




Nervöst.

Imorgon ska jag på blinddate, jösses! Jag har inte en susning om vem killen är eller hur han ser ut. Vet inte hans namn eller stil. Lite nervöst är det. Jag pratade i telefon med matchmakern Amanda innan, fick ett skrattanfall utan dess like. Det kändes som att jag öppnade locket till en burk med skratt och jag bara var tvungen att släppa ut det. Skrattade så att tårarna sprutade för så komiskt tycker jag den här situationen är. Jag vet att vi ska åka guidad flott tur på Munksjön och sedan fika. Jag håller tummarna för att det går bra!




True!




Bröllop!

Har lite svårt att ta in det själv. Har sedan en tid tillbaka hållt en hemlighet tillsammans med min familj och en syskonfamilj. Men nu är det officiellt! I lördags gifte sig min mamma med sin fästman P-A och hans bror gifte sig med sin fästmö Eva. Vigseln skedde i Huskvarna stadshus, jag blev lite tårögd men eftersom jag var bröllopsfotografen så fick jag hålla mig i schack. Bröllopmiddagen var på Hasse på Sjökanten där det serverades grillbuffé. Därefter mös vi hemma hos oss. Det blev godis och ostbricka med kex. Mumma! Anledningen till varför min mammas man är blurrad så är det för att han inte vill visas på internet. Så det blev en enkel lösning!

 
 
 



Här var det kläder!

Rensade min garderob idag. Det blev i siffror

  • 16 t-shirts
  • 15 linnen
  • 10 byxor
  • 9 shorts
  • 9 klänningar
  • 3 kavajer
  • 21 trosor
  • 8 BHar
  • 20 par strumpor
  • 10 par skor
 
Sammanlagt: 122 plagg och 10 par skor. Helt o-troligt!






Uuuuh

Gillar inte när små tvivelgubbar bryter sig in i hjärnbalken. Igår smög sig en tanke på att jag inte vill tatuera mig längre. Inte mellan skulderbladen i alla fall. Att jag ska ha den hela livet skrämmer mig. Blir snurrig av tanken. Lite ångestladdat. Jag är inte osäker på motivet, är det något jag ska tatuera så är det världskartan. Men jag kanske ska vänta lite? Jag har vart stensäker på att det är det här jag vill göra sedan december, varför börjar jag tvivla nu? Det är som i filmerna när någon ska gifta sig och bruden alltid börjar gråta och undrar om det är rätt val. Haha lite skillnad men poängen är densamma. Åh vet inte hur jag ska göra. Det känns helt okej att ha den på axeln på själva skulderbladet, men då kommer linnen och bhband alltid sitta över och vara fult. Rumpaaaaaa







10 things

Hittade en lista jag skrev för inte sålänge sedan. Lite fakta och sådant om mig själv. So here we go!
10 saker människor antagligen inte visste om mig.

* Jag blir illamående och får kalla kårar av P4 eko nyheter, introt syftar jag på då.

* Jag blev alltid ledsen av att se de Sydamerikanska indianerna som spelade på städers gator i början på 2000 talet, jag tyckte de spelade så sorglig musik och att de var jätteledsna.

* Jag blir bajsnödig av Keltisk musik

* För några år sedan hördes det inte när jag skrattade, detta skratt återkommer än idag när jag verkligen skrattar för livet.

* Jag kan omöjligt plugga, sova eller titta på tv/film om det är stökigt på mitt rum.

* Jag har jättestora problem med att dricka ur andra "hushålls" glas.

* Jag var en jättestor Diablo nörd när jag var liten, pappa dödade alla monster och jag sprang och plockade alla skatter, hehe

* Jag sover med nattlampa

* När jag var liten så bodde vi nära en skog, där gick man alltid förbi en liten stubbe. Min mamma lurade mig att i den stubben så bodde det massa nissar och skogstomtar. De var pyttesmå, jag hade världens bild av hur det såg ut. Livlig fantasi

* Jag tror på att vi lever i en värld med olika dimensioner. Jag tror att det finns magi och övernaturliga ting. Men att det/dessa som innehar information kring detta självklart inte skulle avslöja något. 


Fina damen!



Waaaaaaah

Herregud jag ska inte bli involverad i serier. Jag blir så hysteriskt insatt i varenda liten detalj! Har kollat på The Glee project season 2 nu under hela sommaren och nästa vecka så är det final. MY GOD VAD NERVÖS JAG ÄR!!! Serien/Tävlingen handlar om 14 ungdomar som får tävla om en rollkaraktär i Glee under 7 avsnitt. Varje vecka får dem ett tema som dem gör en musikvideo av. En blir utröstad varje vecka. De tre finalisterna är mina favoriter alla tre! Min ena favorit blev utröstad i det senaste avsnittet. Michael </3 Jag kollade ju som en fanatisk kvinna på förra säsongen förra sommaren också. Då flippade jag ur totalt under finalavsnittet eftersom mina två favoriter vann båda två, helt sjukt! De var med i Glee under förra säsongen och förhoppningsvis i den nya som kommer i september. I alla fall dem här musikvideosarna släpps en vecka före avsnittet så jag har precis sett musikvideon för finalavsnittet. Den är inte lika extravaganza som förra årets finalvideo men den är grym endå för en av årets förra vinnare Damian McGinty gästspelar i videon. Skrek som ett fån när han dök upp haha :D Gud vad fjantig jag känner mig nu. Ehh Back to being soon 18!

Om inte youtube hade varit så ogenerösa så hade jag lagt in mina favorit musikvideos men "inbäddning inaktiverad på begäran" -.-


Blake Jenner, så grymt sexig och sjunger/skådespelar som en gud.
 

Ali Stroker, hon är så jäkla inspirerande. Hon sitter i rullstol och är förlamad från brösten och neråt.
Hon är så positiv hela tiden och ler konstant. Hon kan allt, ingenting stoppar henne.


Aylin Bayramoglu, hon är så häftig! Hon är en muslimsk turkisk tjej som lever som vilket annan människa
som helst. Hon är flörtig och sexig as hell, hennes familj vet inte att hon har kysst någon. Hon har kysst många.
Hon är the deal :) Hoppas på ett sätt att hon vinner också, för hon har kämpat som en tok. Vill att alla vinner haha!
 



New things

Testade en liten annorlunda look. Måste få säga att jag blir lite tagen av bilden. Den är fin!




Stolt!

Sitter och kollar på mina betyg som jag just har fått. Känner mig riktigt grym faktiskt. Och vet ni vad? Det får jag göra. För helvete vad jag har kämpat för mina betyg. Skolan har inte vart något problem för mig men allt utanför skolan som ska balanseras och planeras in och pusslats ihop, det har vart en utmaning. Jag minns förra året så hörde jag ofta i korridorerna hur jobbigt och slitigt HR programmet var. Hur de inte hade någon fritid och  absolut inte tänkte göra fler uppgifter. Mycket gnäll om att de inte hann med sina liv utanför skolan och yada yada det här var människor som då inte hade några jobb. (Nu har de flesta på HR jobb, det kan vi tacka linjen för)

Då satt jag där och funderade, jag jobbade tre kvällar i veckan samt lördagar. Jag gjorde detta samtidigt som jag försökte hålla mitt sociala liv på en bra nivå och hålla i mina betyg. Det fungerade och det fungerar fortfarande trots att jag inte jobbar lika mycket längre. Alla människor är olika och har olika prioriteringar och möjligheter. Men kan jag lyckas så kan andra det också. Just keep it up!

Såhär ser mina betyg ut för iår(svart ruta) och förra året(röd). Nu måste du vara stolt över mig Farmor :)




Adventurous Söderköping

Lite spontant så blev det att jag hängde på ner/upp/till? Söderköping där Eve jobbar. Det känns så skumt nu när mina kompisar har börjat ta körkort. Jag ligger liksom lite efter haha. Emilia körde oss säkert till Söderköping. Vi vandrade omkring lite bland husen, staden är verkligen hur mysig som helst! När vi gick omkring så fick jag typ flahsback och kände igen mig, speciellt en sträcka längs med ån som flyter igenom staden. Då insåg jag att Shit! Här spelades ju Madicken in. Där tappar hon skolväskan i vattnet och där sprang hon över bron till skolan. Och där hälsar hon på sotaren. Riktigt häftigt faktiskt :D

Vi åt glass på Smultronstället vilket är en Must do i Söderköping. Vi fick en meny och herrejävlar vad mycket glassar de hade. Helt sjuka former och innehåll. Jag valde en som hette Vesuvio, och den levde upp till namnet haha.

Det blev lite häng på vandrarhemmet också där vi bodde. Vi badade i ösregn och gav oss ut på Vildsvins safari. Vi såg 3 älgar, 4 rådjur, 4 katter och en hare...

Gårdagen spenderades i Norrköping, staden består ju bara av en massa gallerior haha. Men väldigt praktiskt eftersom det regnade från och till. Och vi letade i nästan en timme efter en Kondomeria. Men det visade ju sig att jag höll kartan upp och ner. Bra där Frida! 





My lord!

Jag har hittat den. Min absoluta favorit väska i hela vida världen. Den är to die for! Jag får ont i magen av lycka när jag ser den. Jag vill ha den!!! 

"Dreamweaver bag" från Spell i vintage brun




Även den här är sjukt fin! Men den överst slår allt. Vill ha bådaaa

"Bone & Tassel Leather Bag" från Spell i svart





Stuck in her daydream

Då var den här lördagen över. Jobbade 11-17. Vandrade omkring lite på stadens gator och väntade på min buss. Har ätit lite god mat och kollat en bit in i Sagan om ringen. Nu är det puss och godnatt för min del. Låt söndag gå fort! På måndag blir det spontan roadtrip till Söderköping med Emilia, vi ska hälsa på Evelina. Det blir en natt där. Så kan det gå när den spontana sidan tar över.

Ciao!



Rensning

Rensade vinden lite ehehh




'And the days blur in to one'

I onsdags fikade jag med Reade och pratade om livet, bokade även om min tatueringstid till den 20 september iiiih. Smärtan alltså! Men är lite nyfiken på att känna smärta, kalla mig sjuk haha

Åkte till Becca på kvällen för Tacomys med några vänner. Senare kom lite killkompisar och vi drack lite. Jag var rätt seg och utmattad pga förkylning så var nog inte så jädra rolig att hänga med. Gick även och la mig tidigare än de andra, orkade verkligen inte vara vaken. Jag stannade hos Becca igår också, vi planerade inför London och åkte in till stan och åt mat. Sedan gick vi på bion Cockpit. En jätteroligt film verkligen, hade behövt en skämskudde ibland men det är bara jag som är mesig hahhaa.





Silly notes and gypsy clothes

Vilken vecka! Har dragits med en förkylning och snorig näsa i flera dagar nu, har gått omkring i något slags töcken. Har dock inte låtit det hindra mig från att umgås med mina vänner, ber om ursäkt om jag har smittat någon stackare. 

I tisdags sov jag länge och följde med min lillebror till fritids, hans första dag på fritids. Han var så nervös. Tänker tillbaka på när jag började på fritids. Någonstans där började mitt sociala liv. Jag gick nämligen aldrig på dagis utan jag gick hos en dagmamma. Jag umgicks bara med de andra 5 barnen som gick hos henne samt de andra dagmammornas "barn". Det var en rätt behaglig uppväxt men när jag började skolan så var det inte det där "ååh dem här har gått på dagis med varandra sedan de föddes". När jag fick börja på fritids var jag överlycklig, jag var väl runt 8 år gammal tror jag. Jag började på fritidset Storegården. Jag var så häftig!

I alla fall, på eftermiddagen kom min styvpappas bror och hans sambo Eva och deras dotter Elin. Elin är verkligen så fin. Det har blivit mycket bebisar det senaste halvåret men Elin är min lilla finis. Blir så glad varje gång jag får träffa henne, vet inte om man kan "bonda" med bebisar men det känns lite så. Åååh <3

Åkte iväg på kvällen till Evelina som jag inte har träffat på jättelänge, hon sommarjobbar långt bort i tjottahejti. Vi och några till köpte pizza och spelade massa spel.


Köpte en "Lemon flu fighter" med ingefära på min favorit smoothiebar <3


 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!